Dr.-Robert-Malone-810x500.png

Dr. Malone: Prečo chce vláda USA znížiť počet prirodzene narodených obyvateľov a doviezť viac imigrantov

57
Kultúra smrti

Počet narodených detí na 1000 obyvateľov na svete má veľmi predvídateľný trend. V “rozvinutých” a/alebo bohatých krajinách je pôrodnosť nízka a v krajinách na spodnom konci stupnice hospodárskeho rozvoja je pôrodnosť vysoká. Nič nové.

V mnohých krajinách vrátane USA je pôrodnosť buď príliš nízka na to, aby udržala súčasnú úroveň populácie, alebo je stabilná. Od roku 1970 je počet narodených v USA stabilne nižší ako 300 miliónov. V skutočnosti niektoré odhady ukazujú pokles počtu obyvateľov. Všetok rast populácie v USA v tomto období bol spôsobený prisťahovalectvom. Preto sa počet obyvateľov USA za 50 rokov zvýšil na 336 miliónov. Tento trend sa v posledných rokoch len zvyšuje.

V roku 2018 žilo v USA rekordných&nbsp44,8 milióna prisťahovalcov, ktorí tvorili 13,7 %&nbspobyvateľstva krajiny. To predstavuje viac ako štvornásobný nárast od roku 1960, keď v USA žilo 9,7 milióna prisťahovalcov, ktorí tvorili 5,4 % celkovej populácie USA.

Ako sme s Jill vyrastali v modrom štáte, štátny školský systém nám už v ranom veku vštepoval, že mať dve deti je zodpovedná vec na záchranu planéty pred preľudnením. Že kariéra je dôležitejšia ako mať veľkú rodinu. Že ženy nájdu väčšie naplnenie vo vzdelaní a kariére, ako keď zostanú doma. Že ženy by mali odložiť materstvo, kým si nezabezpečia vysokú školu a kariéru. Že je to zodpovedná cesta. Dnes mladé ženy dostávajú rovnaké posolstvo od našej vlády, našich školských systémov a hlavných podnikových médií.

Toto posolstvo vlády USA je stále rovnako dôrazné ako v čase mojej mladosti pred 50 až 60 rokmi.

Pravdou je, že Agenda 2030 OSN’tvrdí, že migrácia je ľudské právo. V praxi to znamená, že osoby narodené v krajinách s vysokou pôrodnosťou majú právo migrovať do bohatých krajín s nízkou pôrodnosťou.

Na úvod – migrácia nie je “ľudské právo.” Vlastnícke práva a národné štáty existujú z určitého dôvodu. Tvrdiť opak znamená tvrdiť, že existuje jedna svetová vláda, ktorá má migráciu pod kontrolou. Ďalšia uzurpácia moci zo strany OSN a WEF.

Pravidlá a predpisy tohto národa, naša ústava sa nevzťahujú na osoby, ktoré nie sú občanmi. Je to zámer. Dodržiavajme našu ústavu a listinu práv, nie dohody OSN, ako je napríklad Agenda 2030, ktorú podpísal prezident USA a nikdy ju neratifikoval Senát.

Naša krajina odviedla kus dobrej práce, keď presvedčila americké obyvateľstvo, že veľká rodina škodí rodinám a jednotlivcom v súhrne. Bolo nám povedané, že odmenou za to, či už v dobrom alebo zlom, bude časom stabilizovaná populácia a zachovanie amerického spôsobu života, životného prostredia, kultúrneho dedičstva a s tým spojených ekonomických príležitostí pre občanov USA. A napriek tomu stále pretrvávajú. Tento týždeň Kamala Harrisová konkrétne uviedla, že zníženie počtu obyvateľov je kľúčom k tomu, aby deti mohli dýchať a piť čistú vodu. Nie je to prvýkrát, čo tvrdí tento falošný príbeh.

