canadian-flag-books-1-810x500.jpg

Novinár kritizuje kanadskú sexuálnu výchovu, lebo učia deti o pervitínových fajkách, bičoch a výkaloch

75
Kultúra smrti

V posledných desiatich rokoch sa mainstreamové médiá zameriavali na diskreditáciu tých, ktorí namietali proti čoraz radikálnejšej a obscénnejšej sexuálnej výchove, ktorá sa stala štandardom v kanadských verejných školách. Po obnovení júnových protestov po celej krajine (a ďalších plánovaných na september) sme sa možno konečne dostali do bodu zlomu. Napríklad 23. júla Adam Zivo z National Post uverejnil sériu fotografií materiálov sexuálnej výchovy, ktoré sa rozdávajú vo verejnej škole v Nanaimo v Britskej Kolumbii. Čitateľom odporúčame diskrétnosť aj pri Zivovom’popise tu - ale majte na pamäti, že tento materiál sa rozdáva deťom:  

Znepokojený člen komunity mi poslal fotografie brožúry o sexuálnej výchove, ktorá sa rozdáva na stredných školách v Nanaimo. V brožúre sa normalizuje užívanie tvrdých drog pri sexe a hovorí sa v nej o BDSM, scate, fistingu a piss play. Táto brožúra sa rozdáva deťom vo veku 14 rokov. Členka komunity tvrdí, že niekoľko študentov sa na obsah sťažovalo - a’nie je ťažké pochopiť prečo.

Živo poznamenal: “Mládeži by sa nemalo hovoriť, že je prijateľné užívať tvrdé drogy pri sexe. A hoci ľudia majú právo na svoje fetiše a mali by vedieť, ako sa na nich bezpečne zúčastniť, tento druh materiálu je pre mladých tínedžerov zjavne nevhodný.” Samozrejme, že by som podporil podstatne vyššiu latku ako Zivo, ale skutočnosť, že sexuálna výchova je teraz tak očividne nevhodná (a dovolím si tvrdiť, že objektívne škodlivá a nemorálna), že ju novinári s hlavnými mediálnymi výstupmi považujú za hodnú komentára, je rozhodne vývojom. 

Možno preto, že je čoraz nemožnejšie, aby tí, ktorí chcú túto diskusiu umlčať, pôsobili dôveryhodne. Premiér Justin Trudeau môže tvrdiť, že skutočné fotografie skutočných materiálov sexuálnej výchovy na verejných školách sú “americké dezinformácie” alebo “anti-LGBT” aktivisti, ktorí sa snažia nahnať strach rodičom, ale to je priehľadne smiešne. Toto nie je’americká sexuálna výchova, je to’kanadská sexuálna výchova – a niekto tak sexuálne progresívny ako Trudeau by si ju mal jednoducho osvojiť a obhajovať. Skutočnosť, že on – a každý iný progresívny človek, ktorého sa to týka – sa tak zúfalo snaží vyhnúť obhajobe špecifík tejto veci, je veľmi odhaľujúca.  

Podobné materiály boli “zamlčané” rozdané v Crestone v štáte Britská Kolumbia v roku 2019; v poslednom čase sa objavilo množstvo ďalších príbehov. Tlač sa ponáhľala zdôrazniť, že tieto materiály neboli určené pre detské publikum, ktoré im bolo nakoniec vystavené—opäť odhalila skutočnosť, že vie, že tieto veci sú nevhodné. Spravodajstvo malo za cieľ upokojiť rodičov: Neznepokojujte sa. Bola to len chyba. Netreba sa rozčuľovať. Vedľajšie škody v podobe stoviek detí, ktoré boli pokazené grafickými materiálmi s návodmi na sex, zjavne nie sú ničím veľkým. Skutočnosť, že sa vyjadruje tak málo pobúrenia, keď deti vidia tieto veci, svedčí o tom, že väčšina novinárov považuje tento problém za nedôležitý. 

Ako som poznamenal, médiá už roky kryjú nechutnú sexuálnu výchovu, ktorá teraz preniká do kanadského štátneho školského systému. Možno ich rodičovské protesty prinútia, aby skutočne informovali o konkrétnych veciach, ktoré sa vyučujú, a tí, ktorí si prečítajú ich spravodajstvo, nech rozhodnú, či sú rodičia nenávistní alebo obete “dezinformácií”, pretože majú obavy – alebo jednoducho zdravo zmýšľajúci Kanaďania, ktorí nechcú, aby štát učil ich deti, ako kopulovať. Ako uvádza poslanec Edmontonského parlamentu Garnett Genuis poznámky z reportáže Zivo’: “Nie je divu, že niektorí rodičia sú znepokojení tým, čo sa’deje.” Konzervatívna strana zvyčajne uteká od akejkoľvek diskusie o rodičovských právach alebo “sociálnych” otázkach. Možno sa to konečne zmení.