hillary-810x500.jpg

Hillary Clintonová obviňuje "MAGA republikánov" z horúceho počasia

40
Kultúra smrti

Podľa bývalej ministerky zahraničných vecí a dvojnásobnej neúspešnej prezidentskej kandidátky Hillary Clintonovej za horúce počasie v niektorých častiach Spojených štátov uprostred leta môžu “MAGA republikáni”.

Clintonová zdieľala grafiku ľavicovej ochranárskej skupiny CAP Action, ktorá oslavuje masívne výdavky prezidenta Joea Bidena”na podporu boja proti “klimatickým zmenám.

“Je vám dosť horúco? Poďakujte sa republikánovi MAGA. Alebo ešte lepšie, voľte ich z úradu,” Clintonová povedala. “MAGA republikán” je všeobecný termín, ktorý demokrati používajú na označenie väčšiny stredopravých ľudí, ktorí sú proti potratom alebo chcú vidieť fiškálnu zdržanlivosť.

“MAGA republikáni prilievajú olej do ohňa klimatickej krízy,” napísala CAP Action vo svojom tweete.

Nebolo jasné, prečo republikánom vyčítajú údajné zvýšenie teploty za to, že hlasovali proti Bidenovmu’návrhu zákona o výdavkoch – “Inflation Reduction Act” bol prijatý a podpísaný.

Konzervatívci rýchlo poukázali na to, že leto často prináša horúcejšie počasie a že tvrdenia o tom, že júl má najteplejší deň za posledných 100 000 rokov, nie sú preukázateľné.

“Správne, pretože počasie môžeme zmeniť, ak sa zbavíme plynových sporákov a ohrievačov vody. [smiech emoji]. Prečo sa’neporozprávate s chudobnými krajinami, ktoré sú zodpovedné za drvivú väčšinu globálneho dumpingu & znečistenia, a potom sa nám ozvite,” Townhall’Scott Morefield napísal na Twitter.

“Republikáni sú takí mocní! Môžeme dokonca ovládať počasie!!!” napísala pro-life aktivistka Abby Johnsonová.

“Teraz priamo obviňujú ‘MAGA republikánov’ za teplotu vonku,” napísal Matt Walsh na Twitteri. “Demokratická strana úplne upadla do stavu primitívnej povery. Majú všetku vedeckú dôveryhodnosť aztéckeho kňaza z roku 1450.”

“Republikáni z MAGA sú zrejme dostatočne mocní na to, aby ovládali ročné obdobia, a bez nich by sme’nemali leto,” napísala komentátorka Dana Loeschová.