GettyImages-1427680794-810x500.jpg

Predstaviteľ Pentagónu potvrdil, že po udelení mandátu na aplikáciu COVID sa zvýšil počet prípadov vojenskej myokarditídy

52
Kultúra smrti

Predstaviteľ Pentagónu potvrdil, že v roku 2021, keď začali platiť povinnosti očkovania COVID, sa v americkej armáde prudko zvýšil počet prípadov myokarditídy.

Podľa Gilberta Cisnerosa Jr. sa počet prípadov myokarditídy alebo zápalu srdca v americkej armáde v roku 2021 údajne zvýšil na 275 prípadov, čo predstavuje 151-percentný nárast oproti ročnému priemeru v rokoch 2016 až 2020, námestníka ministra obrany pre personál a pripravenosť, v potvrdení údajov, ktoré v marci odhalil informátor senátorovi Ronovi Johnsonovi (R-WI).

Myokarditída zvyčajne zhoršuje funkciu srdca a môže spôsobiť abnormálny srdcový rytmus. V ťažkých prípadoch môže viesť k kongestívnemu zlyhaniu srdca a smrti.

Aj keď Cisneros potvrdzuje všeobecný trend, ktorý ukazujú údaje prevzaté z databázy obrannej lekárskej epidemiológie (DMED), jeho rozpis týchto čísel bol spochybnený. 

Cisneros tvrdí, že v roku 2021 bude 69.8 % tých, ktorí boli infikovaní vírusom COVID, vyskytla myokarditída, v porovnaní s 21,7 % príslušníkov služby, ktorí dostali injekcie COVID.

“To naznačuje, že príčinou bola skôr infekcia [COVID-19] a nie očkovanie COVID-19,” poznamenal, podľa The Epoch Times.

Senátor Johnson však v list Cisnerosovi, “Nie je jasné, či a ako zohľadňuje príslušníkov služby, ktorí mali predchádzajúcu infekciu COVID-19 a dostali očkovanie proti COVID-19.”

Senátor vytkol ministerstvu obrany (MO), že jeho úradu poskytlo “neúplné a zavádzajúceúdaje DMED.”

V liste Johnson poukázal na nezrovnalosti medzi analýzou údajov whistleblowers’, ktorá v auguste 2021 ukázala, že počet prípadov vojenskej myokarditídy prudko vzrástol na 2 868 percent oproti priemeru za rok 2016 – 2020, a údajmi DoD.

Keď sa tie isté údaje z Defense Medical Epidemiology Database (DMED) stiahli neskôr, počet zaznamenaných prípadov myokarditídy v roku 2021 klesol z 1 239 na 263, čo vyvolalo obavy, že s údajmi sa manipulovalo.

Vojenskí predstavitelia tvrdili, že údaje z rokov 2016 až 2020 boli “poškodené” počas “procesu údržby databázy”, čo spôsobilo zobrazenie iba 10 percent lekárskych stretnutí v tomto období.

Úradníci Johnsonovi povedali, že dramatické zníženie miery hlásených nežiaducich reakcií odráža opravu údajov, napríklad zmenu z 2,181-percentného nárastu hypertenzie v roku 2021 na nárast len o 1,9 percenta

Následne sa ozval ďalší whistleblower, ktorý ukázal, že aktualizované čísla armády”boli chybné. Napríklad miera výskytu rakoviny semenníkov v armáde sa podľa úradníkov pôvodne uvádzala ako 369-percentný nárast a potom už len 3-percentný. Informátor však zistil, že skutočný nárast bol 16,3 percenta.

Oznamovateľ upozornil Johnsona na nezrovnalosti, čo viedlo senátora k tomu, aby napísal vojenským predstaviteľom a žiadal odpovede.

“Neschopnosť DoD’poskytnúť môjmu úradu kompletné údaje DMED alebo okamžite zverejniť príslušné obmedzenia informácií, ktoré predložilo Kongresu, svedčí o úplnom ignorovaní transparentnosti,” napísal Johnson.

Analýza kardiológa a experta na COVID-19 Dr. Petra McCullougha’je tiež v rozpore s tvrdením ministerstva obrany’že infekcia COVID, a nie “očkovanie”je najpravdepodobnejším pôvodcom nárastu prípadov myokarditídy v armáde’.

“Veľký nárast prípadov myokarditídy v našej armáde v roku 2021 bol s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobený neuváženým očkovaním proti COVID-19,” povedal McCullough pre The Epoch Times, pričom zdôraznil a štúdiu z Izraela, ktorá nezistila zvýšenie výskytu myokarditídy u pacientov neočkovaných proti COVID-19.

Viaceré štúdie zistili, že očkovanie proti COVID-19 zvyšujúriziko zápalu srdca, vrátane štúdie sponzorovanej Úradom pre potraviny a liečivá USA (FDA), ktorá priznáva, že očkovanie zvyšuje riziko myokarditídy u detí.

V júni vedci z organizácie Children’s Health Defense (CHD) zverejnili dopis redaktorovi v časopise Medical Research Archives, v ktorom sa tvrdí, že Centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) a FDA “zatajili dôkazy a klamali verejnosti” o spojení COVID-19 “vakcíny” s myokarditídou.

Doktor McCullough, ktorý zostávanajpublikovanejšou osobnosťou vo svojom odbore, bol tiež rozhodným a vytrvalým kritikom CDC’charakterizovanie prípadov myokarditídy vyvolanej očkovaním COVID ako “zriedkavých” a “miernych,” trvá na tom, že ochorenie srdca nikdy nebolo “mierne.”

The Epoch Times poznamenal, že príslušníci armády boli “medzi prvými na svete”, ktorí dali do súvislosti žihadlá COVID s myokarditídou. Už v apríli 2021 ministerstvo obrany sledovalo 14 prípadov zápalu srdca u príslušníkov armády, u ktorých sa toto ochorenie vyvinulo po očkovaní proti COVID “vakcíne.”

Minister obrany USA Lloyd Austin mandoval injekcie COVID pre aktívnych vojakov v roku 2021, vynútilo odchod tisícov príslušníkov z armády kvôli ich odmietnutiu podstúpiť experimentálnu injekciu.

Prípad bol tiež zverejnenáv júni 2021, v ktorej bolo identifikovaných 22 “predtým zdravých” príslušníkov armády, u ktorých sa do štyroch dní po injekcii mRNA COVID vyvinula myokarditída.

Podplukovník Dr. Pete Chambers, ktorý pôsobil ako vojenská spojka v pracovnej skupine texaského guvernéra Grega Abbota’pre reakciu na COVID, potvrdil v dokumentárnom filme Unseen Crisis, že si začal všímať, že policajti “prichádzajú s bolesťami na hrudníku, s dýchavičnosťou [a] s príznakmi podobnými mŕtvici” po tom, ako bolo nariadené očkovanie COVID.

“Za svoju kariéru som“videl jeden infarkt a teraz ich“vidíme pravidelne,” podelil sa s nami.