eb572722-7819-4762-9753-11337533029d_773x434-810x500.jpg

Dr. Mercola hovorí o svojom debankingu zo strany JPMorgan Chase: To sa môže stať každému".

43
Kultúra smrti

HISTÓRIA NA ÚROVNI

13. júla 2023 mi banka JP Morgan Chase náhle oznámila, že ruší všetky moje podnikateľské účty, bankové aj investičné, spolu s osobnými účtami môjho generálneho riaditeľa, môjho finančného riaditeľa a ich manželov a detí.

Nie bol uvedený žiadny dôvod tohto rozhodnutia, okrem toho, že na nešpecifikovanom účte došlo k “neočakávanej aktivite”. Najstarší z týchto účtov je aktívny už 18 rokov.

Politicky motivované obťažovanie

Takto vyzerá nový systém sociálneho kreditu a to, čo môže každá duša na tejto planéte očakávať od digitálnych mien centrálnych bánk (CBDC), ktoré sa zavádzajú. Choďte proti prevládajúcemu príbehu dňa a váš finančný život bude vymazaný stlačením tlačidla.

Je dosť ťažké snažiť sa dnes prekonať túto prekážku. Keď sa všetko zdigitalizuje, hotovosť sa vykorení a systém sociálneho kreditu sa úplne integruje a automatizuje, tento druh odvetných opatrení za nesprávne myslenie môže byť pre niektorých ľudí rozsudkom smrti.

Môj finančný riaditeľ Amalia Legaspi, ktorej účty v Chase – vrátane spoločného účtu s manželom – boli zrušené spolu s mojím, sa teraz snaží zistiť, ako zaplatiť za zdravotnú starostlivosť svojho manžela’na Filipínach. Je pripútaný na lôžko s demenciou a je úplne odkázaný na jej finančnú podporu, pričom ona’si nemôže otvoriť ďalší bankový účet na jeho meno.

‘Musím poskytnúť všetky právne dokumenty vrátane notársky overeného vyhlásenia lekárov’z Filipín, aby som dokázala, že môj manžel nie je schopný narábať so svojimi financiami, a požiadať federálny úrad o priame poukázanie dôchodku na môj osobný účet,’ povedala Legaspi Florida’s Voice.

Legaspi’s synovi’s účet – ktorý’používa na platenie výdavkov na štúdium – bol tiež zrušený. Môj generálny riaditeľ Steven Rye sa domnieva, že jeho a jeho manželky’účty boli zrušené kvôli mojim názorom na COVID-19. Pre Hlas Floridy’povedal:

‘Verím, že všetky účty zrušili kvôli názorom Dr. Mercola’(nášho zamestnávateľa). V celom príbehu o COVID-e zastával protichodné názory a bol spoluautorom najpredávanejšej knihy Pravda o COVID-19, ktorá odhalila pravdepodobnosť, že tento vírus bol vytvorený v laboratóriu financovanom NIH.’

V máji 2023 sa floridský guvernér Ron DeSantis podpísal legislatívu, ktorá výslovne zakazuje finančným inštitúciám odmietať alebo rušiť služby na základe politického alebo náboženského presvedčenia.

Banka Chase sa zrejme skláňa pred nejakou inou “autoritou,” a možno odmieta uviesť konkrétny dôvod zrušenia, “z právnych dôvodov,” pretože vie, že koná’nezákonne.

Generačný trest za nesprávne myslenie

Pri zrušení účtov Žitného a jeho manželky bolo Žitnému oznámené aj to, že jeho malé deti si nebudú môcť otvoriť účty v banke Chase.

‘Je jednoducho ťažké uveriť, že vaša rodina, vaša manželka, vaše deti nemôžu mať’bankový účet kvôli názoru vášho zamestnávateľa a nikdy’neurobili nič zlé. Všetci máme úplne čisté záznamy,’Rye povedal pre Florida’s Voice.

V odpovedi na hlasovú správu zástupca banky Chase Ryeovi oznámil, že dôvod zrušenia jeho osobných účtov a účtov jeho manželky nemôže byť zverejnený “z právnych dôvodov.” Bolo mu však povedané, že môže predložiť dokumenty na prehodnotenie ich účtov. “Pokúsime sa o to, pretože ste”dobrým klientom našej inštitúcie,” povedal zástupca.

Ak je bežným návrhom “jednoducho ísť do malej banky,” nie je to pre mnohé spoločnosti ideálne riešenie, pretože malé banky sa ničia a nedostanú záchranné balíky. Aj keď je malá miestna banka poistená FDIC, vzťahuje sa to len na celkové vklady do výšky 250 000 USD medzi všetkými účtami. Táto suma by nepokryla ani jednu výplatu.

Ako online podnik máte aj požiadavky na platobné brány a obchodné účty – a kryptomena nemá infraštruktúru ani všeobecné prijatie, ktoré by podporilo väčšinu podnikov.

Banka Chase si drží morálne nízke postavenie

Mercola Market má viac ako 150 zamestnancov a tisíce dodávateľov, ktorí pestujú, spracovávajú, vyrábajú, distribuujú a riadia logistiku nášho podnikania. Pôjdu banky po všetkých našich zamestnancoch? Začnú zatvárať účty našich dodávateľov? Pôjdu po našich zákazníkoch?

Znova, toto je systém sociálneho úveru v akcii. Len si predstavte, aké ľahké bude kontrolovať prejavy a konanie ľudí, keď bude všetka mena digitálna, centrálne kontrolovaná a nariadená.

Toto sa môže stať komukoľvek. Môj finančný riaditeľ a generálny riaditeľ nie som ja. Nie sú’priamo zapojení do šírenia mojich názorov a ich manželia a deti s najväčšou pravdepodobnosťou nemajú nič spoločné s mojím podnikaním alebo mojimi názormi. Napriek tomu sú “trestaní” aj oni, len preto, že sú’príbuzní ľudí, ktorí pre mňa pracujú.

Predstavte si, že by sa vám niekto pomstil za niečo, čo povedal alebo urobil váš sused, váš zamestnávateľ, priateľ alebo nejaký vzdialený príbuzný. Taká’je naša budúcnosť, ak sa všetci neodmietneme hrať. Je’veľmi dôležité odmietnuť CBDC a urobiť všetko, čo je vo vašich silách, aby ste do tohto systému nevstúpili. Závisí od toho život a sloboda vašich detí a vnúčat. Vaše dnešné činy budú formovať budúcnosť vašich potomkov, možno naveky.

Na záver mi dovoľte pripomenúť, že ak sa banka Chase snaží stáť na nejakej morálnej výške, nemôže’to. Aj keď si možno myslia, že robia svetu láskavosť tým, že deblokovali takzvaných “antivaxerov”, nemali problém napomáhať snahám o sexuálne obchodovanie s deťmi takých ľudí, ako je Jeffrey Epstein. S týmto notorickým pedofilom prerušili styky až niekoľko mesiacov pred jeho smrťou.

Hovorca spoločnosti Chase povedal The Epoch Times, že “väčšina zatvorení účtov sa vykonáva na účely boja proti praniu špinavých peňazí alebo overovania totožnosti.”Takže hrubo znehodnotené príjmy z Epsteinových”nechutných podnikov boli pre JP Morgan Chase dosť dobré, ale vklady z podniku predávajúceho prírodné zdravotné produkty a biopotraviny sú ohrozené praním špinavých peňazí a škodia podnikaniu. To’je morálny a etický základ, na ktorom stojí banka Chase.

Prevzaté so súhlasom Mercola.