Disgraced-former-congressman-Anthony-Weiner-debating-the-Clinton-body-count-on-the-Valuetainment-podcast-in-July-2023-810x500.png

Znevažovaný exkongresman Anthony Weiner sa pri grilovaní o "počte Clintonových mŕtvych" rozčúlil

52
Kultúra smrti

Bývalý demokratický kongresman a registrovaný sexuálny delikvent Anthony Weiner sa vo štvrtok v populárnom podcaste verejne zrútil, keď sa ho opýtali na početné neočakávané úmrtia spolupracovníkov politickej rodiny Clintonovcov, fenomén často označovaný ako “Clinton body count.”

Weiner’unhinged” reakcia na túto líniu otázok sa odohrala počas 20. júla v epizóde podcastu Valuetainment, v ktorej relácia”zotrvávala;moderátor, milionár z poisťovacieho priemyslu Patrick Bet-David, vyspovedal bývalého politika, ktorého odlúčená manželka Huma Abedinová desaťročia pôsobila ako jedna z hlavných dôverníčok a poradkýň Hillary Clintonovej, o desiatkach údajne podozrivých úmrtí spojených s bývalým prezidentom USA.Clintonom a jeho manželkou Hillary, ktorá pôsobila ako ministerka zahraničných vecí za bývalého prezidenta Barracka Obamu.

Vyhrotená výmena názorov sa začala tým, že Bet-David prečítal zoznam mien dnes už zosnulých Clintonových spolupracovníkov vrátane Clintonovej rodiny finančný partner James McDougal, zosnulá stážistka v Bielom dome Mary Mahoneyová, zástupca poradcu Bieleho domu Vince Foster a minister obchodu USA Ron Brown a ďalší.

“Ron Brown zahynul pri leteckom nešťastí. Prečo je na zozname?" ”prerušil ho Weiner a vzápätí dodal: “Počkajte chvíľu, vy’čítate zoznam ľudí, ktorých poznali Bill a Hillary Clintonovci, majú’80, oni’70 rokov. Samozrejme, že ľudia zomierajú.”

Bet-David pokračoval v čítaní zoznamu 46 mien, vrátane mien viacerých ľudí, ktorých smrť bola vyhodnotená ako vražda alebo samovražda, ako napríklad Ed Willey, Jerry Parks, James Bunch, James Wilson, Kathy Ferguson, Bill Shelton, Gandy Baugh, Florence Martin, Suzanne Coleman, Danny Casolaro a Jon Parnell Walker.

“Ani jedno z týchto mien nepoznám!”Weiner kričal, keď Bet-David pokračoval vo vymenúvaní mien.

Po prečítaní mien sa Weiner okamžite ešte viac znepriatelil voči Bet-Davidovi a ďalším dvom moderátorom podcastu, na čo Bet-David povedal: “To, že sa znervózňujete, je odpoveď.”

Po ďalšej krátkej výmene názorov sa Weiner viditeľne rozčúlil, obvinil Bet-Davida z propagovania “konšpiračných teórií” a požiadal ho, aby si vybral len jedno meno zo zoznamu, o ktorom bude hovoriť, Bet-David súhlasil a vybral meno Vince Foster, na čo podráždený Weiner odpovedal: “Túto samovraždu vyšetrovali 50-krát!”

Hádka pokračovala ďalších 10 minút, pričom Weiner trval na tom, že “konšpiračné teórie sú vo svojej podstate nepodložené”, a Bet-David poukazoval na Weinerov’trestné odsúdenie súvisiace s jeho zaslaním explicitnej fotografie maloletej.

Intenzívny a bojovný rozhovor okamžite vyvolal búrku na sociálnych sieťach, pričom mnohí konzervatívci tlieskali Bet-Davidovi za jeho odvahu.

Aj keď Bill a Hillary Clintonovci neboli nikdy oficiálne obvinení ani odsúdení v súvislosti so žiadnym úmrtím, podozrenia okolo vplyvnej politickej rodiny naďalej pretrvávajú.

Až vo februári, WND News a Daily Mail obidva informovali, že bývalý pomocník Billa Clintona, ktorý viackrát podpísal usvedčeného pedofila Jeffreyho Epsteina do Bieleho domu, bol “nájdený mŕtvy v roku 2022 so strelnou ranou na hrudi, predlžovacím káblom priviazaným okolo krku a pripevneným k stromu.”

Vzdor uvádzaným záhadným okolnostiam nálezu tela sa zistilo, že išlo o samovraždu.