shutterstock_1824770273-scaled-810x500.jpg

Katolícka hviezda NFL Philip Rivers na dôchodku oznámil, že jeho manželka čaká desiate dieťa

64
Kultúra života

Bývalý quarterback NFL Philip Rivers a jeho manželka čakajú na jeseň desiate dieťa.

Tento mesiac oddaný katolík oznámil, že on, manželka Tiffany a ich deväť detí v októbri privítajú chlapčeka.

“V podstate každé dva roky sme mali jedno dieťa a teraz je to najdlhšia medzera,” povedal Rivers pre Al.com.“Všetci sme nažhavení. Všetci ťahali za jeden koniec. Dokonca aj naše dievčatá chceli chlapca.

Rivers, 41-ročný, ukončil profesionálnu kariéru v roku 2021 po 17 sezónach a teraz je trénerom futbalu na strednej škole St Michael Catholic School v meste Fairhope v štáte Alabama.

V priebehu 16 rokov v tíme San Diego/Los Angeles Chargers v roku 2004 a jednej poslednej sezóny v tíme Indianapolis Colts v roku 2020 bol Rivers osemkrát menovaný do Pro Bowl. V histórii NFL mu patrí šiesta priečka v počte prihrávok na yardy s 63 440 a touchdownových prihrávok so 421.

Rivers a jeho manželka ako katolícky pár nestanovili počet detí, ktoré privítajú vo svojej rodine. Namiesto toho nechali rozhodnutie na Boha.

Rivers povedal, že obaja jeho rodičia pochádzajú z rodín s deviatimi deťmi. “Mysleli sme si, že budeme tretia generácia deviatakov, ale rozhodli sme sa pre dvojciferný počet – alebo by som mal povedať, že sme sa nerozhodli. Rozhodol o tom Boh,” povedal.

Rivers’ ostatné deti sú vo veku od 4 do 21 rokov, sedem dievčat a dvaja chlapci: Halle, Caroline, Grace, Sarah, Rebecca, Clare, Anna, Gunner a Peter.

Jeho najstarší syn Gunner bude v tejto sezóne ako prvák nastupovať za tím St.com/story/sports/nfl/colts/2020/09/08/philip-rivers-deväť-detí-new-colts-qb-opens-up-his-family-children/5703655002/" target="_blank" rel="noopener">USA Today, manželia prezradili, že svoje deti vychovávajú k poznávaniu, láske a službe Bohu a blížnemu.

Rivers prezradil, že rodina ešte nevybrala meno pre svojho nového syna.

“Stále to tak trochu riešime,” povedal. “Máme veľa názorov. To je to, čo práve teraz máme.”

Dodal, že celá rodina je “nadšená a nakoniec len vďačná”, že môže privítať ďalšie dieťa.

“Myslím, že to, čo nám hovorí príbeh, je reakcia ostatných detí a to, ako sú nadšené,” povedal. “Sú rozohnené.”