Tucker-and-Ice-Cube-2-810x500.jpg

Rapper Ice Cube povedal Tuckerovi Carlsonovi, prečo sa radšej vzdal 9 miliónov dolárov, ako by mal prijať COVID vakcínu

84
Neutral

 Známy raper a herec Ice Cube v rozhovore s Tuckerom Carlsonom vysvetlil, prečo sa vzdal zmluvy na 9 miliónov dolárov za účinkovanie v hollywoodskej komédii kvôli požiadavke producentov, aby každému členovi hereckého obsadenia bola aplikovaná injekcia COVID “”

Injekcia “nebola”pripravená. Bolo to šesť mesiacov, tak trochu narýchlo, a ja som sa necítil bezpečne,”povedal umelec, ktorého rodné meno je O’Shea Jackson.

Tento rozhovor, ktorý bol zverejnený v utorok večer, bol desiatou epizódou novej Carlsonovej minishow Tucker on Twitter, ktorú nazval “Zostaň vo svojom pruhu”, pretože vznikol počas jazdy s hudobnou hviezdou po jeho  drsnej” štvrti z detstva v Los Angeles.

 

“Prečo by’ste sa nedali očkovať? Mali ste priamy príkaz, aby ste si ho vzali. Bolo vám povedané, aby ste si ho vzali”Carlson sa spýtal. A s trochou smiechu dodal: “Teda, je mi to ľúto, povedali vám to, jasnejšie to povedať nemohli.”

Ice Cube pobavene odpovedal: “Nie som veľmi dobrý v priamych príkazoch.”Dodal, že pre producentov šou v spoločnosti Sony, “neexistujú žiadne následky, ak’sa mýlia [o bezpečnosti záberu], ale ja mám všetky následky, ak’sa mýlia.”

Však zrieknutie sa významného zárobku “nebolo’pre hudobného umelca ťažké rozhodnutie”. “Chcel som byť príkladom pre svoje deti, [aby] sa naozaj uistili, že si to tiež’nenechajú vziať. [A] ukázať im, že si budem stáť za svojím presvedčením. A bol som ochotný stratiť 9 miliónov dolárov a viac, pretože odvtedy sme pravdepodobne stratili viac."”

Carlson pripomenul staré príslovie o tom, že “ľudia, ktorí si stoja za svojím presvedčením, sú [považovaní] za hrdinov, sú’odvážni, majú zásady” a “sú to ľudia, u ktorých hľadáme inšpiráciu.”

“Ale v tomto prípade, s týmto rozhodnutím a týmito zásadami, ste neboli oslavovaný ako hrdina,” povedal bývalý kráľ ratingu Fox News Ice Cubovi. Namiesto toho “na vás zaútočili,” povedal, keď ukázal klip zo Saturday Night Live, v ktorom umelca zosmiešnil.

“Nikdy som nikomu nepovedal, aby sa nedal očkovať, verejne,” odpovedal Ice Cube. “To nikdy nebolo moje posolstvo svetu. Ani som nechcel, aby ľudia vedeli, či som sa dal očkovať alebo nie.

Rapper povedal, že bol “dosť rozrušený”, keď sa jeho očkovací status dostal na verejnosť, pretože “sa jednoducho chystal pokojne sa nenechať [zaočkovať] a riešiť následky tak, ako prídu.”

Takisto spomenul, že pozná ľudí, ktorým vakcína ublížila.

“Trpia každý deň a je ťažké sa na to pozerať,”povedal.

Rozhovor sa dotkol aj raperovho”úsudku, že politici vrátane Baracka Obamu boli sklamaním, pokiaľ ide o zlepšenie života ľudí v znevýhodnených štvrtiach.

Povedal, že “sa cítil hrdý na to, že Amerika urobila tento krok” pri zvolení Obamu, ale “potom sa pozriete okolo seba, roky plynú a pre ľudí, ktorých poznám, pre ľudí, na ktorých mi záleží, sa veľa nezmenilo.”

Ice Cube tiež založil niečo, čo spolu s partnerom nazýva “BIG3,” profesionálna basketbalová liga 3 na 3, ktorá zahŕňa bývalých hráčov NBA a medzinárodných hráčov medzi svojimi 12 tímami.

Carlson poukazuje na to, že zatiaľ čo NBA nedávno prijala a propagovala myšlienky “posilnenia postavenia černochov, ” BIG3 je niečo, čo sa “NBA zrejme nepáči.”

“NBA riadi krívajúci neoliberál Adam Silver,” vysvetľuje Carlson. Napriek tomu, že kedysi verejne vyhlásil, že liga je úplne oddaná “obhajobe sociálnej spravodlivosti a rasovej rovnosti,” bývalý televízny moderátor informoval, “Silver urobil všetko pre to, aby udusil BIG3 vlastnenú černochmi v jej kolíske.”

Ak sa Carlson posmieval, že komisár NBA nikdy nehral basketbal na žiadnej významnej úrovni, spýtal sa Ice Cubea: “V akom tíme [Silver] počas svojej kariéry hral?" ”

Muzikant odvetil: “Newyorskí právnici.”

Podľa Wikipédie sú Jackson a jeho manželka Kimberly manželmi už 31 rokov a majú štyri deti.