Screen-Shot-2023-06-14-at-5.51.45-PM-810x500.png

Elon Musk kritizuje Sorosa a jeho syna: Ničenie verejnej bezpečnosti "financovaním progresívnych prokurátorov" musí prestať

45
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) — Technologický magnát Elon Musk v nedeľu vyzval ľavicového miliardárskeho mega-donátora Georgea Sorosa a jeho syna, že pustošia verejnú bezpečnosť tým, že posilňujú okresných prokurátorov, ktorí nestíhajú násilných zločincov.

V denníku Wall Street Journal v ten deň uverejnilčlánok, v ktorom Alexander Soros, 37-ročný syn Georgea Sorosa, oznámil, že Alex’s prevzatie otcovej’grantovej siete vo výške 25 miliárd dolárov Open Society Foundations (OSF).

Alex pre denník Journal povedal, že podľa jeho názoru sa slovo na miestach, ako sú univerzitné kampusy, príliš obmedzilo, a dodal: “Mám určité rozdiely s mojou generáciou, pokiaľ ide o slobodu prejavu a iné veci — vyrastal som predsa pri sledovaní Billa Mahera pred spaním.”

Musk odpovedalna Džurnále’uverejnenie článku na Twitteri, “Ak @AlexanderSoros myslí slobodu slova vážne, potom máme spoločnú reč. Ale ničenie verejnej bezpečnosti voľbou prokurátorov, ktorí nebudú’stíhať násilných zločincov, sa musí zastaviť.”

 

Capital Research Center (CRC) má dokumentovanéako mestá a okresy v USA.USA zaznamenali prudký nárast násilnej kriminality pod vedením Sorosom podporovaných prokurátorov, ako napríklad Filadelfia, ktorá sa v roku 2021 pod vedením prokurátora Larryho Krasnera stala hlavným mestom vrážd v USA.USA medzi najväčšie mestá krajiny. 

Písaním pre CRC Parker Thayer zašiel až tak ďaleko, že “Vplyv Sorosa’na ľavicových kandidátov na prokurátorov je často divoko podceňovaný,” toto tvrdenie podložil zoznamom všetkých Sorosom financovaných prokurátorov vo funkcii od roku 2021 spolu s prípadmi nárastu kriminality pod ich vedením alebo inými prípadmi, ktoré prokurátorov preslávili.

Napr. manhattanský prokurátor Alvin Bragg odmietolv minulom roku žiadať tresty odňatia slobody za zločiny, ako sú ozbrojené lúpeže, obchodovanie s drogami a vlámania,po ktorom skončilo viac ako deväť manhattanských prokurátorov.

Zrejme najznámejšia Sorosova’voľba prokurátora, Kim Foxxová, dohliadala v Chicagu’“na najväčší nárast počtu vrážd za viac ako 30 rokov, zatiaľ čo jej úrad zrušil obvinenia proti 30 percentám obžalovaných z trestných činov počas roka 2020,” informovala CRC.

Ak sa ukáže, či Alex Soros bude naďalej financovať voľbu prokurátorov s mäkkým postojom k zločinu, ako je jeho otec, naznačil, že bude pokračovať v dedičstve Sorosa seniora’podporovať ľavicové kauzy, a možno ešte vehementnejšie.

Alex pre Journal povedal, že so svojím otcom “zmýšľa podobne”, ale že je “politickejší” ako Soros senior a že sa viac zameria na otázky, ako sú “volebné práva” a podpora potratov.

Ako Fox News upozornila , Alex od roku 2018 daroval demokratickým PAC a kampaniam už 5,7 milióna dolárov z vlastných peňazí. Chváli sa fotografiami snímkami s ľavicovými a globalistickými politikmi, ako je Kamala Harrisová, ktorá pravdepodobne zapadá do radu prokurátorov financovaných Georgeom Sorosom. 

Kým Harrisová pôsobila ako prokurátorka San Francisca, opakovane odmietlastíhať zneužívajúcich kňazov, zaviazala sa, že nikdy nebude žiadať trest smrti, a bola obvinená Hawajskou kongresmankou Tulsi Gabbardovou z blokovania “dôkazy, ktoré by oslobodili nevinného človeka z cely smrti, kým ju k tomu nedonútili súdy,” okrem iných kontroverzných krokov vo funkcii prokurátora.

Pri mnohých iných hlavách štátov a vysokopostavených politikov Alex pózoval s kanadským premiérom Justinom Trudeauom, bývalým americkým premiérom a bývalým ministrom zahraničných vecí USA. prezidentom Barackom Obamom, lídrom demokratickej väčšiny v Senáte Chuckom Schumerom a bývalou predsedníčkou Snemovne reprezentantov Nancy Pelosiovou, ktorú nazval “najväčšou predsedníčkou Snemovne reprezentantov v americkej histórii,” ako možno vidieť na jeho Instagrame stránka.

Keď ho na Twitteri vyzval novinár Brian Krassenstein v súvislosti s jeho návrhom, že Sorosove’ DA iniciatívy sú “na to, aby sa spoločnosť stala menej bezpečnou,” Musk odpovedal, “Možno by sme mali urobiť Spaces s tebou, mnou & Alexom, aby sme to vyvetrali.”

Politický analytik Will Cain v relácii Fox News upozornil, že pod vedením Georgea Sorosa má OSF obrovský vplyv nielen na voľbu prokurátorov v USA, ale aj na nátlakovú skupinu LGBT Human Rights Campaign, ktorá “bola hlavnou silou pri presadzovaní trans ideológie prostredníctvom korporácií” dnes v americkej spoločnosti. 

Alex navrhol pre Wall Street Journal, že využije svoj finančný vplyv, aby zabránil znovuzvoleniu Donalda Trumpa za prezidenta USA.USA prezidentom v roku 2024. “Akokoľvek rád by som dostal peniaze z politiky, pokiaľ to robí druhá strana, budeme to musieť robiť aj my,” povedal.⁠

Musk sa nedávno na Twitteri prirovnáva Georgea Sorosa k fiktívnemu mutantnému marvelovskému zloduchovi Magnetovi, pričom svoje prirovnanie obhajuje tvrdením, že Soros “chce podkopať samotnú štruktúru civilizácie,” a dodáva: “Soros nenávidí ľudstvo.”