A napriek tomu je Bidenova hraničná kríza čoraz naliehavejšia a miera nelegálneho prisťahovalectva naďalej prudko rastie. Nie je žiadnou chybou, že možnosť znížiť počet obyvateľov by mohla byť taká jednoduchá ako zníženie prisťahovalectva, ak by to bol ich skutočný zámer.

Pravdou je, že USA majú živú a úžasnú kultúru. Dedičstvo postavené na nezávislosti, slobode slova, spoločných hodnotách a silnej pracovnej etike. Toto dedičstvo sa môže ľahko rozriediť príliš veľkým prisťahovalectvom. Stačí sa pozrieť na to, čo sa práve deje vo Francúzsku. Otvorená migračná politika spôsobila v krajine obrovskú nestabilitu. Francúzsko už doslova nedokáže integrovať toľko ľudí s takými odlišnými kultúrnymi normami do svojej základnej národnej kultúry. To nie je pokrok.

Pod vplyvom globalizmu sa heterogénne kultúry na celom svete stávajú zbraňou na zničenie rozmanitosti; je to cesta k umožneniu jedinej globalizovanej vlády kontrolovanej OSN a WEF. Čo je presne to, k čomu zrejme smerujú otvorené hranice, imigračná politika OSN a dokonca aj vyhlásenia Kamaly Harris’. Je načase skoncovať s týmto nezmyslom a vrátiť sa k uzatvorenému a usporiadanému imigračnému systému.

Na svete žije viac ako 8 miliárd ľudí. USA nemôžu prijať všetkých, ktorí sa chcú prisťahovať. Myslieť si opak je hlúpe.

Prezident Trump mal pravdu. Amerika musí byť nezávislým a slobodným národom. Musíme sa spoliehať na Američanov, ktorí nám poskytujú tovar a služby. Silná ekonomika je taká, ktorá si svoje potreby uspokojuje sama zvnútra. Pričom tovary, služby, zdravotná starostlivosť, energia sa vyrábajú doma. Silný národ nepotrebuje dovážať pracovníkov s nízkymi mzdami, ktorí by robili špinavú prácu. Bizarná smernica znižovania počtu prirodzene narodených obyvateľov a zároveň dovozu nových prisťahovalcov neslúži žiadnemu funkčnému účelu okrem ďalšej globalizácie USA.

Prijímaním veľkého počtu prisťahovalcov a zároveň znižovaním počtu vlastnej americkej populácie budeme ako národ ďalej regresovať a budeme naďalej urýchľovať ekonomickú devastáciu strednej triedy aj chudobných občanov miest. Nový svetový poriadok, v ktorom je migrácia právom, hranice sú otvorené a OSN kontroluje príliv a odliv obyvateľstva, ustupuje americkému nacionalizmu a zničí americký experiment v oblasti samosprávy.

Naša vláda sa musí držať mimo podnikania v oblasti presadzovania populačných opatrení.

Čo ma privádza ku genetickým záberom mRNA. Ľudia sa obávajú, že injekcie mRNA majú nejakú sekvenciu alebo zložku, napríklad lipidovú nanočasticu alebo genetický kód, ktoré spôsobujú sterilitu. A že boli zámerne navrhnuté tak, aby spôsobili zníženie plodnosti na celom svete. Nie je to úplne nereálna obava.

Už roky sa hovorí o tom, že v Indii a Afrike sa vyvíjajú vakcíny proti potratom a proti plodnosti. S dôkazmi, ktoré sa predkladali v prospech aj neprospech týchto fám. S istotou však vieme, že Čína používala nútené sterilizácie a nútené potraty na vlastných občanoch. Čína sa teraz obáva, že počet jej obyvateľov rýchlo klesá. Vládne kontroly rodinných rozhodnutí sú nemorálne. Myšlienka vakcíny na kontrolu populácie je odporná.

