Screen-Shot-2023-06-13-at-4.55.34-PM-810x500.png

Michael Knowles poukazuje na to, ako Unabomberove transrodové sexuálne túžby podnietili jeho bombové útoky

1
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) — Ted Kaczynski, známy aj ako “Unabomber,”, trpel autogynefíliou a zmätenosťou pohlavia, čo sa v diskusiách o jeho živote po jeho víkendovej smrti vynecháva.

Autogynefília je sklon muža k sexuálnemu vzrušeniu pri predstave, že je žena, a predpokladá sa, že je hlavnou príčinou transgenderizmu u mužov.

Komentátor denníka Daily Wire Michael Knowles poznamenal, že Kaczynski uvažoval o operáciách, aby sa prezentoval ako žena, o čom v roku 1998 informoval liberálny Washington Post s konkrétnym odkazom na to, že za jeho “pohlavnou “zmätenosťou” a “vytrvalými a intenzívnymi sexuálnymi fantáziami o tom, že je ženou”, stojí jeho “besnenie.

“Odsúdený Unabomber Theodore J. Kaczynski uvažoval o operácii zmeny pohlavia, keď mal dvadsať rokov, a jeho zmätok ohľadom pohlavnej identity ho naplnil zúrivosťou, ktorá prispela k jeho bombovému útoku, vyplýva z dnes zverejnených dokumentov,” the Washington Post reportoval 12. septembra 1998.

Podivné je, že tak málo nekrológov Unabombera’spomína jeho rodovú dysfóriu, ktorej prežitie nazval ‘hlavným zlomom’ vo svojom živote. A navyše počas mesiaca hrdosti! #erasure,” Michael Knowles povedal.

Kaczynski “viedol 17 rokov bombovú kampaň, ktorá zabila troch ľudí a ďalších 23 zranila,” uviedla agentúra Associated Press reportovala.

“Označený za ‘Unabombera’ FBI, Kaczynski zomrel v zdravotníckom centre federálnej väznice v Butneri v Severnej Karolíne, uviedla Kristie Breshearsová, hovorkyňa federálneho úradu pre väznice,” informovala agentúra. “V sobotu skoro ráno ho našli v jeho cele bez reakcie a okolo ôsmej hodiny ráno ho vyhlásili za mŕtveho, uviedla. Príčina smrti nebola bezprostredne známa.”

“Pred prevozom do väzenského zdravotníckeho zariadenia bol od mája 1998, keď ho odsúdili na štyri doživotné tresty plus 30 rokov za teroristickú kampaň, ktorá rozbúrila univerzity po celej krajine, väznený vo federálnej väznici Supermax v coloradskom meste Florence,” uviedla agentúra AP. “Priznal sa k spáchaniu 16 bombových útokov v rokoch 1978 až 1995, pričom viaceré zo svojich obetí trvalo zmrzačil.”

Žil tiež v chatrči v Montane a bol veľmi kritický k úlohe, ktorú v spoločnosti zohrávajú a budú zohrávať technológie.

Knowles tiež poznamenal, že manifest strelca s pohlavným zmätkom, ktorý zaútočil na kresťanskú školu v Tennessee a zabil tri deti a troch dospelých, zostáva viac ako dva mesiace od smrtiacej streľby nezverejnený.