Halton_Catholic_school_board-810x500.jpg

Ontárijská katolícka školská rada usporiada rúhavý "deň hrdosti" LGBT

19
Kultúra smrti

(Kampaň Life Coalition) — Túto stredu, 14. júna, plánuje Haltonská katolícka okresná školská rada (HCDSB) uraziť Najsvätejšie srdce Ježišovo vyhlásením slávnostného pro-LGBT podujatia, ktoré nazýva “Pride Awareness Day.”

Neuveriteľné je, že HCDSB dokonca účtuje “Pride Awareness Day” ako integrálnu súčasť svojich osláv na počesť júna ako mesiaca Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, tradičnej katolíckej pobožnosti.

To je rúhanie.

Podniknite kroky: Bojkotujte gay & trans ‘Pride Awareness Day’

V dôsledku tejto sacrilege vyzýva Campaign Life Coalition (CLC) katolíckych rodičov, starých rodičov a ďalšie zainteresované strany, aby 14. júna na tichý protest proti tejto nehoráznosti nechali svoje deti doma vo všetkých školách HCDSB.

Prosíme vás, aby ste svoje obavy vyjadrili aj katolíckemu biskupovi diecézy, Jeho Excelencii Douglasovi Crosbymu, na telefónnom čísle (905) 528-7988 ext. 2222, alebo mu pošlite e-mail prostredníctvom webového formulára kliknutím sem. Ak si môžete nájsť čas navyše, pošlite e-mail a zatelefonujte aj všetkým správcom HCDSB (kliknite sem).

Ak máte vy alebo niekto z vašich známych záujem zorganizovať a viesť pokojný protest alebo “modlitbu” pred Ústredie HCDSB počas konania tohto Dňa povedomia o LGBT, dajte nám vedieť, aby CLC mohlo pomôcť pri jeho propagácii.

Diabolská dezorientácia

Oslava rôznych sexuálnych správaní, životných štýlov, fixácií a fetišov spojených so sexuálne nemravnou skratkou “LGBT” je úplne protikladná kresťanskému morálnemu učeniu a normám Katolíckej cirkvi.

Vyzerá to však tak, že tí, ktorí rozhodujú v HCDSB, vymysleli “iné evanjelium”, aby nahradili to, ktoré nám hlásal Ježiš a apoštoli – evanjelium, ktoré nám neponúka pravdy spásy, ale iba smrteľný hriech “pýchy.”

Podľa slov Johna Kleina, riaditeľa pre vzdelávanie HCDSB, ktorý vydal oficiálne oznámenie propagujúce túto hroznú udalosť: “Počas júna budú naše školy HCDSB zvyšovať povedomie o mesiaci hrdosti a budú putovať spolu s komunitou 2SLGBTQIA+.”

Nezávisle od Kleinovej’rétoriky však zlozvyky ako sexuálny hriech netvoria základ “komunity,” rovnako ako drogová závislosť alebo zneužívanie alkoholu.

V skutočnosti sú sexuálne hriechy, ktoré pôsobia proti prirodzenosti, vnútorne neusporiadané a nikdy ich nemožno schvaľovať, ako učí Katolícky katechizmus. Ak teda katolíci “putujú spolu” s takzvanou LGBT “komunitou.” aký bude ich konečný cieľ?"

Smutné je, že Klein a podobne zmýšľajúci členovia exekutívy HCDSB sa nechali zviesť trblietavými obrázkami a melancholickými slovami propagandistickej mašinérie LGBT, ktorá dnes v mene DIE (Diversity, Inclusion, and Equity) bežne prežúva a vypľúva deti.

Klein má dokonca tú drzosť parodovať biblický verš o tom, že ľudstvo je “úžasne stvorené” tým, že ho spája s LGBT archetypmi a osobami, akoby LGBT boli “druh” ľudí alebo zvláštna “rasa” ľudí, ktorí sa od všetkých ostatných bytostne líšia. Robí si tak posmech zo Svätého písma.

Klein a ďalší pro-LGBT podporovatelia v HCDSB by si mali znovu prečítať 1. Mojžišovu 1,27:

Tak Boh stvoril človeka na svoj obraz, na Boží obraz ho stvoril, muža a ženu ich stvoril.

Úprimní katolíci, ktorí poznajú svoju vieru, sa v tejto veci nenechajú oklamať sofistikou HCDSB’.

Modlime sa a pracujme za deň, keď sa katolícke školstvo a katolícke školské rady, ktoré naň dohliadajú, zbavia jedu lží, ktoré sa snažia nasledovať svet, telo a diabla na ceste sebazničenia a odmietnutia Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, ktoré prišlo vyzvať hriešnikov k pokániu a obráteniu.

Boh žehnaj,

Jeff Gunnarson
Národný prezident
Kampane Life Coalition

P.S. – Prosím, nezabudnite v stredu 14. júna zabezpečiť svoje deti doma, aby boli chránené pred nástrahami a svätokrádežou “Dňa hrdosti” v HCDSB.

Publikované so súhlasom Kampane Life Coalition.