orban-scaled-e1686764275448-810x500.jpg

Jednoduchý dôvod, prečo EÚ tlačí na Maďarsko, aby otvorilo svoje hranice

48
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) — V týždni, keď migranti do Európy spáchali dve zverstvá, jedno v Francúzsku a druhé v Spojenom kráľovstve, EÚ teraz vyvíja tlak na maďarskú vládu, aby otvorila svoje hranice masovej migrácii.

<

Maďarsko a Poľsko nesúhlasia s opatreniami, ktoré členským štátom ukladajú povinné kvóty migrantov. Státy budú pokutované sumou 20 000 eur za každého migranta, ktorého odmietnu. Spravodajské agentúry upozornili, že sa tým rozpúšťa národná suverenita.

Téma je bežne rámcovaná ako téma skloňovaná “rasizmom.”Negatívne dôsledky masovej migrácie sa v médiách objavujú len zriedkavo, zatiaľ čo agenda otvorených hraníc, ktorú uprednostňujú mimovládne organizácie, ako napríklad Sorosova Nadácia otvorenej spoločnosti, sa oslavuje.

Tak ako v prípade mnohých iných otázok, aj v tomto prípade ide o zavádzanie.

Gestorstvo alebo migrácia? Život alebo smrť pre národ

Prijatie masovej migrácie sa stalo akousi povinnou cnosťou. Ľudia, ktorí nie sú presvedčení o jej výhodách, sú stigmatizovaní. Jednou z hlavných “výhod” sa uvádza – osvieženie starnúcej populácie Európy’mladými migrantmi.

Maďarsko má však lepšiu odpoveď: svetovo úspešnú prorodinnú politiku. Na prorodinné podporné programy vynakladá 6 percent HDP – najviac zo všetkých krajín na svete. Toto spoločné úsilie zvrátilo klesajúcu pôrodnosť. Maďarská prezidentka Katalin Novák sa správne vyjadrila, že budúcnosť samotnej Európy je ohrozená “ak sa nenájde prorodinná odpoveď na demografickú krízu.”

To, že ľudia, ktorých národy sú touto bezprecedentnou výmenou obyvateľstva postihnuté, nemajú žiadne výhody, je fakt, ktorý je z mediálneho rozprávania vylúčený. To isté platí aj o jej príčine – projekte večnej vojny.

Zmena režimu a masová migrácia 

Prečo je to tak? Prečo táto politika pokračuje bez ohľadu na voľby? Odpoveď odhaľuje, prečo sa EÚ snaží v tejto a ďalších otázkach urobiť z Maďarska vyvrheľa. 

Veľmi nedávny fenomén masovej migrácie má zjavnú príčinu: zmenu režimu. Politika večnej vojny, uvarená v 80. rokoch minulého storočia ako výsledok pokusov o podkopanie vtedajších sovietskych krajín, ako napríklad Ruska, pokračovala aj po rozpade komunistického impéria v Európe.

Irak, Afganistan, Líbya a Sýria sú len niektoré národy, ktoré boli rozbité pod kladivom “liberálnej intervencie.” Či už podporujete zničenie týchto krajín alebo nie, nie je možné tvrdiť, že ich skaza nesúvisí s masovými migračnými tokmi do Európy.

Čítajte: Partnerstvo WHO, EÚ v oblasti digitálneho zdravia je ďalším krokom k jednej svetovej vláde’t

Kontrola sýrskych migrantov do Európy vydala strategickú kartu do rúk tureckého premiéra Recepa Tayyipa Erdoğana. Po rozpade líbyjského štátu v rámci akcie, ktorú podniklo ministerstvo zahraničných vecí Hillary Clintonovej’v súčinnosti s vtedajším francúzskym prezidentom Nicolasom Sarkozym, sa prudko zvýšila migrácia z Afriky cez Líbyu.

Súčasná vojna je vojnou, ktorá sa vedie napriek rastúcim nákladom a rizikám. Dôvodom je doktrína zmeny režimu, ktorej cieľom je úplná globálna nadvláda a ktorá má od svojho vzniku v 80. rokoch 20. storočia jeden najvyšší cieľ:

Masová migrácia sa neskončí, kým sa večné vojny nezastavia.

Nedajte mieru šancu

Toto je dôvod, prečo na Maďarov opäť útočí EÚ. Tým, že sa bránia masovej migrácii, odmietajú prijať dôsledky zahraničnej politiky, ktorú uznávajú ako šialenstvo. Maďarsko je tiež jediným európskym národom, ktorý opakovane vyzýva na mier na Ukrajine. Aj to je kacírstvo. 

Vojna na Ukrajine je najbližšie k tomu, aby neokonzervatívci zrealizovali Projekt Rusko – 40-ročný plán na zmenu režimu v štáte, ktorý prestal byť komunistickým pred tromi desaťročiami.

Postaviť sa proti masovej migrácii spolu s odporom voči vojne znamená identifikovať koreň problému. Nie je to ani rasistické, ani ruská propaganda.

