Santa-Clara-810x500.jpg

Jezuitská univerzita Santa Clara a stovky ďalších vysokých škôl stále nariaďujú očkovanie COVID-19

48
Kultúra smrti

Napriek pretrvávajúcim zdokumentovaným problémom s vakcínou COVID-19, nízkemu riziku pre študentov vo vysokoškolskom veku a zrušeniu výluk v celej krajine, niektoré vysoké školy budú aj naďalej nariaďovať študentom, aby sa nechali očkovať vakcínou COVID, ktorá je poškodená potratom.

Niektoré školy oznámili tieto nariadenia po zápise nových študentov do prvého ročníka.

Podľa Lucie Sinatrovej zo spoločnosti NoCollegeMandates.com, jezuitská katolícka univerzita Santa Clara čakala až “týždeň po termíne zápisu na jeseň 2023”, aby aktualizovala svoju politiku očkovania “a vyžadovala jednu bivalentnú dávku pre novoprijatých prvákov (ale nie pre vracajúcich sa študentov) bez ohľadu na to, koľko vakcín COVD predtým prijali.”

“SCU toto oznámenie posunula na 1. mája v domnení, že si to nikto nevšimne, ale v súkromných e-mailoch od prichádzajúcich študentov sme sa dozvedeli, že niektorí z nich boli rozzúrení,” Sinatra písal. “Vyzvali sme ich, aby odstúpili a prijali inú ponuku.”

Katolícka univerzita odmieta udeliť študentom náboženskú výnimku z očkovania proti potratom, čo je v priamom rozpore s pokynom z Vatikánu, že očkovanie “musí byť dobrovoľné.”

Dalšie vysoké školy tiež zachovali svoje mandáty.

“Zostalo nám 113 vysokých škôl, ktoré odmietajú zrušiť povinnosť očkovania COVID pre študentov,” No College Mandate oznámili 16. júla. “Naším cieľom je [ich] ukončiť všetky do Sviatku práce.”

Niektoré vysoké školy boli podporené vo svojich mandáty republikánskych guvernérov.

Napr. v Ohiu Oberlin College, Antioch College, Denison University, Ohio Wesleyan University, Kenyon College a College of Wooster všetky nariaďujú streľbu COVID. Republikánsky guvernér štátu Ohio’Mike DeWine nedávno vetoval legislatívu, ktorá by zakázala nátlakové povinnosti očkovania.

Povinnosti pokračujú napriek tomu, že silné dôkazy, že očkovanie nezabraňuje prenosu COVID a predstavuje zdravotné riziko, pričom mladí muži sú obzvlášť ohrození rizikom vzniku srdcových problémov, ako je myokarditída z očkovania.

Očkovanie prešlo aj pochybným preskúmanie bezpečnosti, keďže bývalý prezident Donald Trump presadzoval rýchle schválenie v rámci svojej iniciatívy Operation Warp Speed.

K 6. januáru tohto roka systém hlásenia nežiaducich udalostí vakcín (VAERS) zaznamenal množstvo vedľajších účinkov vrátane úmrtí z očkovania. VAERS zaznamenal 33 591 úmrtí, 188 857 hospitalizácií, 18 181 infarktov a 26 166 prípadov myokarditídy a perikarditídy.

Ostatné údaje odhaľujú podobné červené vlajky.

Údaje z USA. Pentagónu’s Defence Medical Epidemiology Database (DMED) ukázali, že v roku 2021 došlo k prudkému nárastu rôznych diagnóz závažných zdravotných problémov oproti predchádzajúcemu päťročnému priemeru, vrátane hypertenzie (2 181 %), neurologických porúch (1 048 %), skleróza multiplex (680 %), Guillainov-Barrého syndróm (551 %), rakovina prsníka, (487 %), neplodnosť žien (472 %), pľúcna embólia (468 %), migrény (452 %), poruchy funkcie vaječníkov (437 %), rakovina semenníkov (369 %) a tachykardia (302 %).

Japonská vakcinologická spoločnosť tiež zverejnila recenzovanú štúdiu, ktorú vykonali vedci zo Stanfordu, Kalifornskej univerzity v Los Angeles a Marylandskej univerzity, v ktorej sa zistilo, že “štúdia spoločnosti Pfizer vykazovala o 36 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí v skupine s vakcínou”, zatiaľ čo “štúdia spoločnosti Moderna vykazovala o 6 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí v skupine s vakcínou,” čo spolu predstavuje “16 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí u príjemcov mRNA vakcíny.”

Analýza floridského ministerstva zdravotníctva dospela k podobnému záveru o problémoch vakcín, najmä u mladých mužov. Analýza “zistila, že u mužov vo veku 18-39 rokov do 28 dní po očkovaní mRNA dochádza k 84 % zvýšeniu relatívneho výskytu úmrtí súvisiacich so srdcovou činnosťou,” ministerstvo povedalo. “Pri vysokej úrovni globálnej imunity voči COVID-19 je prínos očkovania pravdepodobne vyvážený týmto abnormálne vysokým rizikom úmrtí súvisiacich so srdcovou činnosťou u mužov v tejto vekovej skupine.”