Ontario-based-doctor-Mark-Trozzi-The-New-American-810x500.png

Dr. Mark Trozzi vyzýva Kanaďanov, aby sa odvážne postavili proti naratívu COVID, ktorý presadzujú "globalisti

25
Kultúra smrti

Doktor Mark Trozzi hovorí, že “teraz” je čas, aby Kanaďania boli “odvážni” a spojili sa, aby “bojovali” späť, aby získali späť kanadské”inštitúcie vzhľadom na to, koľko dobrých lekárov a ďalších, ktorí sa odvážili vyjadriť proti príbehu COVID a injekciám, bolo nedávno zrušených.

“Budeme musieť bojovať všade; každý’musí držať svoju pozíciu,” povedal Trozzi v rozhovore pre LifeSiteNews.

“Ak nebudete bojovať, tento boj prehráte,” povedal. “Inými slovami, ak vám niekto vrazí nôž do chrbta a vy poviete, že nechcem byť v boji, no, je to jedno, ste v boji.”

Predminulý týždeň a v pondelok zasadal Disciplinárny tribunál pre lekárov a chirurgov (OPSDT) Kolégia lekárov a chirurgov Ontária (CPSO), aby určiť, či odobrať Trozzi’ovi lekársku licenciu de k jeho otvorenému vystupovaniu proti vakcínam COVID-19 a vládnym mandátom.

Počas posledného dňa pojednávania Trozziho právnik Michael Alexander povedal, že CPSO “nedokázala dokázať, že komentáre Dr. Trozziho’sú nepravdivé a zavádzajúce.”

Alexander uviedol, že dôkazy, ktoré CPSO predložil proti Trozzimu, nespĺňajú štandard, ktorý by si zaslúžil jeho prepustenie z funkcie lekára.

Po záverečných právnych argumentoch sa očakáva, že CPSO bude potrebovať niekoľko týždňov, aby vydal konečné rozhodnutie.

“Moja rodina ma podporuje napriek tomu, že tým trpí,” povedal pre LifeSiteNews. “Naozaj je to”boj všetkých, ktorí chcú, aby existovala budúcnosť. Toto je čas na boj.”

Poslednú stredu sa právnemu zástupcovi CPSO nepodarilo diskvalifikovať renomovaného amerického kardiológa a odborníka na vakcínu COVID-19 Dr. Petra McCullougha ako svedka v procese proti Trozzimu.

Pri McCulloughovom svedectve v prospech Trozziho’sa vypočúvanie, ktoré trvalo šesť hodín, miestami stalo intenzívnym.

Právny zástupca CPSO sa viac ako dve hodiny po skončení zasadnutia snažil dosiahnuť, aby senát OPSDT McCullougha vykázal ako svedka, tvrdiac, že nie je kvalifikovaný ako odborný pozorovateľ.

Nedávno bývalý kanadský poslanec Derek Sloan urobil s McCulloughom rozhovor v súvislosti s jeho výpoveďou na Trozziho’vypočúvaní.

McCullough uviedol, že právny tím CPSO’sa “pokúšal” celé “hodiny” ho zdiskreditovať prostredníctvom prehrávania videozáznamov z rôznych rozhovorov, ktoré mal v minulosti.

Porota sa vrátila a rozhodla proti žiadosti právneho tímu CPSO, aby bol McCullough diskvalifikovaný, a uviedla, že môže zostať ako súdny znalec.

Počas procesu s Trozzim’bol jeden z jeho svedkov diskvalifikovaný a jeden člen poroty nečakane odstúpil.

Trozzi v nedávnom e-maile svojim stúpencom poznamenal, že podobne ako “stovky dobrých lekárov, ktorí si zachovali etickú a vedeckú integritu, nie som obvinený z ničoho konkrétneho, ale som zjavne prenasledovaný za to, že som vám povedal, že nebezpečné nesprávne prezentované genetické injekcie covid-19 nie sú bezpečné, nie sú účinné a podľa tradičných definícií ani vakcínou.”

Trozzi’súdne pojednávanie je súčasťou snahy CPSO’pokúsiť sa “odobrať” jeho lekársku licenciu, argumentoval tým, že sa postavil proti naratívu COVID a “globálnej agende, ktorú vykonáva [WHO], ktorá je kanálom zločineckej kontroly, ktorá’sa šíri prostredníctvom vládnych’regulačných orgánov a pácha … lekárske zverstvá.”

