Peterson-and-RFK-JR-810x500.png

YouTube odstránil rozhovor Jordana Petersona s RFK Jr. pre porušenie "politiky dezinformácií o vakcínach

1
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) — YouTube odstránil rozhovor Jordana Petersona’s veľkým farmaceutickým kritikom a prezidentským kandidátom Robertom Kennedym mladším (RFK), pretože obsah porušil pravidlá platformy’“o dezinformáciách o vakcínach.”

Hovorca spoločnosti Google, materskej spoločnosti YouTube’povedal Fox News, že spoločnosť “odstránila video z kanála Jordana Petersona pre porušenie všeobecných zásad dezinformácie o vakcínach na YouTube’ktoré zakazujú obsah, ktorý tvrdí, že vakcíny spôsobujú chronické vedľajšie účinky, mimo zriedkavých vedľajších účinkov, ktoré sú uznané zdravotníckymi orgánmi.”

“Podľa našich všeobecných zásad dezinformácie o vakcínach odstraňujeme nepravdivé tvrdenia o aktuálne podávaných vakcínach, ktoré sú schválené a potvrdené ako bezpečné a účinné miestnymi zdravotníckymi orgánmi a Svetovou zdravotníckou organizáciou,” pokračoval hovorca. “To zahŕňa obsah, ktorý nepravdivo tvrdí, že schválené vakcíny sú nebezpečné a spôsobujú chronické zdravotné účinky, tvrdí, že vakcíny neznižujú prenos alebo nákazu chorobami, alebo obsahuje nepravdivé informácie o látkach obsiahnutých vo vakcínach, bude odstránený. To by zahŕňalo obsah, ktorý nepravdivo tvrdí, že schválené vakcíny spôsobujú autizmus, rakovinu alebo neplodnosť, alebo že látky obsiahnuté vo vakcínach môžu sledovať osoby, ktoré ich dostávajú.”

Čítajte: YouTube natrvalo zakazuje Johna-Henryho Westena pre porušenie ‘podmienok služby’

V 90-minútovom interview, ktoré bolo teraz nahrané na iné platformy, RFK Jr. a Peterson hovorili o rôznych témach, od stratégie kampane cez klimatické zmeny a vojnu na Ukrajine až po vedľajšie účinky vakcín.

RFK Jr, známy kritik Big Pharma, povedal, že farmaceutický priemysel “je zločinecký podnik.”

PREČÍTAJTE SI: Výkonný riaditeľ spoločnosti Pfizer Albert Bourla sa pripojil k 200 výkonným riaditeľom Big Pharma, ktorí odsúdili rozhodnutie proti potratovej tabletke

“A viete, ja’to nehovorím ľahko,” povedal Kennedy. “Štyri hlavné spoločnosti, Merck, Sanofi, Pfizer a Glaxo, ktoré vyrábajú napríklad všetky vakcíny v Amerike, vyplatili za posledné desaťročie spolu 35 miliárd dolárov na trestných sankciách a [viete] odškodnom za klamanie lekárov, za podvádzanie regulačných orgánov, za falšovanie vedeckých poznatkov a za zabitie státisícov ľudí.”

“Celú opiátovú krízu zosnovali Sacklerovci a ďalšie veľké farmaceutické spoločnosti spolu so skorumpovanými úradníkmi FDA.”

Čítajte: Najnovšie súbory na Twitteri odhaľujú, že predseda spoločnosti Pfizer nútil Twitter cenzurovať fakty o očkovaní COVID

RFK Jr. upozornil, že skepticizmus voči vakcínam nebol záležitosťou republikánov ani demokratov až do roku 2016, keď Donald Trump počas svojej prezidentskej kampane niekoľkokrát spomenul, že podľa neho vakcíny spôsobujú autizmus, najmä vakcína MMR (osýpky, mumpsu, ružienka).

Kennedy povedal Petersonovi, že v roku 2014 sa pokúšal dostať do televízie, aby hovoril o dokumentárnom filme, na ktorom pracoval a ktorý skúmal “vplyv ortuti vo vakcínach na neurologické vývojové poruchy u detí,” ale generálny riaditeľ Fox News Roger Ailes by ho odstavil.

