TFP-spray-paint-810x500.png

LGBT aktivisti napadli študentov pokojne protestujúcich proti indoktrinácii detí

70
Kultúra smrti

Skupinu študentských dobrovoľníkov, ktorí pokojne demonštrovali proti radikálnej indoktrinácii detí LGBT, tento týždeň napadli rozzúrení ľavičiari.

V pondelok dobrovoľníkov zo študentskej skupiny na obranu tradícií, rodiny a majetku (TFP) napadli aktivisti LGBT, poškodili im nápisy a pokojných protestujúcich zasiahli nápojmi a farbou.

“Mladí dobrovoľníci z TFP Student Action boli 24. júla napadnutí počas pokojnej akcie ‘na ochranu nevinnosti detí’ pred Art Institute of Chicago,” uvádza sa v tlačovej správe organizácie z 27. júla. “Obhajcovia LGBT ich poliali kávou, poškodili transparenty a nápisy podporujúce rodinu, zničili súkromný majetok a postriekali ich do tváre toxickou farbou.”

Viac ako deväťminútový videozáznam z podujatia, ktorý natočila študentská akcia TFP, ukazuje, že nápisy, ktoré niesli, obsahovali nápisy “Honk! Proti LGBT groomingu detí” a “Honk! Stop propagácii LGBT životného štýlu u detí.”

Vidno, ako sa nahnevaný aktivista vrhá k veľkému transparentu a sprejuje ho, zatiaľ čo katolíkov protestujúcich proti indoktrinácii LGBT počuť recitovať Zdravas Mária. Na prednej strane transparentu je napísané: “Chráňte nevinnosť našich detí’. Zastavte sexualizáciu detí,” spolu s obrazom Ježiša s malým dieťaťom.

Keď sa dobrovoľníci TFP začali stavať medzi aktivistku a transparent a na obranu ju zatláčali svojimi značkami, začala sprejovať ľudí aj majetok so slovami: “Budem na vás útočiť, kým neodídete.”Na jej obranu prichádza ďalší muž, ktorý vedie nezrozumiteľný dialóg s jedným zo študentov, až kým agresívne nestrčí do dobrovoľníka TFP a káva sa rozleje po nápise.

Napokon prišla polícia a člena študentskej akcie TFP počuť, ako hovorí: “Chceme vzniesť obvinenie z napadnutia.”

Pasažieri reagovali podporou aj odmietavými reakciami, pričom tí, ktorí boli proti, požadovali, aby zástancovia prorodinnej akcie “prestali šíriť nenávisť.” Keď jeden z nich povedal aktivistovi LGBT, že “čas rozprávok o transsexuáloch je groomingom detí vo veku od troch do šiestich rokov”, vysmiali ho a povedali mu, aby “vyrástol do p***e.”

Iní prerušili recitáciu ruženca a kričali, že “práva LGBT sú ľudské práva” a jeden muž volal na dobrovoľníkov, že “sa s vami uvidí v pekle.” Ďalší povedal priamo do kamery: “Dúfam, že zomriete, vy kresťanskí fašistickí f***ovia.”

Po obhajobe akceptovania homosexuality Ježišovými slovami, “miluj blížneho svojho,” aktivista ďalej dobrovoľníkom povedal, že “zomrú osamelou smrťou” a že “Ježiš vás nemiluje.”

Nie všetci však boli proti posolstvu, ktoré šírila študentská akcia TFP. Počas celého videa je počuť klaksóny áut, ktoré reagujú na podporu svedectva. Jedna žena sa zastavila, aby skupine poďakovala za ich prácu a vysvetlila, že je učiteľkou matematiky, ktorá nemá dovolené dať žiakovi voľnopredajný liek proti bolesti hlavy, ale je nútená pozerať sa na to, ako spoločnosť podáva deťom nezvratné blokátory puberty a krížové hormóny.

Po tom, ako došlo k útokom, k skupine pristúpil taxikár a po tom, čo sa s nimi odfotil, sa dobrovoľne ponúkol, že podrží jednu z ich cedúľ.

“Boh stvoril muža, aby bol mužom, a ženu, aby bola ženou,” povedal. “Chystajú sa naše deti sexualizovať. To’je šialené, priateľu.”

Na čele skupiny dobrovoľníkov TFP, ktorí cestujú po Stredozápade, je Rex Teodosio, ktorý bol prítomný pri pondelkovom’incidente. Vysvetlil, že “príliš veľa verejných škôl a knižníc sa zmenilo na brlohy hriechu, kde sa neplnoletým podáva poburujúci, nevhodný a nemorálny materiál,” čo viedlo k začatiu “tejto pokojnej kampane na ochranu nevinnosti našich detí.”

“Dostať do tváre sprejom nie je príjemné,” povedal Teodosio podľa tlačovej správy. “Oči ma pália, sú zapálené a podliate krvou … Ale celá tá obeť stojí za to, pretože viem, že’budujem kultúru, ktorá chráni nevinnosť detí a chráni ich pred groomingom a korupciou.”

“Náš tím je motivovaný. Naša vec je ušľachtilá. A neprestaneme’bojovať za nevinnosť našich detí.”

Nie je to prvýkrát, čo dobrovoľníci TFP verejne obhajovali tradičnú morálku a za svoje prorodinné svedectvo sa stretli s nevôľou. V apríli 2022 študenti na Georgetownskej univerzite preklínali a opľuvali dobrovoľníkov, aby odmietli transgender ideológiu, ktorá je v rozpore s učením Katolíckej cirkvi.

Pred historickým zrušením rozsudku Roe v. Wade vlani v júni sa mladí členovia zišli, aby sa modlili za nenarodené deti. Skupina tiež verejne odmietla trend zriaďovania “Mimoškolských klubov satana” na verejných školách po celej krajine.

Bývalá LGBT aktivistka sa vzdáva svojej práce ‘grooming’ detí: ‘K čomu som prispela?"

Prorodinná aktivistka hovorí LifeSiteNews, ako modlitba zmarila podujatie drag queen pre tínedžerov