gold-810x500.jpg

Frontoví lekári odsúdili cenzúru COVID na summite Biely plášť 2023

37
Kultúra smrti

Lekári, ktorí za posledné tri roky zasvätili svoj život boju za slobodu lekárov, sa vo štvrtok na summite Biely plášť 2023, ktorý sa konal vo Washingtone, vyslovili proti cenzúre a využívaniu vládnej moci proti kritikom príbehu COVID-19.C., ktorý zorganizovala organizácia America’s Frontline Doctors (AFLDS).

“Obrana nášho práva slobodne hovoriť je veľmi dôležitá,” povedala bývalá lekárka z pohotovosti Dr. Simone Goldová, prvá odporkyňa drakonických uzáverov a mandátov COVID-19 a zakladateľka AFLDS.

“Túto hrozbu cenzúry nemožno preceňovať,” povedala Goldová, ktorá bola odsúdená na samotku za vstup do budovy amerického Kapitolu počas nepokojov 6. januára, kde vystúpila proti vládnym mandátom a uzáverám COVID. “Je to základ Ameriky, ale je to aj základ celej ľudskej slobody, že môžeme slobodne hovoriť.” 

Medzi lekármi, ktorí vystúpili na štvrtkovom podujatí, bol aj priekopník mRNA a významný kritik COVID-u dr. Robert Malone, chiropraktik z Missouri a subjekt rozsiahlej žaloby FTC Dr. Eric Nepute a Dr. James Todaro, špecialista na oftalmológiu s lekárskym diplomom z Kolumbijskej univerzity v New Yorku.

Dr. Todaro vo svojich poznámkach uviedol, že frontoví lekári sa stretli s nevôľou a boli tvrdo cenzurovaní po tom, ako v roku 2020 prehovorili o celom rade vtedy aktuálnych tém týkajúcich sa COVID-19 vrátane neúčinnosti masiek a masovo katastrofálnych účinkov uzáverov. 

Vzdor tomu, že boli v médiách potláčaní a napádaní, Todaro povedal, že “samozrejmé pravdy”, ktoré lekári vyjadrili, sa odvtedy potvrdili.

Dr. Scott Jensen, rodinný lekár a bývalý republikánsky člen senátu štátu Minnesota, povedal prítomným, že “lynčom všetkého, čo sa dialo počas posledných troch rokov, bola schopnosť potláčať, potláčať alebo, ak chcete, cenzurovať.”

Podľa Jensena bola cenzúra praktizovaná počas reakcie na COVID druhom “rakoviny”, ktorá sa začala na politickej úrovni a neustále metastázovala, keďže výskumníci nedokázali zatlačiť na farmaceutické spoločnosti a lekárom hrozila strata zamestnania za odmietnutie akceptovať prevládajúci naratív.

Rozprával, že súkromní občania prevzali úlohu “hlásičov”, aby nahlasovali susedov alebo kostoly, ktoré sa vzpierajú príkazom na uzavretie, zatiaľ čo vlády sledovali pohyb ľudí”sledovaním ich mobilných telefónov.

Poslednou vrstvou “rakoviny” podľa Dr. Jensena bolo zahnívanie “informovaného súhlasu”, ktoré jednotlivcov pripravilo o možnosť dôkladne preskúmať a posúdiť všetky relevantné informácie.

“Informovaný súhlas sa stal obeťou tejto metastázujúcej rakoviny zvanej cenzúra,” povedal.

Jensen tiež zdôraznil to, čo nazval “hriechmi opomenutia,” rozhodnutie neoznámiť alebo nezdôrazniť dôležité informácie.

“Mali sme tu šikanujúcich faktov, ktorí nevedeli, čo kontrolujú,” povedal a poznamenal, že “prirodzená imunita [bola] odkopnutá nabok ako nejaký zatúlaný pes”, zatiaľ čo opačné názory o trvanlivosti prirodzenej imunity, bezpečnosti ventilátorov a účinnosti PCR testov neboli brané do úvahy.

“Individuálne práva, jedno po druhom, nám boli odobraté,” povedal Jensen. “A to’ma začalo štvať.”

“Keď mi povedali, že nemôžem’slobodne hovoriť na pôde Senátu a vyjadriť svoje obavy; že keď som sa rozhodol kandidovať na guvernéra v Minnesote, nemôžem’hovoriť o tom či onom,” povedal. “Keď som bol šesťkrát vyšetrovaný, s 18 až 20 obvineniami, od ľudí, ktorí ma ani raz nevideli kvôli zdravotnej službe, ale nepáčila sa im’moja politika.”

“Chceli ma umlčať. Chceli, aby som odišiel, chceli mi znepríjemniť život,”povedal lekár. “To ma štvalo. A neuvedomili si, že si vybrali nesprávneho človeka.”

Jensen povedal, že sa bránil a nedávno ho Minnesotská rada pre lekársku prax zbavila všetkých obvinení. Ale, ako povedal, tým sa’nezastaví. Namiesto toho’podáva žalobu proti Minnesotskej rade pre lekársku prax a generálnemu prokurátorovi Minnesoty, pričom tvrdí, že boli porušené jeho práva vyplývajúce z prvého dodatku, pretože “najlepšia obrana je dobrý útok.”

A Jensen nie je’jediným lekárom, ktorý tvrdí, že bola porušená jeho sloboda prejavu, keď sa postavil proti ideológii COVID.

Dr. Nepute, chiropraktik z Missouri, ktorý vlastní aj spoločnosť predávajúcu vitamíny a výživové doplnky, počas summitu tvrdil, že sa stal terčom útokov Federálnej obchodnej komisie (FTC) za to, že ponúka alternatívy k experimentálnym očkovacím látkam COVID.

FTC podala na Neputeho rozsiahlu žalobu, v ktorej ho obvinila, že sa dopustil klamlivých reklamných praktík, keď verejne a opakovane nabádal ľudí, aby užívali vitamínové doplnky na ochranu pred COVID-19, pričom argumentoval proti účinnosti očkovacích látok. Nepute údajne porušilzákon o ochrane spotrebiteľa pred COVID-19 celkovo 10 175 234-krát, hoci FTC nevysvetlila, odkiaľ sa vzalo toto obrovské číslo, uvádza sa v River Front Times informoval.

Napriek vládnym opatreniam proti nemu Nepute povedal, že verí, že pravda nakoniec vyjde najavo.

“Deň zúčtovania príde na všetkých a pravda zvíťazí,” povedal.