shutterstock_1486238066-scaled-810x500.jpg

Dr. Mark Trozzi nazýva vypočúvanie lekárskej rady v súvislosti s námietkami proti injekciám COVID vykonštruovaným súdom

45
Kultúra smrti

Kanadský doktor Mark Trozzi uviedol, že súdny proces s Kolégiom lekárov a chirurgov Ontária (CPSO), ktorý bol zvolaný kvôli jeho otvorenému postoju proti vakcínam COVID-19 a vládnym mandátom, nebol ničím iným ako súdnym procesom v štýle klokanieho súdu.

V pondelok si disciplinárny tribunál pre lekárov a chirurgov (OPSDT) vypočul záverečné argumenty proti Trozzimu, aby rozhodol, či mu odoberie lekársku licenciu. Očakáva sa, že CPSO bude potrebovať niekoľko týždňov na vynesenie konečného verdiktu.

Trozziho’právnik Michael Alexander počas posledného dňa pojednávania povedal, že CPSO “nedokázal dokázať, že výroky doktora Trozziho’sú nepravdivé a zavádzajúce.”

Uviedol, že dôkazy, ktoré CPSO predložil proti Trozzimu, neboli na úrovni. Alexander tiež vyjadril nesúhlas s tým, že právny tím regulátora’sa snažil zdiskreditovať svedkov, ktorých Trozzi predniesol pred tribunálom.

Trozzi v nedávnom rozhovore pre LifeSiteNews povedal, že podľa jeho názoru boli pojednávania CPSO proti nemu “klokaním súdom” a že “každý lekár, ktorý nesúhlasí s týmito zločinmi COVID”, je vyšetrovaný, pretože jeho presvedčenie”je v rozpore s príbehom o útoku COVID.

Pre LifeSiteNews poznamenal, že tí, ktorí súhlasili s “COVID zločinmi proti ľudskosti”, v skutočnosti “kladú základy pre svoj (vlastný budúci) trestný proces.”

Podľa Trozziho príde “deň zúčtovania.”

Trozzi dúfa, že bude oslobodený, ale je realistický, pokiaľ ide o lekársky regulačný orgán’vnímanú zaujatosť voči nemu

Aj keď Trozzi dúfa v pozitívny výsledok svojho procesu s CPSO, pre LifeSiteNews povedal, že “je trochu ťažké si myslieť, že rozhodnú v prospech obyvateľov Kanady, teda pokiaľ ide o lekárov, ktorí majú slobodu rozhodovať sa.”

“Časť mojej nádeje je však založená na viere v ľudské bytosti, dúfal by som, že sa zúčastnení ľudia pozrú na to, čo majú pred sebou,” povedal.

“Je veľmi zrejmé, že sa snažíme položiť na stôl vedu. Oni sa ju snažia držať mimo stola.”

Trozzi poznamenal, že “skutočným” problémom v hre sú “ľudské práva a nielen veda.”

“Časť mňa, môj optimizmus, možno ľudia, ktorí idú s agendou vysokej školy, si možno uvedomujú, aké je to temné,” povedal pre LifeSiteNews.

Poznamenal, že dúfa, že ľudia vo vnútri CPSO “zmúdrejú” a pochopia, čo sa deje v súvislosti s ohromujúcimi dôkazmi o škodlivosti vakcín COVID.

“Myslím si, že sa to stane? Myslím si, že náš prípad je skvelý; vidím, ako sa ich právny tím snaží diskvalifikovať našich odborníkov,” povedal pre LifeSiteNews.

Trozzi dodal, že pravdepodobnejší “scenár” je, že CPSO’s “zmanipulovaný klokaní súd” vyhlási “že som’nekompetentný a hanebný.”

Povedal, že ak sa tak stane, “predloží dôkazy súdnemu systému a bude dúfať, že budú postupovať podľa zákona.”

Trozzi poznamenal, že dúfa, že niektorí členovia CPSO a iní členovia hlavnej lekárskej komunity by jedného dňa mohli zmeniť názor.

“Dúfajme, že budú mať chvíľu pokoja v duši, pokánie je súčasťou ľudskej cesty,”povedal.

Trozzi dúfa, že jedného dňa budú lekári vyhodení z kolégia znovu prijatí.

Poslednú stredu sa právnemu zástupcovi CPSO nepodarilo diskvalifikovať renomovaného amerického kardiológa a odborníka na vakcínu COVID-19 Dr. Petra McCullougha ako svedka v procese proti Trozzimu.

S McCulloughom, ktorý svedčil v prospech Trozziho, sa šesťhodinové pojednávanie, ktoré minulú stredu usporiadal OPSDT, stalo miestami intenzívnym.

Právny zástupca CPSO’sa dve hodiny po skončení zasadnutia pokúsil dosiahnuť, aby senát OPSDT McCullougha vylúčil ako svedka, tvrdiac, že nie je kvalifikovaný ako odborný pozorovateľ.

Krátko po začiatku takzvanej pandémie COVID-19 sa Trozzi stal hlasným kritikom hlavného prúdu rozprávania o tomto víruse. Krátko po nadobudnutí účinnosti mandátov ho úrad CPSO suspendoval za udeľovanie výnimiek z očkovania proti COVID-u.

Koncom roka 2020 Trozzi odišiel zo svojej mimoriadne úspešnej kariéry, predal svoj rodinný dom a úplne sa venoval upozorňovaniu verejnosti na nepravdy týkajúce sa COVID-u.

Zrejme neodradený sankciami úradu CPSO’Trozzi vyhlásil, že jeho výskum ukázal, že existuje veľmi vyšší počet ľudí, ktorí zomreli “v priebehu niekoľkých mesiacov” po podaní experimentálnej injekcie COVID, ako v porovnaní s inými vakcínami.

Vyjadril tiež znepokojenie nad znepokojujúcim počtom potratov ktoré sa vyskytli počas skúšok vakcíny COVID spoločnosti Pfizer a s tvrdením, že pri nových injekciách vyzerá “thalidomid ako vitamín Flintstone.”

CPSO iniciovala právne kroky proti spoločnosti Trozzi a lekárom Mary O’ConnorRochangéKilian, Celeste Jean ThirlwellPatrick Phillips, a Crystal Luchkiw, ktorí sa zaviazali plniť svoje povinnosti vyplývajúce z Hippokratovej prísahy v súvislosti s COVID:

Trozzi a ďalší lekári, ktorí sú za lekársku slobodu, budú v účasť na 25. výročnom kanadskom galavečere LifeSiteNews’ 18. júla v Markhame v Ontáriu.