tmp_9ab684c3-a73b-48a4-ac76-661c8631a379-810x500.jpeg

Rodine Bidenovcov začína prihárať? Pápež František sa stretol aj s vedúcim predstaviteľom WHO Dr. Tedrosom

74
Kultúra smrti

 

 

Hunter Biden sa priznal “nevinný” ku všetkým obvineniam vzneseným voči nemu po tom, čo Trumpom menovaná okresná sudkyňa Maryellen Noreikaová zamietla “sladkú” dohodu o priznaní viny, ktorá by mu umožnila priznať sa k dvom daňovým priestupkom výmenou za vyhnutie sa obvineniu z trestného činu so zbraňou. Okrem toho sa tento týždeň objavil zvukový záznam, na ktorom sa Hunterovi právnici údajne vydávali za prokuratúru v telefonáte s Noreikou v snahe vyhodiť amicus brief od výboru Snemovne reprezentantov pre dane a odvody.

V stredu tiež republikánsky americký senátor Chuck Grassley zverejnilodtajnený dokument Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI), v ktorom sa tvrdí, že Bidenovci boli zapojení do mnohomiliónovej úplatkárskej schémy s ukrajinskou ropnou spoločnosťou Burisma.

Maxey sa v komentári k vývoju udalostí vyjadril, že Bidenovci sú v “naozaj úzkom priestore.” Diskutujúc o dôsledkoch dohody o priznaní viny, Maxey dodal: “Znamená to, že Hunter a jeho otec budú v popredí a v centre pozornosti až do týchto volieb.”

“Myslím si, že demokrati sú v úzkom priestore,” pokračoval. Pri porovnaní tejto otázky s odstúpením prezidenta Richarda Nixona v roku 1974 Maxey uviedol: “Musia prísť na to, ako ‘Spiro Agnew’ Kamala Harris a získať nám Geralda Forda, pretože veľmi dobre vedia, že’budú musieť čoskoro nahradiť [prezidenta Joea Bidena].” Maxey tiež poznamenal, že hlavným problémom v Bidenovej ságe nie sú samotní Bidenovci, ale skorumpovaný spravodajský a zahraničnopolitický aparát v USA.USA z oboch hlavných politických strán.

Yore v reakcii na Maxeyho povedal, že “sme’len v počiatočnom štádiu” aféry. Nadviazala na Maxeyho’prirovnanie k Nixonovej’rezignácii, keď aféru nazvala “Watergate na steroidoch” a dodala, že “úroveň korupcie Joea Bidena, úroveň korupcie vo vláde, je ohromujúca” Reagovala aj na zosobnenie zo strany Hunterových’právnikov, keď povedala, že je to “správanie, za ktoré vás zbavia advokácie.”

Otec Altman, bývalý právnik, zopakoval Yore’ové poznámky o Hunterových’právnikoch, hoci dodal, že ľudia by sa mali mať na pozore pred tými, ktorí ťahajú za povestné nitky v zákulisí. “Ľudia musia pochopiť, že ak sa budú sústrediť na [Joea] Bidena …, ujdú vám skutoční bábkari na vrchole, ktorí to spôsobujú.”

“Nejde len o odhalenie Bidenovcov,” dodal Yore. “Ide o odhalenie … ‘Deep State’ … našich orgánov činných v trestnom konaní. Musíte urobiť ten prvý krok a pozrieť sa jasným pohľadom na úroveň korupcie. Nemôžete’ju vyčistiť, ak neviete, že tam’je.”

Začiatkom tohto mesiaca pápež František prijal vymenovanie biskupa Josepha Shen Bina za šanghajského biskupa, ktorého kedysi zastával kardinál Ignác Kung, ktorý sa slávne postavil Maovi. Šen Bin, ktorého v apríli na tento stolec vymenovala Čínska komunistická strana (ČKS), v istom období pôsobil ako podpredseda Čínskeho katolíckeho vlasteneckého združenia, ktoré kontroluje ČKS. ČKS ho minulý rok požiadala aj o funkciu šéfa “Čínskeho kolégia katolíckych biskupov”, ktoré kontroluje čínske oddelenie pre prácu Jednotného frontu.

Yore súhlasil s pozorovateľom Číny Stevom Mosherom, že vymenovanie Shen Bina na šanghajský stolec slúži ako “dekapitácia Katolíckej cirkvi” v Číne. “Presne pred týmto … varoval kardinál [Joseph] Zen ,” uviedla. “Teraz máme … niekoľko biskupov z Číny, ktorí sú členmi ČKS. Tento biskup, Shen Bin, bol teraz donútený a nanútený Katolíckej cirkvi.”

Jore sa dotkla aj väčšieho prenasledovania kresťanov v Číne, a to nielen katolíkov, ale aj evanjelikov, pričom poznamenala, že po podpísaní čínsko-vatikánskej dohody medzi ČKS a Vatikánom v roku 2018 boli zbúrané aj evanjelické kostoly. “Toto nie je len katolícka záležitosť,” povedala. “Podpísaním tejto dohody dal František ČKS licenciu na začatie deštruktívneho kurzu s cieľom zničiť a odstrániť kresťanstvo z Číny. Je to’katastrofa.”

Altman poznamenal, že stráca slová, hoci povedal: “Tak ako sa to stalo vždy, od čias, keď používali katolíkov ako pochodne pre zábavu Nera’že katolíci trpia a umierajú. Jedinou útechou mi je, že Boh to napraví na druhom svete.”

V pondelok ráno sa medzitým František osobne stretol so šéfom WHO Dr. Tedrosom Adhanom Ghebreyesusom. Stretnutie sa neobjavilo na verejnom programe pápeža’a objavilo sa až dodatočne v dennom bulletine Svätej stolice’

Je to s tým, že Tedros verejne podporuje potraty, povedal: “Jediné, čo sa dá povedať, je … toto František robí posledných desať rokov, stretáva sa s globálnou elitou. Som si’istý, že veľmi rýchlo uvidíme, aké sú výsledky tohto stretnutia."”

Maxey, spájajúc Františka’ stretnutie s Tedrosom a dohodu Vatikánu’s Čínou s tajnými alianciami, ktoré existovali pred svetovými vojnami, povedal, že aliancie nútili svojich účastníkov “robiť veci, ktoré priviedli celý svet k úplnej skaze.”

“Je”čas, aby sme rozlomili pečať na tejto Pandorinej”skrinke … a všetko to uvoľnili,” vyhlásil Maxey. “Myslím, že si môžeme … vždy pripomenúť dobré slová arcibiskupa [Carla Mariu] Viganaò: sú deti temnoty a deti svetla a deti svetla sú v prevahe nad deťmi temnoty.”

Pre toto a ešte viac si nalaďte tento týždeň’epizódu Vierka & Rozum.