jtrudeau123-810x500.jpg

Trudeau vyhlásil voľby v roku 2021 po tom, čo zápisnice ukázali, že konzervatívci sú viac proti úderom COVID ako liberáli

29
Kultúra smrti

OTTAWA (LifeSiteNews) – Nedávno zverejnené tajné záznamy ukazujú, že premiér Justin Trudeau zvolal federálne voľby v roku 2021 len dva dni po tom, čo správa jeho vlastného úradu odhalila, že voliči liberálov a NDP mali väčšiu pravdepodobnosť, že sa nechajú zaočkovať COVID, ako tí, ktorí volili konzervatívcov. 

Dve zápisnice z augusta 2021 dokumentujúce trendy kanadských COVID úderov, ktoré si objednal Trudeau’z vlastnej kancelárie Tajnej rady, podľa Zpravodajca Blacklock’s, boli nedávno zverejnené prostredníctvom žiadosti o prístup k informáciám  

Prvá zápisnica je datovaná 13. augusta 2021 a má názov Nadobudnuté dôkazy o Covid-19. Táto zápisnica ukázala, že voliči liberálov aj NDP boli celkovo priaznivejšie naklonení očkovaniu COVID ako ich konzervatívni kolegovia. 

“Stranícka príslušnosť súvisela s úmyslom očkovať, čítala sa v zápisnici a dodáva sa: “Tí, ktorí volili liberálov/demokratov, vyjadrili úmysel očkovať sa vo vyššej miere ako tí, ktorí volili iné strany.” 

Trudeau vyhlásil federálne voľby na 15. augusta 2021 a neskôr viedol kampaň o povinnom očkovaní COVID, výlukách a očkovaní, pričom odporcov takéhoto diktátu označil za “rasistov.”  

Kanadská federálna vláda a vlády všetkých provincií minuli milióny na propagáciu očkovania COVID napriek tomu, že išlo o novinku a boli schválené len na “núdzové” použitie. 

Trudeau zašiel až tak ďaleko, že opovrhoval neočkovanými Kanaďanmi a povedal, že tí oponujúci jeho opatreniam, ako je zákaz lietania bez očkovania, boli z “malej, okrajovej menšiny”, ktorá zastáva “neprijateľné názory” a nezastupuje “názory Kanaďanov, ktorí si boli navzájom oporou.” 

V zápisnici z 13. augusta sa uvádza, že “tí, ktorí vo voľbách v roku 2019 volili liberálov alebo NDP, s najväčšou pravdepodobnosťou uviedli úmysel očkovať v porovnaní s tými, ktorí volili iné strany.” 

Tiež sa v nej uvádza, že Alberta aj Saskatchewan majú najvyššie percento “obyvateľov, ktorí nemajú v úmysle očkovať.”Liberáli v tom čase nemali v Alberte ani Saskatchewane žiadne kreslá.  

V predvolebnej výzve Trudeau poznamenal: “Videli sme, ako konzervatívni poslanci označili niektoré rozhodnutia tejto vlády za tyranské, pokiaľ ide o to, ako vytvárame mandáty na očkovanie štátnych zamestnancov alebo očkovanie ľudí vo vlakoch či lietadlách.” 

“Nuž, odpoveďou na tyraniu sú voľby,” povedal.  

Malo by sa poznamenať, že podľa iného tajného memoranda nedávno zverejnené, Trudeauov’úrad niekoľko mesiacov pred vypísaním volieb v roku 2021 vedel, že očkovania COVID spôsobujú vážne zranenia. Na boj proti negatívnym vedľajším účinkom vakcín je podľa vlády potrebné vypracovať “víťazné komunikačné stratégie” s cieľom presvedčiť verejnosť, aby si dala očkovať. 

Podľa podľa nedávnej správyKanadskej agentúry pre verejné zdravie menej ako 22 percent Kanaďanov uviedlo, že dôverujú federálnym agentúram, a to vo svetle dôsledkov krízy COVID.  

Obecne, COVID zanechal u väčšiny Kanaďanov “zvýšenú nedôveru voči vláde a vede.”  

Druhá správa ukazuje, že západní Kanaďania sú najmenej priaznivo naklonení džbánom 

Podľa druhého tajného memoranda s názvom Zatváranie medzery pre váhavosť voči očkovaniu počas poslednej míle zavádzania vakcín a dátumom 19. augusta 2021, “V celej krajine existujú ohniská s nízkou absorpciou vakcín vrátane severných častí Britskej Kolumbie, Alberty a Saskatchewanu, vidieckeho južného Ontária a južnej Manitoby.” 

V správe sa uvádza, že dôvody tohto nízkeho využívania sú “multifaktoriálne a komplexné a zahŕňajú problémy s prístupom, prevládajúce politické ideológie, regionálny priemysel, demografiu a ďalšie.” 

Počas takzvanej pandémie COVID Trudeau v podstate označil tých, ktorí sa rozhodli nenechať sa experimentálne očkovať COVID, za netolerantných ľudí.   

V roku 2021 Trudeau počas svojej kampane povedal Kanaďania “vehementne odmietajú očkovanie” neveria “vo vedu,” sú “často mizogýni, často rasisti,” a dokonca spochybnil, či by Kanada mala naďalej “tolerovať týchto ľudí.”  

Vlani v novembri Trudeau poprel nadávanie “neočkovaným” Kanaďanom, a to napriek videozáznamu z roku 2021, na ktorom sú zachytené jeho výroky.  

V apríli tohto roku bol Trudeau na sociálnych sieťach pranierovaný po tom, ako sa pokúsil tvrdiť, že nikoho “nenútil”, aby sa dal očkovať proti COVID-19, a to napriek tomu, že jeho vláda vyhodila neočkovaných federálnych zamestnancov z práce a dokonca zakázala neočkovaným občanom cestovať vnútroštátnymi lietadlami a vlakmi.  

Ak ide o liberálov, voľby v roku 2021 vyhrali s menšinovou vládou a s nižším počtom hlasov ako vo voľbách v roku 2019.  

Ak sa zdá, že Trudeau je neoblomný v tom, že Kanaďanov “nenútil”, aby si dali pichnúť injekcie COVID, faktom zostáva, že v roku 2021 bolo najmenej 2 560 federálnych zamestnancov suspendovaných za to, že sa nenechali očkovať. 

V niektorých federálnych agentúrach, napríklad v Bank of Canada, boli zamestnanci suspendovaní, aj keď pracovali z domu. 

Mimochodom, ako o čom minulý mesiac informoval portál LifeSiteNews, najnovšie štatistiky z Kanady ukazujú, že v roku 2022 malo prirodzenú imunitu proti COVID viac ako 98 percent dospelých obyvateľov krajiny.  

Toto v kombinácii s faktom, že dôkazy naďalej naznačujú, že prirodzená imunita má výhodu oproti ochrane vyvolanej očkovaním, a že čím viac očkovaní človek dostane, tým je väčšia pravdepodobnosť, že sa nakazí COVID, sa ľudia naďalej pýtajú, prečo vláda tak neoblomne propagovala nové injekcie.