Bannon-and-Caviezel-810x500.png

Jim Caviezel sa "ani trochu nebojí" hovoriť pravdu o zapojení vlády USA do obchodovania s ľuďmi

115
Kultúra života

Katolícky herec známy vďaka úlohe Ježiša Krista vo filme Umučenie Krista vyhlásil, že nemá sklony k samovražde po tom, čo istý finančný komentátor Caviezelovi predpovedal, že jeho dni sú spočítané, pretože povedal, že americké spravodajské služby sú zapojené do obchodovania s deťmi.

Twitterové konto “Wall Street Silver” 23. júna zdieľalo odkaz na článok s Caviezelovými údajne nebezpečnými komentármi. Hoci názov článku, “Hollywoodsky herec Jim Caviezel hovorí, že CIA prevádzkuje najväčší svetový”pedofilný kruh”, necituje herca presne, Caviezel v citovanom rozhovore povedal, že podľa neho sú americké vládne agentúry zapojené do obchodovania s deťmi.

20. júna sa Steve Bannon Caviezela opýtal, či verí, že vláda USA je zapojená do obchodovania s deťmi tak, ako iné vlády, pričom toto tvrdenie Bannonovi už predtým povedal Eduardo Verástegui, ktorý produkoval nedávno uvedený film Sound of Freedom, v ktorom Caviezel hral hlavnú úlohu bojovníka proti obchodovaniu so sexom Tima Ballarda.

 

“Na sto percent”odpovedal Caviezel. “Trojpísmenkové agentúry, tie’sú do toho všetky zapojené … Nehovorím, že všetci, ale tí, ktorí sú najmocnejší,’chránia tieto informácie, aby sa nedostali von.”

“Wall Street Silver” komentoval nepresný nadpis článku a na Twitteri napísal: “Jeho dni sú spočítané. Urobia to tak, aby to vyzeralo ako nehoda. Pravdepodobne má pravdu, CIA to robí a používa to na vydieranie svojich aktív na vysokých miestach, aby ich udržala v súlade.”

 

Investigatívny novinár Whitney Webb má uvedla vo svojej uznávanej knižnej sérii One Nation Under Blackmail, že spravodajské služby skutočne využívajú obchodovanie so sexom na vydieranie politikov, členov orgánov činných v trestnom konaní, podnikateľov a iných vplyvných osôb. 

Jedným z dôkazov toho je podľa Webbovej napríklad vysvetlenie bývalého ministra práce a prokurátora USA Alexandra Acostu’prečo súhlasil s dohodou o nestíhaní v súvislosti s odsúdením obchodníka so sexom a finančníka Jeffreyho Epsteina’v roku 2008 za zaobstaranie dieťaťa na prostitúciu. Acosta povedaltazateľom Trumpovho prechodného tímu, že mu povedali, že Epstein “patrí k spravodajským službám,” a dodal, že mu povedali, aby “ho nechal na pokoji,” The Daily Beast informoval.

V diskusii s bývalým poradcom pre národnú bezpečnosť generálom Michaelom Flynnom a Joy Thayerovou, spoluzakladateľkou filmového štúdia Speropictures, Caviezel sa vyjadril k tweetu a rezolútne vyhlásil, že sa nebojí poszabiť.

“Dovoľte mi, aby som vám všetkým na svete, ktorí si myslíte, že som“malé dievčatko a že sa“vás bojím, niečo vysvetlil. Ja’sa nebojím ani trochu,”povedal Caviezel.

Dalej vyhlásil, že je pripravený položiť svoj život za Boha, “najmä”ak by to bolo aj za deti, ktoré trpia v rukách obchodníkov s ľuďmi.

“Boh ma priviedol do Hollywoodu, aby som sa stal hercom. Požiadal ma o to … A miloval ma natoľko, že mi dal cieľ môjho života. Pretože v tom čase som bol najnižší z najnižších,” Caviezel sa podelil.

“A s radosťou by som vymenil svoj život za záchranu týchto malých. Pretože ten krik, ktorý som počul, bol taký strašný, že v noci nemôžem’spať. Od tretej hodiny ráno ho z nejakého dôvodu počujem,” pokračoval, zrejme narážajúc na obchodované deti.

“Takže ako Dávid, milujem svojho Boha. Tak veľmi ho milujem. Dal by som za neho svoj život. Chápete to? Môj život je v poriadku,” povedal Caviezel.

Pokračoval výzvou, aby kresťania boli odvážni a nebránili sa strachu.

“Kresťania. Prebuďte sa. Prestaňte sa báť diabla viac ako Boha. Prestaňte sa báť. Na rozdiel od vás viem, že jedného dňa zomriem. Nezomriem vlastnou rukou. Ja’nespácham samovraždu. Môže sa to stať z nehody, a to sa už stalo,”Caviezel predtým povedal narážajúc na incident na “sviatok Panny Márie Karmelskej” v roku 2009.

V ten deň, 16. júla, nejaký muž “hodil” pred Caviezela bicykel, keď išiel na motorke po ceste I-97. Vtedy 40-ročného herca to zhodilo z motorky, podľadôstojníka Washington State Patrol Richa Magnussena. Jeho utrpel len ľahké zranenia a vinník bol obvinený z napadnutia a bezohľadného ohrozenia. 

“Ja“sa vás nebojím. Mám’Najsvätejšiu Matku, ona’je so mnou … [a] nášho Pána Ježiša Krista, ktorého milujem celým svojím srdcom. Vôbec sa vás nebojím. Mali by ste sa báť Boha,” Caviezel uzavrel.