Picture2-810x500.png

Trump po súkromnej projekcii s Jimom Caviezelom a producentmi filmu pochválil film "Sound of Freedom

76
Kultúra života

Bývalý prezident Donald Trump hostil mužov stojacich za filmom “Sound of Freedom” - prelomovým filmom, ktorý poodhalil oponu globálneho priemyslu obchodovania s deťmi - na súkromnom premietaní filmu vo svojom golfovom rezorte v New Jersey.

“Prezident Trump sedí v prvom rade uprostred pri sledovaní filmu ‘Sound of Freedom.’Jim Caviezel na jednej strane, Tim Ballard na druhej strane,” Jack Posobiec napísal na Twitter.

Posobiec dodal, že bývalý prezident “sa od začiatku filmu“nepohol ani o centimeter,” čo pravdepodobne naznačuje Trumpov’veľký záujem o posolstvo filmu.

“Bol to skvelý film. A teraz chápem, prečo sa mu tak darí,” povedal Trump po premietaní. “Je to’neuveriteľná inšpirácia.”

“Jim, to bolo neuveriteľné,” povedal Trump na adresu hviezdy filmu’Jima Caviezala. “Aká to práca!"”

Trump sa potom obrátil na producenta filmu’Eduardo Verástegui, ako “El Presidente,” odkaz na Verástegui’ovu možnú kandidatúru v blížiacich sa prezidentských voľbách v Mexiku’.

“Je to’možnosť,” povedal Trump. “Urobil si z toho najhorúcejší film kdekoľvek na svete.”

“A Tim, akú si odviedol prácu,”povedal Trump Timovi Ballardovi. Ballard dal pred desiatimi rokmi výpoveď, aby zachránil tisíce nevinných detí uväznených v hroznom podsvetí obchodovania s deťmi na sexuálne účely, ktoré označil za “najrýchlejšie rastúci zločinecký podnik na svete.”

Potom sa Caviezel vyjadril na sociálnych sieťach a povedal:

Prezident Trump zachráni Deti, aké ste ešte nevideli! Dokonca by sa dalo povedať, že je novým Mojžišom, ktorý povie faraónovi (Svetovej kabale), aby pustil deti na slobodu!

Potom ešte dodal, jazykolam:

Pane prezidente …. Vy ste “nový” Mojžiš!…, ale ja’som stále Ježiš 😉 +++

Verástegui povedal, že s bývalým prezidentom hovoril o “vážnom probléme obchodovania s deťmi na účely sexuálneho zneužívania.”

“Po zhliadnutí filmu ‘Zvuk slobody’ a s vedomím, že Spojené štáty sú najväčším spotrebiteľom sexu s deťmi a Mexiko ich najväčším dodávateľom, mám stále veľký záujem o dosiahnutie bilaterálnych dohôd na ochranu mexických detí,” povedal Verástegui a dodal: “pretože mexické deti a deti Boha nie sú na predaj.”

Napriek prekážkam sa posolstvo filmu Sound of Freedom’rýchlo šíri

Popularita tohto dôležitého filmu má ponúkla štúdiá — vrátane Disney —  ktoré odmietli film, dokončený v roku 2018, distribuovať s odôvodnením, že ho nikto nebude chcieť vidieť, ako aj laických kritikov, ktorí sa od jeho premiéry pokúšali film očierniť ako “QAnon konšpiráciu.”

Od nedele sa na film “Sound of Freedom” predalo viac ako 10 miliónov vstupeniek a zarobil pozoruhodných 125 miliónov dolárov, necelé tri týždne od premiéry 4. júla.

Úžasné je, že návštevnosť filmu od premiéry stále rastie, namiesto toho, aby klesala ako u väčšiny filmov.

“ZVUK SVOBODY pokračuje vo svojej neuveriteľnej jazde,” povedal Brandon Purdie, vedúci distribúcie v kinách spoločnosti Angel Studios. “Slovo sa stále šíri a davy ľudí naďalej prichádzajú, vďaka čomu tento film skončil v tretí víkend na vyšších tržbách ako v prvý.”

“Dvadsaťpäť percent všetkých hlasujúcich buď film videlo, alebo pozná niekoho, kto ho videl,” informoval Scott Rasmussen, prezident RMG Research.

“Spomedzi tých, ktorí ho videli, ho 76 % hodnotí priaznivo, len 13 % nepriaznivo,” uviedol Rasmussen. “Šesťdesiat percent má VELMI priaznivý názor. Len 1 % veľmi nepriaznivo.”

“Dosť dramatický rozptyl!” dodal.

Joe Biden ‘vytvoril najväčší kruh obchodníkov s deťmi v USA. histórii’

Keď sa vďaka filmu dostáva na svetlo sveta pravda o šialenom priemysle obchodovania s deťmi, republikánski americkí senátori využili túto príležitosť, aby si posvietili na politiku otvorených hraníc Bidenovej administratívy, ktorá podľa nich uľahčuje obchodovanie s deťmi.

“Viac ako 85 000,” senátorských republikánov na Twitteri. “Toľko’detí chýba za vlády Joea Bidena.”

“Vytvoril najväčší kruh obchodníkov s deťmi v histórii USA.”

“Zastavte humanitárnu krízu. Zabezpečte hranice,” požiadali zákonodarcovia GOP o niekoľko dní neskôr.

“Je to ako na bežiacom páse, deti sú nútené prejsť systémom,” povedal senátor za Missouri Josh Hawley na senátnom vypočutí o politike súčasnej administratívy”

“Idú do tovární, idú na otrockú prácu,” povedal Hawley. “Pýtal som sa FBI ‘Kde je viac ako 80 000 detí, ktoré táto administratíva stratila? ’

“Nevedia!"” zvolal.

“Dovoľte mi, aby som sa vyjadril jasne: aj jedno dieťa v opatere obchodníkov s ľuďmi je hrozné a zlé,” povedal republikánsky senátor Ted Cruz z Texasu.

Bidenova administratíva “podnecuje využívanie detí na nelegálne prisťahovalectvo,” vyhlásil senátor Lindsey Graham a “nič sa nezmení, kým nezmeníme našu politiku.”