shutterstock_2320758203-1-810x500.jpg

Jack Maxey hovorí o význame sudcu, ktorý zamietol dohodu o priznaní viny Huntera Bidena

42
Neutral

Maxey na adresu údajného telefonátu uviedol, že skutočnosť, že boli prichytení, “len ukazuje takúto úroveň nekompetentnosti, ktorú’vidíme v celom tomto procese.”V súvislosti s rozhodnutím Noreika”vyhodiť dohodu o priznaní viny uviedol svoje presvedčenie, že “začína spochybňovať všetko” súvisiace s prípadom a že Hunterovi”právnici boli informovaní, že by ešte mohol čeliť obvineniam z možného porušenia zákona o registrácii zahraničných agentov (FARA) pre možné pranie špinavých peňazí.

Maxey sa dotkol aj dokumentu Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI) z konca júna 2020, v ktorom sa podrobne opisuje Hunterovo&nbspspojenie s&nbspukrajinskou ropnou spoločnosťou Burisma. V stredu ho na Twitteri zverejnil republikánsky senátor z Iowy Chuck Grassley, uvádzajúc, že ide o “bombu.”

“Myslím, že vyšla bomba …, ktorou bolo zverejnenie dokumentu [FBI] od Grassleyho, osoby, ktorá bola svedkom toho, ako [Mykola] Zlochevsky, predseda Burismy, tvrdil, že musí zaplatiť 5 miliónov dolárov, a to Hunterovi aj veľkému chlapcovi,” uvádza Maxey. “Vysvetľuje, že by bolo veľmi ťažké rozpliesť tieto bankové transakcie, čím by sa opäť preukázal úmysel spáchať trestný čin a vyprať peniaze.”

Maxey ďalej uviedol, že Bidenovci by mali byť obvinení z porušenia zákona o ovplyvňovaní a korupcii (RICO).

Keď Vierka & Reason moderátor John-Henry Westen požiadal Maxeyho, aby vysvetlil porušenia zákona FARA, Maxey uviedol, že by mali súvisieť s tým, že Hunter’“zastupoval [čínsku] komunistickú stranu [ČKS] vo svojich viacerých rokovaniach s CEFC, spoločnosťou podporovanou komunistickou stranou, jeho obchodmi s čínskou spoločnosťou Chinese Offshore Oil Corporation, jeho obchodmi s Rumunskom a pokusmi o kúpu tamojších ropných polí.”

“Faktom je, že teraz sú Bidenovci v naozaj úzkom priestore, pretože Hunter nebude mať dohodu o priznaní viny,” potvrdil Maxey. “Boli“zahanbení a nútení zaoberať sa niektorými z týchto ďalších obvinení kvôli odvážnym informátorom a ďalším.”

Maxey ďalej prirovnal situáciu, v ktorej sa ocitli Bidensovci, k tej, v ktorej sa ocitol prezident Richard Nixon pred svojím odstúpením v roku 1974. Podľa Maxeyho mainstreamové médiá “začínajú spochybňovať správanie Bidenovcov” podobne, ako sa republikánska tlač “obrátila na” Nixona pred jeho odstúpením.

“Myslím si, že príde chvíľa, keď sa demokrati vo vedení Senátu rozhodnú, že Joea Bidena už nemôžu podporovať,” tvrdí. Zároveň vyzval divákov, aby si uvedomili, že problém týkajúci sa korupcie rodiny Bidenovcov by sa mal sústrediť na “skorumpovaných jednotlivcov v justičnom a spravodajskom aparáte a v zahraničnopolitickom aparáte vlády Spojených štátov, ktorí umožnili toto zločinné správanie,” v oboch politických stranách.

Maxey tiež vyzval divákov, aby sledovali, kto si vo Washingtone najíma právnikov, a podrobne opísal, ako sa notebook Hunter Biden dotýka takmer všetkých aspektov korupcie vo vláde USA. Uviedol príklad Kathy Chungovej, niekdajšej zamestnankyne Joea Bidena, ktorú si Hunter najal v čase, keď bol viceprezidentom.

Ponúkol aj ďalšie poznámky k dokumentu FBI, ktorý zverejnil Grassley, pričom poznamenal, že “táto vec je datovaná 30. júna 2020. Je to uprostred volebného roka.”

Američania sa potrebovali dozvedieť veci, ktoré sme’zistili teraz, po tom, ako sme sledovali zničenie európskej ekonomiky kvôli tejto vojne na Ukrajine, po tom, ako sme’vyhodili do vzduchu Nord Stream. Všetky tieto veci sa odhaľujú.