Podľa RFK ml, Ailesovi a ďalším zamestnancom televízie sa dokument páčil, ale nemohli Kennedyho pozvať, aby o ňom hovoril, pretože 75 % príjmov z reklamy vo večerných správach pochádza od farmaceutických spoločností.

“A on [Ailes] mi povedal, že z 22 reklám v bežnej večernej spravodajskej relácii je zvyčajne 17 alebo 18 z nich farmaceutických reklám”,”, povedal RFK Jr.

Kennedy rozprával ďalší príbeh týkajúci sa jeho odhalenia, ktoré v roku 2005 uverejnili časopisy Salon a Rolling Stone (príbeh bol v roku 2011 stiahnutý), v ktorom poskytol prepisy údajného tajného stretnutia so 75 výrobcami vakcín “o tom, ako zatajiť pred americkou verejnosťou súvislosti medzi autizmom a vakcínami.”

Čítajte: Nová štúdia zistila, že autizmus súvisí s vakcínami kontaminovanými plodmi

Žurnalista Jake Tapper, ktorý v tom čase pracoval pre ABC News, “strávil so mnou tri týždne, keď robil exkluzívne pre ABC, pre ktorú vtedy pracoval na mojom článku, sprievodnom článku,” RFK Jr.

“A večer pred tým, ako mal ten článok vyjsť, mi zavolal [Tapper] a povedal: ‘Ten článok práve zlikvidovala korporácia.’ A on povedal: ‘Za celú moju kariéru mi korporácia nikdy nezlikvidovala článok. Na druhý deň som im zavolal a on sa odmlčal,” spomína Kennedy. “A už som s ním nikdy nehovoril, ale odvtedy sa stal akýmsi zástupcom farmaceutických firiem. Takže som’sledoval, ako sa to stalo mnohým, viete, hlásateľom v televízii.”

Refk Jr. sa okrem toho venoval otázke chemikálií v dodávkach vody a ich možnej súvislosti s nárastom rodovej dysfórie.

“Myslím si, že mnohé problémy, ktoré vidíme u detí, najmä u chlapcov, sú pravdepodobne podceňované v tom, koľko z nich pochádza z vystavenia chemickým látkam, vrátane mnohých sexuálnych dysforií, ktoré pozorujeme,”povedal Kennedy.

Čítajte: Nový experiment ukazuje, že vo vode sa nachádzajú kontaminanty, ktoré menia pohlavie

“Myslím tým, že’dnes plávajú v polievke toxických chemikálií a mnohé z nich sú endokrinné disruptory. V celej našej zásobe vody je atrazín,” pokračoval.

“Atrazín, mimochodom, ak v laboratóriu dáte atrazín do nádrže plnej žiab, chemicky vykastruje a násilne feminizuje každú žabu v nej,” RFK Jr. A 10 % žiab, samcov žiab, sa zmení na plne životaschopné samice schopné produkovať životaschopné vajíčka, ak to’robí žabám. Mohlo by, existuje’veľa ďalších dôkazov, že to’robí aj ľuďom.”

Aj keď Kennedyho’tvrdenie môže znieť pre niekoho nadnesene, mnoho štúdií ukázalo, že syntetické hormóny, ktoré sa nachádzajú v antikoncepčných tabletkách, sa dostávajú do vodných zdrojov a vedú k zníženiu plodnosti, zvráteniu pohlavia a dokonca k úhynu celých populácií rýb, žiab a iných živočíchov.

Vedci z U.S. Geological Survey a University of Missouri zistili, že potomstvo rýb vystavených chemickej látke, ktorá je známa ako endokrinný disruptor, malo tiež zníženú úroveň plodnosti.

Výskum na Brunel University a University of Exeter spojil syntetické ženské hormóny v pitnej vode a rastúce problémy s plodnosťou mužov u ľudí.

Čítajte: Hormonálna antikoncepcia znečisťuje pitnú vodu – Keďže chemické látky z antikoncepčných piluliek spôsobujú zmenu pohlavia u rýb a žiab a problémy s plodnosťou u ľudí, nezdá sa byť príliš nadnesené predpokladať, že by mohli mať niečo spoločné aj s nárastom pohlavnej dysfórie u ľudí, keďže narúšajú hormonálnu rovnováhu.