biden-2023-810x500.jpg

Bidenova administratíva sa otvorene usiluje o diktátorskú vládu. Tu je dôkaz

0
Kultúra smrti

Poznámka od spoluzakladateľa LifeSiteNews Steva Jalsevaca: Peter McCullough Courageous Discourse Substack. Existuje silný vzorec, podľa ktorého mnohí z najaktívnejších lekárov a vedcov zaoberajúcich sa lekárskou slobodou nakoniec dospeli k poznaniu, že COVID je súčasťou globalistického, už neskrývaného, dlhodobého sprisahania za účelom depopulácie sveta, realizácie globálneho totalitarizmu Veľkého resetu a celosvetového duchovného boja medzi dobrom a zlom. Bývalý viceprezident spoločnosti Pfizer Michael Yeadon a zosnulý Dr. Zelenko boli prví, ktorí na základe vyhodnotenia dôkazov, ktoré na to silne poukazovali, bili na poplach. K rovnakým záverom odvtedy dospeli aj mnohí ďalší.  

Mandáty COVID, z ktorých ani jeden nemal preukázateľný, medicínsky/vedecký zmysel a ktorým bolo nezákonne povolené porušovať základné, posvätné ústavné a ľudské práva, mali katastrofálne, ekonomické, medicínske a sociálne dôsledky.  

Dozvedeli sme sa tiež, že COVID a injekcie COVID boli podľa všetkého navrhnuté ako biologické zbrane.  Hoci väčšina ľudí prežila COVID celkom dobre, pribúdajú dôkazy, že vírus bol pravdepodobne navrhnutý tak, aby sa zameriaval najmä na ľudí s určitými genetickými vlastnosťami a/alebo zdravotným stavom. Existuje tiež čoraz viac dôkazov, že viacnásobné injekcie COVID, najmä z malého počtu šarží, ktoré väčšina ľudí ešte nedostala a ktoré mali oveľa vyššiu mieru negatívnych reakcií, majú skutočný účel, ktorý nesúvisí s prevenciou infekcie a prenosu.  

Keďže podľa mnohých lekárov, vedcov a iných odborníkov je to už nevyvrátiteľné, citovali sme to:

NEMUSÍME sa báť čeliť tvrdej realite, že v súvislosti s COVID a COVID očkovacími látkami MUSÍ existovať smrtiaca, totalitná globálna agenda a my MUSÍME všetci podniknúť nejaké kroky, aby sme sa pokúsili zastaviť toto neuveriteľne nebezpečné drvenie našich práv, slobôd, zdravia, bohatstva a presvedčenia a volať na zodpovednosť tých, ktorí nám túto agendu vnútili, a zistiť, aký je ich skutočný účel tohto vnucovania, a zastaviť ho.  

Musíme sa prestať báť a podriaďovať sa. Je čas vzbúriť sa, pretože v stávke sú všetky naše najsvätejšie slobody a pravdepodobne aj naše životy. Predstierať alebo si želať, že všetky vyššie uvedené body sa nedejú alebo nemajú vážny reálny význam, je zbožným želaním popierajúcim realitu a vedomou spoluprácou so zlom, ktoré nám všetkým chce ublížiť. Nebojte sa, že budete označení za “konšpiračného mysliteľa,” extrémistu, negatívneho mysliteľa, alarmistu, “pravičiara, bieleho nacionalistu,” atď. Všetko sú to hanlivé výmysly vytvorené s cieľom podkopať vaše sebavedomie, zmiasť vás, spochybniť váš zdravý rozum a podmieniť vás, aby ste sa prispôsobili.  

Skutočne sa posúvame smerom k diktatúre. Dôkazy sú teraz zdrvujúce. Áno, je ťažké tomu uveriť a priznať si to, ale naozaj sa to deje. Nedovoľte, aby vás ľudia ako Justin Trudeau, Joe Biden a Debbie Wassermanová Schultzová ohlupovali svojimi myšlienkovými hrami, ktorými osvetľujú plyn.  

Pozrite si videozáznamy z amerického Podvýbor Snemovne reprezentantov pre súdnictvo Výboru pre vyzbrojovanie federálnej vlády. Sú to mimoriadne, historické a veľmi výstižné informácie o tom, čo sa dialo a čomu čelíme. Iak vás tieto nepresvedčia o tom, že smerujeme k diktatúre, potom vás už nič nepresvedčí.

