IMG_3909-e1686749837991-810x500.jpeg

Abp. Viganò: Gregoriho mlčanie o "omši hrdosti" v DC je "zradou Kristovho učenia

328
Kultúra smrti

Poznámka redaktora’s: Nasleduje vyhlásenie arcibiskupa Carla Maria Viganaò k “Pride omši”, ktorá sa bude sláviť 14. júna 2023 v katolíckej farnosti Svätej Trojice vo Washingtone.

(LifeSiteNews) — Dnes sa vo farnosti Svätej Trojice, ktorú spravujú jezuiti z Georgetownskej univerzity v arcidiecéze Washington, bude sláviť omša za “katolíckych” aktivistov hnutia LGBT.

Vyše rokov – odkedy je arcibiskupom Atlanty – Wilton Daniel Gregory zneužíva svoju moc na podporu homosexuálnej agendy, čo vyvoláva pohoršenie katolíckych veriacich. Jeho monomanická fixácia na neresť proti prírode mu vyniesla posvätný purpur (t. j. kardinálsky titul) a vymenovanie na stolec vo Washingtone, D. C., dôstojného nástupcu McCarricka a Wuerla, čím potvrdil, že zrada Kristovho’učenia sa v Bergogliovom’Vatikáne považuje za nevyhnutný predpoklad cirkevnej kariéry.

Nie je prekvapujúce, že kardinál Gregory je nasledovníkom Jamesa Martina, S. J., ktorého nedávne svätokrádežné výroky o úcte k Najsvätejšiemu Srdcu vzbudili rozhorčenie v cirkevnom zbore a podnietili zorganizovanie reparátnej procesie 16. júna na Dodger Stadium v Los Angeles.

Čítajte: Čo potrebujete vedieť o proteste proti drahým ‘mníškam’ na Dodger Stadium

Veľmi ma zarmucuje, že duchovenstvo washingtonskej arcidiecézy radšej otrocky mlčí k tejto nepočetnej svätokrádeži, pri ktorej sa svätá obeta svätokrádežne používa ako nástroj propagandy hriechu, ktorý volá po pomste pred Bohom, zatiaľ čo duše toľkých úbohých hriešnikov sa utvrdzujú v nerestiach.

Ale ešte väčšia bolesť je vidieť, ako sa Najsvätejšia sviatosť znesväcuje – počas oktávy Božieho Tela a dva dni pred sviatkom Najsvätejšieho Srdca Ježišovho – tým, že sa k svätému prijímaniu pripúšťajú ľudia, ktorých by pastieri mali skôr napomínať a nasmerovať na cestu pravého obrátenia a vernosti Božej vôli.

Pastieri, ktorých zviedla na scestie homosexualita, by si mali uvedomiť, že keď budú stáť pred Božím trónom, aby boli súdení, budú musieť skladať účty nášmu Pánovi za duše, ktoré boli kvôli nim zatratené na večnosť: duše, za ktoré On vylial svoju vlastnú krv na kríži. Tým, že tieto úbohé duše potvrdili v smrteľnom hriechu, uzurpovali si Kristovu autoritu a autoritu Cirkvi s cieľom, ktorý je v rozpore s tým, čo vyžaduje kresťanská láska, a preukázali tak svoju vlastnú morálnu skazenosť spolu s morálnou skazenosťou tých, ktorí ich nechali nerušene konať a rozháňať im zverené stádo.

Rosary Rally of Reparation advert [C/O: Viganò
Spojujem sa preto duchovne so svätým ružencom pokánia, ktorý bol zorganizovaný pred farnosťou Najsvätejšej Trojice, v nádeji, že táto chvályhodná iniciatíva dosiahne od nášho Pána odpustenie za zradu jeho služobníkov, obrátenie pre duše, ktoré títo falošní pastieri zviedli na scestie, a odčinenie za neúctu a spáchanú svätokrádež.

V tejto bezútešnej krajine odpadlíctva a vzbury proti Božím’prikázaniam a prirodzenému zákonu je averzia voči Kristovi’pravde zo strany týchto neverných kňazov by mala katolíkom priblížiť vážnosť situácie Cirkvi v Spojených štátoch amerických a pohnúť ich k modlitbe, pôstu a pokániu, aby božský majestát udelil svojej Cirkvi svätých pastierov zapálených láskou k Pánovi a k dušiam a odstránil služobníkov Antikrista z posvätných okrskov.

+ Carlo Maria Viganò, arcibiskup

14. júna 2023

Infra Oct. Ss.mi Corporis et Sanguinis D.ni