hillier-810x500.jpg

Randy Hillier vyzýva Kanaďanov, aby bojkotovali darcovstvo krvi a orgánov, kým sa s "neokrôchanými nebude zaobchádzať rovnako

312
Kultúra smrti

Bývalý poslanec Ontária Randy Hillier vyzýva Kanaďanov, aby bojkotovali darcovstvo orgánov a krvi, kým sa s neočkovanými nezačne zaobchádzať “rovnako.”  

Bývalý poslanec Lanark-Frontenac-Kingston a prominentný bojovník za slobodu Randy Hillier 18. júla odsúdil kanadský zdravotnícky systém za odmietnutie život zachraňujúceho orgánu neočkovanému mužovi z Ontária a vyzval Kanaďanov, aby tento systém bojkotovali.  

“Kým sa zdravotný systém nezačne správať k neočkovaným rovnako, všetci ľudia by mali zvážiť bojkot systému,” vyzval v príspevku na Twitteri. “Roztrhajte svoje kartičky darcov orgánov a nedávajte krv.” 

Hillierove’odporúčanie je reakciou na politiku kanadského verejného zdravotníctva’odmietnuť transplantáciu orgánov tým, ktorí nedostali aspoň dve dávky experimentálnej vakcíny COVID.  

V máji bola 35-ročnému obyvateľovi Ontária Garnetovi Harperovi odmietnutá transplantácia obličky, pretože nebol zaočkovaný. V dôsledku toho 22. mája zomrel a zanechal po sebe manželku a päť malých detí.  

Harper nebol sám, kto ako neočkovaný Kanaďan bojoval o lekársku starostlivosť. Obyvateľke Alberty Sheile Annette Lewisovej bola odmietnutáživot zachraňujúca transplantácia orgánov, pretože odmietla očkovanie COVID. Teraz jej bol schválený zákrok v nemocnici v Spojených štátoch, ale bude musieť zaplatiť za lekársku starostlivosť. 

Zaobchádzanie s neočkovanou Kanaďankou bolo na sociálnych sieťach ostro odsúdené, pričom jeden z používateľov Twitteru sa pýta, či by sa odmietnutie orgánu Harperovej mohlo považovať za zanedbanie lekárskej starostlivosti.  

“Nebude sa to považovať za úmyselnú nedbanlivosť alebo lekárske pochybenie?”užívateľ napísal. “Žaloby musia začať tlačiť ľudí k tomu, aby boli braní na zodpovednosť… Zdá sa, že tento argument má svoje opodstatnenie, ale ľudia, ktorých sa to priamo týka, by si museli byť vedomí & podať žaloby.”  

“Genocída. Čistá a jednoduchá,” ďalší komentár 

Hillier ďalej prezradil, že odopieranie transplantácií orgánov neočkovaným je len začiatkom lekárskej tyranie v Kanade. 

“Vždy sa vidí len špička ľadovca, kým dôjde k skutočnej tragédii,” on tweetol. “Naše vlády sú a boli zapojené do sociálnej vraždy.” 

“Bohužiaľ, mnohí ľudia sa domnievajú, že uznať tieto skutočnosti a hovoriť o nich nahlas je nebezpečnejšie, než sa stať nevyhnutnou ďalšou obeťou,” varoval.  

V Kanade neočkovaní stále čelia obmedzeniam v oblasti zdravotnej starostlivosti a pracovných príležitostí. V Ontáriu sa od zdravotníckeho personálu vyžaduje, aby bol plne zaočkovaný proti COVID, ak chce pracovať v zdravotníctve, a to napriek rastúcemu nedostatku personálu, ktorý viedol k zaťažujúcim čakacím lehotám pre pacientov.