Totalitné vlády sa udiali už v minulosti, pričom väčšina obyvateľstva týchto krajín zakaždým neverila, že by sa to mohlo alebo mohlo stať. Takto funguje totalitarizmus. Najprv presvedčí ľudí, že ich zámerom je pomôcť masám a že nikto by v skutočnosti nerobil zlo, z ktorého ich udavači obviňujú. Potom relatívne malá skupina vplyvných, dobre prepojených a financovaných osôb pomaly, kúsok po kúsku, a potom náhle využije túto nedôveru a začne rýchlo konať, aby bezohľadne zničila všetkých potenciálnych odporcov a upevnila svoju moc nad masami. Keď sa raz dostanú k moci, je veľmi ťažké ich odstrániť.

V USA, Kanade a Európe nám zostáva málo času. 

(Kennedyho maják) — História nás učí, že diktátorská moc sa málokedy, ak vôbec, dosiahne naraz. Ašpirujúci diktátor vždy začína s cenzúrou. Kontrolou toku informácií na verejnosť formuje vnímanie verejnosti vo svoj prospech a proti svojim kritikom.

Fakty, svetonázory a názory, ktoré spochybňujú jeho vlastné, sú z trhu myšlienok vyradené. Jednotlivci, ktorí o týchto faktoch a názoroch informujú verejnosť, sú umlčaní, segregovaní a ostrakizovaní.

Týmto procesom eliminácie sa začínajúci diktátor zdokonaľuje vo svojom remesle a nakoniec sa stáva úplným diktátorom.

Vstupuje súčasná Bidenova administratíva. V nedávnom rozhovore s Aaronom Kheriatym, MD—psychiatrom a odborníkom na lekársku etiku, ktorý je žalobcom vo veci Missouri v. Biden—mi Kheriaty povedal o programe cenzúry, ktorý Biely dom a celý rad federálnych agentúr v posledných rokoch vybudovali. On a jeho spolužalobcovia vedeli, že nejaký takýto program funguje, ale napriek tomu boli šokovaní zistením jeho veľkosti a rozsahu. Ako ho opísal Kheriaty, program je Leviatan—- rozsiahly a systematický aparát na vyvíjanie tlaku na spoločnosti sociálnych médií, aby cenzurovali každý názor alebo obsah, ktorý sa vláde nepáči. Pre takýto aparát—existuje názov, a to DIKTATÚRA.

Inými slovami, program rozsiahlej cenzúry je výtvorom a dielom diktátora. Prostredníctvom cenzúry začínajúci diktátor nielenže umlčuje svojich kritikov, ale tiež zabraňuje tomu, aby sa jeho diktátorské právomoci, privilégiá a aktivity odhalili a informovali o nich. Cenzúra je teda prostriedok, pomocou ktorého sa začínajúci diktátor stáva úplným diktátorom.

Missouri v. Biden nám ukazuje, že Bidenova administratíva, jej lokajovia v Kongrese a jej volebný orgán DNC ešte nevybudovali úplnú diktatúru. Napriek tomu ich správanie prezrádza, že sa o to usilujú a že už urobili veľa pre dosiahnutie svojich ambícií. Preto sa správajú so zničujúcim opovrhnutím ku každému, kto ich ambície ohrozuje.

Šokantný prejav tohto postoja sme videli na vypočutí v Súdnom výbore Snemovne reprezentantov (Select Subcommittee on the Weaponization of the Federal Government), ktoré sa konalo vo štvrtok 20. júla 2023. Zatiaľ čo predseda výboru Jim Jordan z Ohia a jeho republikánski kolegovia privítali svedectvo Roberta F. Kennedyho mladšieho, menšinoví (demokratickí) členovia výboru urobili všetko, čo bolo v ich silách, aby vypočutie cenzurovali.

Myseľ sa točí v snahe pochopiť túto zvláštnu a paradoxnú skutočnosť, preto ju zopakujem. Minulý týždeň sa konalo vypočutie, ktorého cieľom bolo “preskúmať úlohu federálnej vlády’v cenzúre Američanov, prípad Missouri v. Biden a spolčenie veľkých technologických spoločností’s nekontrolovateľnými vládnymi agentúrami s cieľom umlčať prejav.”Namiesto toho, aby si vypočuli svedka a zvážili jeho výpoveď, členovia výboru’z menšiny sa ho pokúsili cenzurovať.

Vedúca členka menšiny Stacey Plassketová—nehlasujúca delegátka Snemovne reprezentantov z Panenských ostrovov Spojených štátov amerických’ (USVI)—začala tvrdením, že prejav prezidentského kandidáta RFK, Jr.’nie je chránený prvým dodatkom:

Mnohí z mojich republikánskych kolegov na druhej strane pódia sa poponáhľajú zakryť, že tu majú pána Kennedyho, pretože chcú chrániť jeho slobodu prejavu. O takejto slobode prejavu však neviem.

