Shutterstock_2325452683-scaled-810x500.jpg

Spoločnosť JPMorgan Chase zablokovala podnik Dr. Mercola vrátane zamestnancov a ich rodinných príslušníkov

37
Kultúra smrti

Banka JPMorgan Chase zrušila bankové účty firmy Dr. Joseph Mercola’s, niektorých jej zamestnancov a ich príbuzných. 

Podľa správy denníka Florida’s Voice dostali firma Mercola Market, jej generálny a finančný riaditeľ a niektorí ich príbuzní 13. júla od banky Chase listy, v ktorých ich informovala, že ich firemné a osobné bankové účty budú zrušené. V listoch nebol uvedený žiadny dôvod náhleho zrušenia účtov. 

Výkonný riaditeľ spoločnosti Mercola Market Steven Rye povedal pre Florida’s Voice, že podľa neho boli ich účty zrušené kvôli Dr. Mercola’opozícii voči mainstreamovému príbehu Covid. 

“Verím, že všetky účty zrušili kvôli dr. Mercola’ho (nášho zamestnávateľa) názoru,”povedal Rye. “V celom príbehu o COVID-e zastával protichodné názory a bol spoluautorom najpredávanejšej knihy ‘Pravda o COVID-19’, ktorá odhalila pravdepodobnosť, že tento vírus bol vytvorený v laboratóriu financovanom NIH [National Institutes of Health].” 

Rye uviedol, že jeho manželke’boli zrušené aj bankové účty a že mu banka Chase oznámila, že jeho deti si v budúcnosti nebudú môcť otvoriť účty v Chase. 

“Je jednoducho ťažké uveriť, že vaša rodina, vaša manželka, vaše deti nemôžu mať bankový účet kvôli názorom vášho zamestnávateľa, a to nikdy neurobili nič zlé,” uviedol Rye. “Všetci máme úplne čisté záznamy.”  

Niektorí zamestnanci banky Chase boli zrejme zmätení aj z náhleho zrušenia účtov. Podľa Florida’s Voice dostal Rye e-mail od zástupcu Chase, že sa “stále snaží zistiť, čo sa deje.” 

Finančná riaditeľka spoločnosti Mercola Markets Amalia Legaspi uviedla, že jej aj jej synovi’Chase zrušila osobné bankové účty. 

“List som dostala počas [víkendu] a bola som prekvapená, že sme dostali rovnaké listy pre podnikateľské účty s presným znením,” povedala. 

Legaspi teraz čelí vážnym problémom, keďže má spoločný bežný účet s manželom, ktorý trpí demenciou a žije na Filipínach. Účet používala na prevod peňazí na manželove’účty za lieky a podľa jej slov bude ťažké otvoriť ďalší účet na jeho meno. 

“Musím predložiť všetky právne dokumenty vrátane notársky overeného čestného vyhlásenia lekárov z Filipín, aby som dokázala, že môj manžel nie je schopný narábať so svojimi financiami, a požiadať federálny úrad o priame poukázanie dôchodku na môj osobný účet,” vysvetlila Legaspi. 

Mercola Markets predáva prírodné produkty pre zdravie vrátane výživových doplnkov, potravín a nápojov. 

Rozsiahly útok na spoločnosť a jej zamestnancov je pravdepodobne namierený proti Dr. Mercola, ktorý je hlasným kritikom Covidovej tyranie, klimatického alarmismu a globalistickej “agendy Veľkého resetu”. O týchto otázkach publikoval množstvo článkov, z ktorých mnohé LifeSiteNews preložil. 

LifeSiteNews kontaktoval Dr. Merculu aj banku JPMorgan Chase, ale zatiaľ nedostal odpovede.