Screen-Shot-2023-06-14-at-11.09.17-AM-810x500.png

Študenti strednej školy v Massachusetts strhli transparenty "pride" a skandovali "USA sú moje zámená

30
Kultúra smrti

BURLINGTON, Massachusetts (LifeSiteNews) – Deti na strednej škole v Massachusetts protestovali proti “mesiacu hrdosti” podujatiu tým, že údajne strhli “hrdosti” nápisy a transparenty a skandovali U.S.A. sú moje zámená.”  

Skupina študentov strednej školy Marshall Simonds Middle School v Burlingtone, Massachusetts, protestovala 2. júna na podujatí “mesiac hrdosti” s tematikou “deň duchov”. 

Podľa reportod Boston.com, podujatie “spirit day” LGBT schválila škola a sponzorovala ho skupina s názvom Spectrum Club — “študentská skupina pre LGBTQ+ študentov a spojencov.”  

Členovia klubu Spektrum vyzdobili strednú školu “vlajkami a transparentmi LGBT hrdosti”, rozdávali dúhové nálepky a “vyzvali študentov a pedagógov, aby si obliekli dúhové oblečenie.”  

Vyvesili tiež “vzdelávacie plagáty” s odkazmi ako “Prečo nie je v poriadku povedať ‘To’je také teplé.’” 

Niektorí študenti vyjadrili svoju nespokojnosť s podujatím tým, že strhli “nápisy hrdosti” a transparenty, skandovali “U.S.A sú moje zámená”, pričom mali oblečené červené, biele a modré oblečenie a ich tváre boli pomaľované vo farbách americkej vlajky. 

Podľa Boston.com protestujúcich študentov videli aj byť nevhodnými” s dúhovými nálepkami. 

Čítajte: Video moslimských detí, ktoré pošliapali ‘vlajku hrdosti’ na ottawskom proteste, má takmer 30 miliónov pozretí 

Riaditeľ strednej školy Marshalla Simondsa odpovedal listom, v ktorom odsúdil protest a uviedol, že ho “skutočne mrzí, že deň, ktorý je určený na to, aby ste oslávili svoju identitu, sa zmenil na deň netolerancie.” 

“Školy majú byť bezpečným miestom pre VŠETKÝCH študentov a zamestnancov. Niektorí členovia komunity’ svojím konaním vytvorili nebezpečné prostredie pre mnohých našich študentov, opatrovateľov a pedagógov,” uviedla. 

LGBT aktivisti presadzujú prevýchovu 

Skupiny LGBT aktivistov teraz zrejme využívajú tento incident na ešte silnejší tlak na indoktrináciu študentov. 

V reakcii na protest proti“mesiacu hrdosti” zverejnila Burlington Equity College, LGBT aktivistická organizácia, ktorá podporuje “rozmanitosť a inklúziu,” vyhlásenie, v ktorom vyzvali na “vyvodenie dôsledkov pre študentov, ktorí sa zúčastnili na protiproteste.”  

Incident označili za “príležitosť na vzdelávanie pre celú komunitu” a vyzvali vedenie školy, aby “zamestnalo riaditeľa DEI [rozmanitosť, rovnosť, inklúzia] pre okres, pričom táto pozícia už takmer rok nie je obsadená.”  

“Vyzývame vedenie mesta Burlington, aby zaujalo aktívny postoj proti nenávisti pod zámienkou ‘slobody prejavu,”napísala skupina aktivistov vo vyhlásení. “Žiadame, aby Select Board obnovil nedávno rozpustený podvýbor pre rozmanitosť, rovnosť a inklúziu a dal jednoznačný príklad všetkým obyvateľom Burlingtonu, že naša komunita nebude’akceptovať prejavy bigotnosti.” 

Čítajte: Bielý dom spúšťa nové iniciatívy na podporu radikálnej rodovej ideológie pre deti 

Mimochodom, počas zasadnutia Burlingtonskej výberovej rady matka pýtal sa rady, či “by ste to [mohli] využiť ako poučný moment, aby ste deťom, ktoré proti Pride protestovali, ukázali, že môžu prevziať zodpovednosť za svoje činy a pritom sa stať spojencami?” 

Člen správnej rady Mike Espejo tiež vyzval na obsadenie voľného miesta riaditeľa DEI a povedal, že superintendent Burlingtonských verejných škôl Eric Conti mu povedal, že plánujú čoskoro vypracovať opis pracovnej pozície, podľa Boston.com