Pastor_Henry_Hildebrandt-810x500.jpg

Pastor vyzýva Kanaďanov, aby bojkotovali darcovstvo orgánov, kým vláda neprestane "diskriminovať" nepožičané orgány

49
Kultúra smrti

Pastor, ktorý je za slobodu, požiadal Kanaďanov, aby prestali darovať orgány, kým nebudú diskriminovaní ľudia, ktorí odmietajú očkovanie COVID-19.  

Kresťanský pastor Henry Hildebrandt sa 24. júla spojil s lídrami za slobodu a požiadal Kanaďanov, aby bojkotovali kanadský zdravotnícky systém, ktorý nedávno odmietol život zachraňujúcu starostlivosť mužovi z Ontária s ochorením obličiek, pretože nechcel podstúpiť experimentálnu injekciu.  

“Ste v Kanade darcom orgánov?"” spýtal sa Hildebrandt."“Myslím si, že je’čas to pozastaviť, kým naša vláda neprestane fatálne diskriminovať svojich občanov.” 

“Moje srdce je s rodinou zosnulého Garneta Harpera a Sheilou Lewisovou, ktorá stále bojuje o starostlivosť,” uviedol pastor.   

Hildebrandtovo’odporúčanie je reakciou na politiku kanadského verejného zdravotníctva’odmietnuť transplantáciu orgánov tým, ktorí nedostali aspoň dve dávky experimentálnej vakcíny COVID.   

V máji bola 35-ročnému obyvateľovi Ontária Garnetovi Harperovi odmietnutá transplantácia obličky, pretože nebol zaočkovaný proti COVID-19. V dôsledku toho odišiel 22. mája a zanechal po sebe manželku a päť malých detí.   

Harper nebol sám, kto bojoval o lekársku starostlivosť ako Kanaďan neočkovaný proti COVID. Obyvateľka Alberty Sheila Annette Lewisová bola tiež odmietnutá transplantácia život zachraňujúceho orgánu, pretože odmietla očkovanie proti COVID. Teraz jej schválili zákrok v nemocnici v Spojených štátoch, ale bude musieť za zdravotnú starostlivosť zaplatiť. 

V Kanade sú občania požiadaní, aby sa stali darcami orgánov, keď vo veku 16 rokov žiadajú o&nbspvodičský preukaz.  

Podľa americkej lekárky Heidi Klessigovej je však stať sa darcom orgánov spojené s určitými rizikami, keďže životne dôležité orgány je potrebné odobrať zo živého tela. To znamená, že byť darcom dáva nemocniciam právomoc vyhlásiť človeka za predčasne mŕtveho, aby mu mohli odobrať orgány.  

Darcovstvo tkanív sa však môže odobrať z mŕtvoly a darovanie jednej obličky alebo krvi sa môže uskutočniť bez poškodenia darcu.  

Hildebrandtova’výzva je ozvenou výzvy bývalého poslanca Ontária Randyho Hilliera, ktorý minulý týždeň odsúdil zdravotnícky systém a vyzval Kanaďanov, aby vyjadrili svoj názor tým, že odmietnu darovať orgány.  

“Vždy sa vidí len špička ľadovca, kým dôjde k skutočnej tragédii,” Hillier napísal na Twitteri. “Naše vlády sú a boli zapojené do sociálnej vraždy. Žiaľ, mnohí ľudia sa domnievajú, že rozpoznať tieto skutočnosti a hovoriť o nich nahlas je nebezpečnejšie ako stať sa nevyhnutnou ďalšou obeťou.” 

V Kanade neočkovaní stále čelia obmedzeniam v oblasti zdravotnej starostlivosti a pracovných príležitostí. V Ontáriu sa od zdravotníckeho personálu vyžaduje, aby bol plne očkovaný proti COVID, ak chce pracovať v zdravotníctve, a to aj napriek rastúcemu nedostatku personálu, ktorý vedie k zaťažujúcim čakacím lehotám pre pacientov.