Krátko po začiatku takzvanej pandémie COVID-19 sa Trozzi stal hlasným kritikom hlavného prúdu rozprávania o víruse. Krátko po nadobudnutí účinnosti mandátov ho CPSO suspendovala za vydávanie výnimiek z očkovania proti COVID-u.

Koncom roka 2020 Trozzi odišiel zo svojej mimoriadne úspešnej kariéry, predal svoj rodinný dom a úplne sa venoval upozorňovaniu verejnosti na nepravdy týkajúce sa COVID-u.

CPSO doteraz iniciovala právne kroky proti Trozzimu a doktorom Mary O’ConnorRochangéKilian, Celeste Jean ThirlwellPatrick Phillips a Crystal Luchkiw, ktorí sa zaviazali plniť svoje povinnosti vyplývajúce z Hippokratovej prísahy v súvislosti s COVID.

Trozzi: ‘Teraz je čas’, aby sa Kanaďania postavili a ‘vzali si späť’ svoje inštitúcie

V rozhovore pre LifeSiteNews Trozzi poznamenal, že globalisti zodpovední za presadzovanie džbánov a mandátov COVID, podľa “Agenda 2030,” bolo “podrazácke uchopenie moci diabolskou skupinou ľudí.”

zdôraznil, že teraz nie je čas ustupovať “požiadavkám globalistov””, ale to, čo treba urobiť, je, aby sa odvážni Kanaďania postavili a znovu prevzali svoje dobre fungujúce zdravotnícke, politické a vzdelávacie inštitúcie.

“Sme v stave vojny a neuvedomujeme si, že ako pštrosy s hlavou v piesku, to”v žiadnom prípade nie je riešenie. Myslím si, že musíte mať odvahu, myslím si, že je dôležitá aj istá dávka viery v Boha, pretože je jasné, že druhá strana v tomto je rozhodne bezbožná, prinajmenšom,” povedal Trozzi pre LifeSiteNews.

“Ľudia musia mať vieru v Boha. Sme v bezbožnom štáte. Musíme bojovať.”

Trozzi spomenul, že “globalisti” ako Bill Gates, Anthony Fauci, Klaus Schwab a miestni politici, napríklad kanadský premiér Justin Trudeau, sú veľmi “organizovaní.”

“Svetové ekonomické fórum a globalisti, Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros (generálny riaditeľ WHO Adhanom Ghebreyesus), (Klaus) Schwab, a potom naši miestni agenti Svetového ekonomického fóra manipulujúci našu vládu, Trudeau, (Chrystia) Freelandová, sú”veľmi organizovaní,” povedal Trozzi pre LifeSiteNews.

Povedal, že cieľom globalistov’ je “skutočne vytvoriť globálnu diktatúru a znížiť počet obyvateľov.”

Pres to Trozzi poznamenal, že Kanaďania musia urobiť to, “aby si vzali” späť svoje inštitúcie namiesto toho, aby sa len vzdali.

“Ľudstvo znovu vytvára legitímnu spoločnosť, zatiaľ čo stará spoločnosť je stále vyzbrojená proti nám a toto je vojna, v ktorej”sme, ” povedal Trozzi.

“Som jedným z ľudí, ktorí sa držia myšlienky, že môžeme získať späť staré inštitúcie, že tie budovy parlamentu v Ottawe by mohli opäť reprezentovať ústavu a slúžiť kanadskému ľudu.”

Trozzi poznamenal, že namiesto toho, aby boli Kanaďania “ozbrojení a využívaní proti ľuďom zahraničným subjektom, a to sa dá dosť zúžiť na Svetové ekonomické fórum, ktorého sú Trudeau a Freelandová agentmi,” je možné “vziať späť staré inštitúcie.”

“A tie staré budovy si môžu vziať späť obyvatelia Kanady,” dodal.

Trozzi povedal, že potrebná je “zmysluplná budúcnosť s ľudskými právami ako zákonom.”

Trozzi spolu s ďalšími lekármi, ktorí sú za slobodu liečby, bude v účasťou na galavečere k&nbsp25. výročiu LifeSiteNews’ 18. júla v&nbspMarkhame v Ontáriu.