Zločinom Maďarov je presadenie svojho práva určovať si vlastnú zahraničnú – a vnútornú –politiku. To je na Západe neprijateľné, pretože suverenita impériových štátov sa nevzťahuje na spochybňovanie programu zmeny režimu.

Maďarský minister zahraničných vecí vyzýva na domácu vládu

Péter Szijjártó je jedným z tých, ktorých treba sledovať. Maďarský minister zahraničných vecí a obchodu sa v stredu 8. júna v Paríži vyjadril jednoducho.

Podľa Pétera Szijjártaó sa kontinent oslabil ‘politicky, pretože rok, tri mesiace a dva týždne nestačili na to, aby sme sa v Európe priblížili k mieru, nedokázali sme zastaviť túto vojnu. Oslabili sme sa ekonomicky, pretože rozdiel v európskych a amerických reakciách na vojnu spôsobil, že európske podniky sú v porovnaní s americkými v obrovskej konkurenčnej nevýhode,’ vysvetlil minister.

Szijjártó vysvetľuje, že dve opatrenia prispeli k hospodárskej kríze v Európe, ktorá zaznamenala prudký nárast inflácie spolu s cenami energií a ničí priemyselnú veľmoc Nemecko.

Čítajte: Európsky súd pre ľudské práva zamietol prípad zameraný na zrušenie zákazu interrupcií v Poľsku’zákazu eugenických potratov

Vzťahujúc sa k rozsiahlemu návrhu zákona o výdavkoch Bidenovej administratívy’poznamenáva, že posadnutosť zničiť Rusko viedla k zničeniu Európy.

Minister zahraničných vecí poznamenal, že zatiaľ čo americký zákon o znížení inflácie ‘bezostyšne a celkom otvorene podporuje americké spoločnosti proti európskym,’ tu v Európe sankcie spôsobujú viac škody európskej ekonomike ako ruskej’

S takými priateľmi

Kto je tu teda nepriateľ? Sú to Maďari? Sú to diplomati ako Szijjártó, ktorí spochybňujú, či sú USA ešte stále spojencom Európy?"

Jasné, že USA by to svojim priateľom neurobili.

No, “USA” to neurobili a neurobia, ak tým myslíme americký ľud. Nikto z nich za to nehlasoval. Názory Američanov sú totiž z politiky a médií vylúčené rovnako starostlivo ako názory bežných Európanov. Prečo teda táto politika vôbec existuje?"

PREČÍTAJTE SI: Úradník EÚ sa chváli vojnovými výdavkami na Ukrajinu vo výške 760 miliárd eur, zatiaľ čo Európa sa rúti k hospodárskej katastrofe

V roku 1983 vyšla kniha o dodávkach ruského plynu do Európy. Vyzývala na pochopenie, že lacné ruské dodávky energie predstavujú hrozbu pre protiruské spojenectvo medzi USA a ich európskymi partnermi.

Kniha sa volala Ally versus Ally. Napísal ju mladý Antony Blinken.

V nej vysvetľuje, že lacné ruské dodávky energie do Európy treba zastaviť, aby sa neoslabilo spojenectvo pre zmenu režimu v Rusku. To by znamenalo, že jeden spojenec by podkopal druhého, aby si udržal kontrolu nad agendou.

Agendou je úplná globálna nadvláda, a ak je cenou za to zánik vašich spojencov – tak nech sa stane. To je v skratke téza knihy Antonyho Blinkena’z roku 1983. Neokonzervatívci ako on sa nezastavia pred ničím, aby dosiahli, čo chcú, a žiadne ľudské utrpenie v ktoromkoľvek národe – vrátane vášho – ich ani trochu nezastaví.

Čítajte: EÚ hrozí Twitteru ‘kontrolou’ po tom, čo platforma opustí ‘dezinformačnú’ dohodu

Tento 40-ročný projekt vysvetľuje, prečo sa toľko zla premenovalo na cnosti. Zmena režimu v Rusku je konečnou cenou v štvorročnom projekte globálnej nadvlády. Je to sen fantastických ideológov, ktorí sú partnermi najbohatšej a najmocnejšej darcovskej triedy na svete.

To je dôvod, prečo sa každému zmysluplnému pokusu o národnú suverenitu bráni mocná opozícia. Odmietanie otvorených hraníc a volanie po mieri je zradou na ľuďoch, ktorí sa snažia vládnuť svetu. Dúhovú vlajku vyvesujú ako vlajku pohodlnosti, aby démonizovali národy ako Maďarsko, ktoré sa snažia chrániť svoje deti pred zlom sexuálnej radikalizácie.

Masová migrácia a dúhové vlajky sú nevyhnutným zlom v tejto globálnej agende. Maďarsko nie je nepriateľ. Nepriateľom je trieda darcov a frakcia večnej vojny, ktorá predsedá ríši lží a profituje z nej. 

Všetci sme nepriateľmi tohto zajatého štátu a jeho vojna je vojnou proti všetkému, čo je sväté.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako zmena režimu zajala Západ v ríši lží, pozrite si tu na Twitteri, alebo si pozrite moje Substack.