Parents-have-right-810x500.jpg

Kanadskí moslimskí rodičia budú v piatok protestovať proti propagande LGBT v školách v Calgary

33
Kultúra smrti

CALGARY, Alberta (LifeSiteNews) — Kanadskí moslimskí rodičia , ktorí sú proti propagande LGBT, presadzovanej na štátnych školách, usporiadajú tento piatok v Calgary demonštráciu na protest proti hanobenia, ktoré podľa nich musia podstúpiť, aby mohli učiť svoje deti vo verejných školách “naše náboženské hodnoty,ktoré sú často v rozpore s príbehom LGBT.

Protest, nazvanýOchrana našej slobody voľby,” organizuje organizujeorganizácia Albertská moslimská sociálna asociácia (AMSA).

Spájame sa ako rodičia a študenti všetkých vierovyznaní a rás, aby sme vyslali jasný signál, že máme radi každého a rešpektujeme jeho voľbu. Tým istým spôsobom, ako zdieľame svoju lásku a rešpektujeme práva iných’chceme, aby boli rešpektované aj naše práva,” saidskupina v príspevku o udalosti na Facebooku. 

“Chceme, aby sa naše školy sústredili na akademické predmety a špeciálne hodnoty nechali na rodičov. Chceme slobodu pre nás moslimov a každú náboženskú skupinu praktizovať a vyučovať náboženstvo bez strachu z hanby, vylúčenia alebo zrušenia."” 

AMSA uvádza, že žiada, aby “všetky náboženské školy slobodne vyučovali náboženské vedy bez strachu zo straty financovania. Taktika strachu a propaganda sú semená, ktoré ak teraz zasadíme, neskôr nás premôžu,”uvádza sa v nej. 

Protest sa bude konať pred Calgary’City Hall so začiatkom o 18:30 hod.tento piatok o  

“Postavme sa spoločne za našu slobodu voľby, aby sme vyslali odkaz, že budúcnosť našich detí nie je niečo, s&nbspčím môžeme hazardovať,” uvádza AMSA. 

Organizátori podujatia v súvislosti s protestom uviedli, že “nie sú spokojní s tým, čo sa naše deti učia v školách.”

“Sme’frustrovaní zo všetkého toho zahanbovania, ktorým musíme prejsť, len aby sme naše deti naučili naše náboženské hodnoty. Kanada je krajina, ktorá sľubuje slobodu náboženstva. Chceme to právo späť,” povedali. 

Kanadská’najvyššia pro-life, pro-family skupina vyzýva kresťanov, aby podporili protest

Kampaň Life Coalition (CLC), popredná pro-life a pro-family advokátska skupina v Kanade’včera upozornila na podujatie AMSA’a uviedla, že vyzýva ľudí žijúcich v oblasti Calgary, aby sa podľa možnosti zúčastnili na proteste. 

CLC vo svojom e-maile uviedla, že v Kanade došlo k “nepriateľskému prevzatiu moci LGBT” a že sa “stalo zrejmým, že mestské samosprávy po celej Kanade sa zmenili na obyčajných vazalov indoktrinačného režimu LGBT, ktorý prerástol do úrovne kvázi vládnej mocenskej štruktúry.” 

“Tento LGBT režim fakticky prevzal kontrolu nad prostriedkami nátlaku v našej spoločnosti za spoluúčasti volených vládnych orgánov, ktoré boli infiltrované a kooptované LGBT militantmi,” hovorí CLC. 

CLC poznamenalo, že cieľom LGBT aktivistov je “vnútiť deťom vulgárne apely LGBT a zároveň ukradnúť ich srdcia z vedenia rodičov a rodinnej dôvery.” 

Skupina tvrdí, že rodičia v oblasti Calgary, ktorí sa obávajú o vzdelanie svojich detí’by sa mali pripojiť k AMSA a “zainteresovaným rodičom a zodpovedným občanom, aby protestovali proti prenikaniu LGBT/vlády do myslí a duší školákov.” 

Podľa zákona Alberty, ako vyplýva z ústavy, rodičovská voľba vo vzdelávaní v provincii zahŕňa mnoho možností, ako sú verejné školy, verejne financované katolícke školy, charterové školy, domáce vzdelávanie a súkromné školy. Rodičovské práva však nezabránili aktivistom LGBT v snahe presadiť svoju agendu na verejných školách.  

Minulý týždeň LifeSiteNews informoval o uniknutej zvukovej nahrávke ktorá odhalila kanadskú učiteľku z Edmontonu v Alberte, ktorá pranierovala svojich moslimských študentov za to, že vynechávajú tzv. podujatia “hrdosti".”V nahrávke učiteľka tiež naznačila, že odpor voči podujatiam homosexuálnej “hrdosti” vylučuje človeka z toho, aby sa považoval za “Kanaďana. 

Nedávno znovuzvolená konzervatívna vláda provincie pod vedením premiérky Danielle Smithovej podporuje na rozdiel od opozičnej strany NDP možnosť voľby rodičov vo vzdelávaní. Avšak Smithová, ktorá minulý rok povedala, že používanie zámena jeden’je správne “zdvorilé”, doteraz mlčala, keď išlo o propagandu LGBT, ktorú deťom vnucujú v školách.  

Mnohí ministri jej kabinetu sú však známi ako pevní pro-life a pro-rodinní konzervatívci, napríklad súčasný minister zdravotníctva a bývalý minister školstva Adriana LaGrange 

Dalšie protesty proti propagande LGBT sa konali aj v iných častiach Kanady. 

Včera sa desiatky znepokojených moslimov, kresťanov a dokonca aj židovských rodičov vydali účastnili veľkéhoprotestu proti genderovej ideológii pred sídlom Ottawa-Carleton District School Board, kde rodičia aj deti vyjadrili svoj nesúhlas s radikálnou genderovou ideológiou v triedach. 

Rodičia protestovali proti nedávnemu diktátu školskej rady vzťahujúce sa na povinnépoužívanie zámen na všetkých školách od jesene tohto roku a sľub vložiť do “identít LGBT” v “celkovom vzdelávacom prostredí, od materskej školy po 12. ročník.” 

This protest occurred only a few days after the “Vzdelávanie nad indoktrináciou” zhromaždenie sa konalo minulý piatok aj v Ottawe, ktoré zorganizovali stredoškolák Josh Alexander a prorodinný aktivista Chris Elston.   

Na minulotýždňovom proteste sa zúčastnili aj vyznávači islamského náboženstva, pričom na podujatí bolo zaznamenané teraz už virálne video, na ktorom moslimské deti dupú po “vlajke hrdosti” s plnou podporou svojej matky. 

Na videu je vidieť, ako nie menej ako šesť detí dupe po šnúre malých “vlajok hrdosti,” pričom jednu matku počuť, ako hovorí: “áno, áno, áno, dobré, dobré.”   

Začiatkom mesiaca tisíce študentov po celej Kanade zostali 1. júna doma na priamy protest proti “mesiacu hrdosti”, ktorý sa propaguje na štátnych školách.   

Prvý ročník “Národného ‘Dňa hrdosti’ (Pride’ Flag Walk-Out Day”) iniciovala pro-life a pro-family organizácia Campaign Life Coalition (CLC).