Čo ma privádza k nedávno publikovanému “Nature” článku, ktorý ukazuje, že pomocou adeno-asociovaných vírusových vektorových techník možno mačky trvalo sterilizovať. V tejto eseji sa nechcem venovať’vedeckým poznatkom, ktoré za tým stoja (to’odložme na neskoršiu esej), ale chcem diskutovať o etike vývoja “techník génovej terapie”, ktoré sa pri sterilizácii spoliehajú na vírusové vektory.

Na začiatok treba povedať, že takáto technika génovej terapie plodnosti využívajúca “vektory génovej terapie” adeno-asociovaného vírusu (AAV) by mohla byť náhodne alebo zámerne modifikovaná tak, aby bola infekčná. To si vyžaduje rekombináciu (záchranu) iného príbuzného adenovírusu, ktorý by mohol byť divokým typom. Keď sa tak stane, vírusový vektor by mohol byť replikačne kompetentný: ergo infekčný. Hoci vektory AAV “génová terapia” nie sú plnohodnotným replikujúcim sa vírusom, pravdou je, že vo výskumnom prostredí je použitie plnohodnotného vírusu na vytvorenie infekčných produktov relatívne jednoduché. Môže to byť také jednoduché, ako je vynechanie kroku purifikácie alebo rekombinácie. Ak by takýto produkt unikol alebo by sa dostal do všeobecnej populácie mačiek, bola by to katastrofa.

Ak by takýto vektor mal záchrannú udalosť v injekčnom zvierati, mohol by doslova vytvoriť nový vírus. Čo by sa stalo, keby sa nakazil na iných druhoch mačkovitých šeliem, ako sú gepardy, veľké mačky, pumy alebo bobské mačky? Existuje scenár, podľa ktorého by to mohlo zdecimovať populáciu ohrozeného druhu alebo všetkých mačiek . Okrem toho existuje možnosť, že by takýto vírus mohol preskočiť na iný druh – dokonca aj na človeka. Adeno-asociované vírusy sú respiračné vírusy, takže sa môžu ľahko šíriť. Čo sa stane potom?"

Nechceme ani spomenúť, že už vieme, že mimovládne organizácie a vlády sú ochotné uvažovať o znížení populácie prostredníctvom očkovania alebo nútenej sterilizácie. Kto vie, či by organizácia, možno aj taká, ktorá má “najlepšie úmysly” na mysli (alebo verí, že “účel svätí prostriedky”), bola ochotná ísť až tam. Po tom, čo sme zažili za posledné tri roky, by som to považoval za možné. Kamala Harrisová, Bill Gates, WEF a OSN vyjadrili svoje postoje úplne jasne. Zníženie populácie je nevyhnutné.

Musí existovať viac regulačných kontrol biologického výskumu zvierat aj ľudí.

Ale zatiaľ musíme vziať do úvahy, že vláde na kontrole populácie v skutočnosti nezáleží. Spoznáte ich podľa činov, nie podľa slov. Ich slová podporujú nízku pôrodnosť ako cestu k stabilizácii populácie, ale ich činy umožňujú búrlivý rast populácie v dôsledku imigrácie. Dáta naznačujú, že to, o čo sa v skutočnosti usilujú, je Nový svetový poriadok, v rámci ktorého sa OSN stane dominantnou silou sveta, pričom národné štáty sa zahniezdia v ich organizačnej štruktúre. Taký, v ktorom je migrácia spojená s regionálnou kontrolou populácie prostredníctvom vládou podporovanej kontroly pôrodnosti (prostredníctvom liekov aj nasadenej propagandy) navrhnutá tak, aby posilnila tento proces umožňujúci populácii narodenej v ekonomicky znevýhodnených regiónoch získať kontrolu nad ekonomicky vyspelejšími národmi a infraštruktúrou a zároveň zničiť kultúry a politicko-ekonomické štruktúry, ktoré v minulosti umožnili ekonomický rozvoj týchto vyspelejších regiónov.

Pretlačené so súhlasom Robert Malone.