John-Kirby-810x500.jpg

Biden označil poskytovanie interrupcií príslušníkom armády za "posvätnú povinnosť

42
Kultúra smrti

Od mája 2022 pôsobí John Francis Kirby, kontradmirál vo výslužbe, ako koordinátor strategickej komunikácie v Rade pre národnú bezpečnosť v Bidenovom Bielom dome. Mohlo by sa zdať, že táto funkcia - hovorca pre národnú bezpečnosť - nebude’zahŕňať potratový aktivizmus. Ale toto je Bidenov Biely dom, a tak by ste sa mýlili. 

Počas tlačového brífingu sa ho novinár opýtal na politiku, prečo sú potraty “kritické pre vojenskú pripravenosť.”Kirby sa okamžite rozohnil. “Som naozaj rád, že ste položili túto otázku,”odpovedal. “Nie, naozaj som. Každý piaty príslušník americkej armády je žena. Dvadsať percent. Sme plne dobrovoľnícke sily. Nikto vás nenúti ísť - idete dobrovoľne. Ja’to budem robiť niekoľko rokov alebo celý život - a môže ma to stáť život.” 

Pokračoval: “Keď sa prihlásite a dostanete tú zmluvu, máte plné právo očakávať…, že sa o vás armáda postará a že sa postará o vaše rodiny.”Nevysvetlil, ako zabitie pred narodením syna alebo dcéry v maternici predstavuje starostlivosť o rodiny. “Naše politiky, či už ide o rozmanitosť, inklúziu a rovnosť, alebo o transrodové osoby, ktoré spĺňajú fyzické a mentálne predpoklady na to, aby slúžili a robili to dôstojne.”V tomto bode začal Kirby rukou udierať do pódia.  

Kirby ďalej označil poskytovanie interrupcií príslušníkom armády — vrátane platenej dovolenky a preplácania cestovných nákladov na interrupcie — za “svätú povinnosť”; armády a uviedol, že v nedávnom rozhovore s vojačkami a ich manželkami v Bielom dome mu bolo povedané, že “interrupčné zákony v tejto krajine, ktoré sa teraz prijímajú, majú absolútny vplyv na ich ochotu pokračovať v službe v uniforme alebo povzbudzovať svojich manželov, aby pokračovali v službe. Takže ak si myslíte, že to’nebude mať problém s udržaním a morálkou, zamyslite sa ešte raz.” 

A čo sa stane, opýtal sa Kirby, ak “ste’pridelený do štátu ako Alabama, ktorý má dosť reštriktívny zákon o interrupciách, a máte’obavy o svoju reprodukčnú starostlivosť? Čo urobíte? Poviete nie a odídete? Niektorí ľudia sa tak môžu rozhodnúť. A čo to znamená? Znamená to, že strácame talent. Dôležité talenty.” Na záver ohnivo vyhlásil: “Nehovoriac o tom, že je to’jednoducho správna vec, ktorú treba urobiť!” Opäť’tu narážal na financovanie fetišizmu pre príslušníčky armády. 

Bidenov Biely dom’sa k potratom stavia bezkonkurenčne najlepšie. Dokonca aj hovorca pre národnú bezpečnosť dokáže argumentovať, že zákony chrániace americké deti v maternici v štátoch ako Alabama v skutočnosti poškodzujú pripravenosť armády. Prečo? Pretože príslušníčky vojenskej služby by v Alabame nemuseli mať možnosť podstúpiť interrupciu. Vojaci sú vycvičení na zabíjanie; Rada pre národnú bezpečnosť pod vedením tejto administratívy si zjavne myslí, že je potrebné uľahčiť zabíjanie detí v maternici, aby sa udržali americké bojovníčky v dobrej forme.  

V súčasnosti senátor Tommy Tuberville z Alabamy blokuje Senát, aby schválil viac ako 250 vojenských povýšení na protest proti potratovej politike ministerstva obrany . Tuberville upozornil, že potratová politika Pentagónu’porušuje Hydeov dodatok, ktorý zakazuje používanie federálnych prostriedkov na potraty. Prezidenta Joea Bidena tento krok natoľko nahneval, že Tubervillov’postoj označil za “bizarný” a tvrdil, že ohrozuje “bezpečnosť USA.”Kongres odhlasoval aj dodatok k zákonu o autorizácii národnej obrany, ktorý ruší politiku Pentagónu’v oblasti interrupcií, hoci je nepravdepodobné, že by prešiel demokratmi ovládaným Senátom. 

Bidenova administratíva je hanbou a takmer každý týždeň nachádza nové spôsoby, ako na to upozorniť.