The-Blaze-810x500.png

Tucker Carlson potvrdil, že nikdy neužíval experimentálne vakcíny COVID-19

51
Neutral

Konzervatívny komentátor Tucker Carlson v konfrontačnom rozhovore s republikánskym kandidátom na prezidenta Asom Hutchinsonom tvrdil, že nikdy neabsolvoval vakcínu COVID-19.

K tomuto odhaleniu došlo počas prezidentského summitu, ktorý 14. júla sponzorovala spoločnosť Blaze Media a v ktorom Carlson naliehal na bývalého arkansaského guvernéra, aby sa vyjadril k svojmu postoju k vakcíne COVID a súvisiacim mandátom.

 

“Ako ste sa cítili v súvislosti s [mandátom COVID] a koľko očkovaní COVID ste absolvovali a ako sa na to teraz spätne pozeráte?

“Koľko injekcií COVID ste si dali?" odpovedal Hutchinson.

“Nula," odpovedal Carlson, načo dav vypukol v potlesk. “Ale myslím si, že je to’fér, a vidím, že ste sa ohradili, keď som vám položil túto otázku, a úprimne si nemyslím, že by ste sa mali pýtať ľudí na ich zdravotnú starostlivosť, ale stalo sa to vecou verejnej politiky a myslím si, že celá krajina by sa mala pozastaviť a zhodnotiť ako ‘Čo sme práve prežili, ako sa teraz cítime?'”

Hutchinson v odpovedi vysvetlil, že ako guvernér Arkansasu počas takzvanej pandémie COVID-19 jeho vláda zakázala zaviesť povinnosť očkovania ako podmienku zamestnania pre pracovníkov verejného sektora, čo vyvolalo mierny potlesk publika.

Však práve Carlsonova’strohá odpoveď, že nedostal žiadnu dávku experimentálnych injekcií COVID, vyvolala na sociálnych sieťach búrku podpory, pričom mnohí poukazovali na to, že aj jeho tzv. konzervatívny zamestnávateľ, spoločnosť Fox News, vtedy zaviedla povinnosť očkovania na pracovisku vo svojom newyorskom sídle.

 

 

Carlsonovo’priznanie, že vakcínu nikdy nedostal, je v príkrom rozpore so správami, ktoré vydávajú iní členovia mainstreamových médií vrátane iných tzv. konzervatívnych reportérov a moderátorov.

V júli 2021, ako informoval portál LifeSiteNews, Carlsonov’vtedajší kolega Sean Hannity využil svoju veľkú reláciu Fox News na presadenie očkovania proti COVID-19.

Podobné reportáže tlačili verejnosti nespočetné ľavicové médiá.

Mnohé alternatívne médiá, ako napríklad LifeSiteNews, však namiesto toho zverejnili množstvo správ o často skrývanej realite vakcín COVID-19, vrátane ich experimentálnej povahy a rastúceho počtu správ o zdravotných komplikáciách a dokonca úmrtiach, ktoré nasledovali po prijatí nových injekcií.

V bojovnom rozhovore s Hutchinsonom Carlson tiež zatlačil na prezidentskú nádej v súvislosti s jeho zdanlivou podporou chemického a chirurgického mrzačenia detí so zmeneným pohlavím.

Ako bývalý guvernér Arkansasu Hutchinson v roku 2021 vetoval zákon, ktorý sa snažil zakázať “zmenu pohlavia” detí, ale nakoniec ho prehlasovali zákonodarcovia štátu.

Hutchinson nakoniec nevyjasnil svoj postoj k tejto otázke, keď povedal, že nepodporuje “chirurgické mrzačenie detí, pretože je “trvalé”, ale podporuje “práva” rodičov, ktorí sa rozhodli dať svojmu dieťaťu aplikovať “blokátory puberty” a hormóny na kríženie pohlavia, ktoré môžu spôsobiť vážne a škodlivé trvalé zmeny.