Sloboda prejavu nie je absolútna. Najvyšší súd to konštatoval. A iné’sloboda prejavu, ktorá je dovolená—nenávistná, urážlivá rétorika—nemusí byť podporovaná v sálach ľudového’domu.

Títo ľudia majú plán. Chcú dať priestor na vyjadrenie tým najodpornejším druhom prejavov tu, v tejto miestnosti výboru, pretože si tým pripravujú pôdu pre svoje vlastné konšpiračné teórie a pseudovedy.

A je im zjavne jedno, koľko ľudí sa v dôsledku ich konania zraní alebo zomrie.… Pretože nič, nič pre nich nie je dôležitejšie ako moc.

Plaskettove’tvrdenia sú výrazom tej istej stratégie, ktorú v histórii uplatňoval každý diktátor—a to dehumanizovať disidenta tým, že jeho názory označí za odporné a nebezpečné. Podľa diktátorskej logiky disident nemôže slobodne vyjadrovať svoje názory, pretože predstavujú hrozbu pre politickú spoločnosť. Hoci takéto tvrdenia sú formulované v láskavom jazyku ochrany občanov, skutočná hrozba, ktorú disident predstavuje, nie je pre občanov, ale pre diktátorovu moc.

Rolu veľkého inkvizítora na vypočutí prevzala poslankyňa Debbie Wasserman Schultzová (D-Fla.). Na úvod navrhla, aby sa výbor presunul na výkonné zasadnutie, čím sa vypočúvanie uzavrelo pre verejnosť. Tento návrh podala s odôvodnením, že výroky RFK ml. o COVID-19 na nedávnom tlačovom podujatí sú pre verejnosť škodlivé.

Čitatelia, ktorí sa zaujímajú o realitu týchto výrokov—na rozdiel od bleskového šírenia lživej propagandy o nich v mainstreamových médiách—môžu zvážiť prečítanie môj príspevok na Substacku o tom. V skratke, RFK, Jr. spomenul rozsiahlu lekársku literatúru o genetických odchýlkach v receptore ACE-2, ktoré spôsobujú, že niektoré etnické skupiny, najmä Číňania a aškenázski Židia, sú menej náchylní na závažné ochorenia COVID-19 ako iné etnické skupiny.

Po tom, ako výbor zamietol návrh poslankyne Wasserman Schultzovej, charakterizovala nedávne poznámky RFK ml. ako udržiavanie dlhodobého antisemitského trópu, podľa ktorého sú Židia zodpovední za vypuknutie infekčných chorôb. Potom tvrdila (s dokonalým humbugom), že chce dať svedkovi “šancu opraviť jeho výroky a napraviť niektoré škody, ktoré pomohol spôsobiť” židovskému národu.

Jej predstava “dať svedkovi šancu” spočívala v tom, že hrubo skreslila to, čo údajne povedal v minulosti, a potom ho prerušila zakaždým, keď sa snažil uviesť veci na pravú mieru. Takéto metódy vypočúvania používal každý diktátorský’klokaní súd v histórii.

Čitatelia tohto Podstránkového listu si možno spomenú, že Schultz je bývalým predsedom Národného výboru Demokratickej strany. Dňa 28. júla 2016 unikli e-maily, ktoré ukázali, že ona a ďalší zamestnanci DNC podnikli kroky na uprednostnenie Hillary Clintonovej pred Berniem Sandersom v demokratických primárkach v roku 2016. Z uniknutých e-mailov vyplýva, že tak urobila výmenou za finančné prostriedky na splatenie zvyšného dlhu DNC’z prezidentskej kampane v roku 2012. Po vyradení Sandersa zo súboja v roku 2016 Schultzová teraz (ako členka snemovne) usilovne pracuje na vyradení Kennedyho zo súboja v roku 2024.

Schultzovej’konanie je ďalším prejavom diktátorského’ducha—teda presvedčenia, že účel svätí prostriedky. Nezáleží na tom, že sa kedysi vzdala svojho kresla v inštitúcii riadiacej volebný proces po tom, ako bolo odhalené jej skorumpované, dvojtvárne a neférové konanie. Jej strana a jej podporovatelia jej stále dávajú licenciu na zneužívanie a cenzúru RFK ml, a zavádzať verejnosť o jeho výrokoch týkajúcich sa verejnej politiky.

Aby ste sa dozvedeli viac o prípade Missouri v. Biden, prehliadnite si môj rozhovor so žalobcom Aaronom Kheriaty, MD.