A napokon sú to americké tajné služby, FBI, CIA v spolupráci s Bidenovou administratívou, ministerstvom spravodlivosti, ministerstvom zahraničných vecí, ktoré americkému ľudu zatiahli za vlasy’a podkopali demokratický proces.

“Myslím si, že ste’svedkami washingtonskej paniky,” dodal Maxey.

“Zasvätenci v týchto organizáciách, tí, ktorí by mohli lusknutím prstov získať 51 spravodajských agentov … podpísať dokument, v ktorom sa vyhlasuje, že celý notebook, ktorý je základom každého jedného ivyšetrovania, ktoré’práve prebieha, by nebol stíhaný za daňové úniky, keby nebolo notebooku,” vyjadril sa.

Po Maxeyho’poznámkach o potenciálnej panike vo Washingtone ho Westen požiadal, či by sa mohol vyjadriť k potenciálnemu svedectvu Devona Archera pred Výborom pre dohľad Snemovne reprezentantov. Archer je rodinný priateľ bývalého ministra zahraničných vecí Johna Kerryho, ktorý mal obchodné kontakty s Hunterom Bidenom, keďže založil spoločnosť Rosemont Seneca.

Ak bude Archer’vypovedať, tak si myslím, že je to’zlé žužu pre Bidenovcov, pretože Archer bude svedčiť, že bol na viacerých telefonátoch s viceprezidentom a zahraničnými obchodnými subjektmi,” odpovedal Maxey.

“Mám aj dôverného svedka, ktorý’sa ponúkol, že pod prísahou vypovie, že bol aj na telefonátoch s Joeom Bidenom, ktoré sa týkali zahraničných obchodných operácií, ktoré by si vyžadovali zásah vlády na podmazanie šmykľavky.” 

Maxey ďalej poznamenal, že bývalý poľský prezident Aleksander Kwasniewski bol do správnej rady Burisma’pridaný pod podmienkou, že dva mesiace predtým povie, že je v nej, aby sa vytvorilo zdanie, že Hunter do nej vstúpil, pretože bol jej členom. Maxey prostredníctvom Kwasniewského spojil Bidenovcov s Atlantickou radou tým, že poukázal na to, že Kwasniewski zamestnával Radoslawa Sikorského, manžela Anne Applebaumovej.

“Toto všetko mimochodom urobil Boise Schiller,” dodal Maxey. “Všetci’sú prepojení. Hunter mal v Boies Schiller aj prácu za 256 000 dolárov ročne, bez vystúpení. Boies Schiller boli tí, ktorí poskytli krytie právnej ochrany pre Huntera’pri najatí Louisa Freeha, aby zastupoval jeho zločineckého partnera pri záchrane v Rumunsku, čo je jedno z miest, kde je obvinený z brania peňazí. Ich cieľom bolo kúpiť na tomto mieste ropné polia pre komunistických Číňanov.

Keď sa Westen opýtal, čo by sa dalo urobiť v súvislosti s Bidenmi, Maxey po zopakovaní toho, čo povedal na predchádzajúcej epizóde relácie Faith & Rozum o Bidensových’ prepojeniach na Wuhanské laboratórium uviedol, že “existuje priestor na konanie na zahraničnom súde, napríklad v Haagu.” 

Poznamenal tiež úlohu spravodajskej komunity v pandémii COVID-19. Uviedol, že vtedajší prezident Donald Trump bol o pandémii informovaný až v januári 2020 a že “Joe Biden bol na príjme od komunistickej Číny ešte dva roky.”

“To boli USA. inteligencia rozhodovala o výsledku volieb nie preto, že by im nutne záležalo na tom, kto je kandidátom, ale záležalo im na tom, či tam bude niekto, kto bude hrať s nimi ich hru,” vyhlásil Maxey. “A Joe Biden je konečným oblbovačom.”

Prosím našich katolíckych bratov a sestry na celom svete: Je’čas, aby ste sa obrátili na vaše vlády a prinútili ich, aby spochybnili našu vládu, pretože sa’všetci rovnako bojíte,” dodal Maxey.

“Niekto musí toto zlo zastaviť a musí to urobiť s plným odhalením. A vinníci sa budú musieť kajať a my ako krajina sa musíme kajať. Nie sme tyrani. Sme veriaci ľudia, ktorí tvrdo pracujú s odvahou, potom a krvou a riskujú. Nie sme tu na to, aby sme šikanovali svet. Ale za posledných 40, 50 rokov sa naše spravodajské služby, naše ministerstvo zahraničných vecí a naša armáda nejako stali … palicami tyranov a používajú sa proti celému svetu.”