Ice-Cube-810x500.png

Ice Cube hovorí Tuckerovi, že "rasa zaberá príliš veľa miesta", trans ľudia sa snažia "ohýbať vesmír

49
Neutral

 Po rozhovore s raperom Ice Cubom si Tucker Carlson sadol s ikonou hip-hopu v jeho štúdiu v Los Angeles, kde diskutovali o rase, politike, kultúre zrušenia, fenoméne trans, mužoch a polícii.

V tejto 11. epizóde svojej novej relácie Tucker na Twitteri sa bývalý kráľ sledovanosti Fox News opýtal “Cubea” - ktorého rodné meno je O’Shea Jackson -, prečo s ním prijal rozhovor, keď vedel, že si od ľavičiarov vyslúži značné nadávky.

“Pretože si myslím, že je’hlúpe nerozprávať sa s ľuďmi,” odpovedal hudobník a herec. “Či s tým súhlasíme alebo nie, s tým nemá nič spoločné … Poďme sa o tom porozprávať. Diskutujme.

Ice Cube bol v roku 2016 ako člen svojej bývalej skupiny N.W.A. uvedený do Rock and rollovej siene slávy, kde prispel k populárnemu úspechu “gangsta rapu”; V neskoršej sólovej kariére vraj produkoval “politické rapové” albumy, ktoré boli komerčne úspešné.

Ak je Jackson aj hercom a producentom, ďalej vysvetlil, že zažil istý druh zrušenia televíznych relácií ako The View a Oprah. Napriek tomu, že hral vo filme Barbershop a produkoval šou s názvom Black. White., uviedol, že celé obsadenie každej šou’bolo pozvané do šou Oprah pri dvoch rôznych príležitostiach, ale on pozvaný nebol.

V roku 2020 Jacksona kontaktovala Bidenova aj Trumpova kampaň. Každá z nich doplnila iniciatívu, na ktorej sa podieľal, s názvom “Zmluva s čiernou Amerikou”, ale zatiaľ čo Bidenov tím ho odložil až na obdobie po voľbách, Trumpova kampaň sa ho opýtala: “Nevadilo by vám, keby sme sa o tom porozprávali?

Carlson sa ho opýtal: “Myslíte si, že to prekročilo hranicu? ” a viedlo to k jeho zrušeniu?

“Myslím, že niektorým ľuďom sa to nepáčilo, ale myslím si, že je to”idiotské. Nepriatelia sa stretávajú,”povedal."“Musíme sa jednoducho porozprávať. To je jediný spôsob, ako to vyriešiť. Viem, že keď sa prestane rozprávať, začne sa boj.”

V ďalšej časti rozhovoru Carlson — ktorý vybudoval najvyššie hodnotenú káblovú spravodajskú reláciu v histórii predtým, ako bol zrušený samotnou stanicou Fox News — opýtal Cubea, či si myslí, že “preceňujeme úlohu rasových konfliktov v americkom živote,” na čo raper okamžite odpovedal: “Áno, myslím si, že rasa zaberá príliš veľa priestoru.”

“Sú ľudia, ktorých máme všetci v živote, ktorí sú rovnakej rasy, ktorú nemôžeme”vystáť. A v našich životoch sú ľudia iných rás, s ktorými vychádzame oveľa lepšie, ” povedal.

“Takže to’nie je o rase. Nie je to o farbe pleti, pohlaví a tak ďalej. Je to o tom, s kým si rozumiete?" vysvetlil raper. “Kto je na rovnakej vlnovej dĺžke. Kto chce byť rovnakým typom človeka? Kto chce robiť správne veci, keď chceš robiť správne veci ty? To’je ten, s kým sa spojíte.”

“Takže si myslím, že veľa ľudí zarába na tom, že rasy proti sebe bojujú a hádajú sa. A oni sú tí, ktorí nám neustále vtláčajú do tváre, že sme od seba oddelení ľudia.”

“Je to, akoby ste uviazli v zlom filme a nevedeli nájsť východ a na obrazovke sa to stále prehráva a vy len bežíte a hľadáte východ,”vysvetlil. “A tento zlý film vás naďalej prenasleduje deň čo deň, deň čo deň.”

Odmietajúc rasový príbeh, ktorý sa často vnucuje Spojeným štátom ako prostriedok na rozdelenie, Ice Cube ponúkol objasňujúcu vetu zo sveta hip-hopu, že “nejde o to, odkiaľ pochádzate, ale o to, kde sa práve nachádzate.”

Jako rodák z južnej časti Los Angeles, jednej z najťažších štvrtí tohto veľkomesta, nahral Jackson koncom 80. rokov so skupinou N.W.A. pieseň s názvom “F*** tha Police,” v ktorej vyjadril silnú nedôveru a odpor voči orgánom činným v trestnom konaní.

Carlson sa dnes 54-ročného Jacksona opýtal na jeho súčasný názor na políciu, na čo odpovedal: “Je to’to isté,” pretože táto inštitúcia, jej filozofia a správanie, podobne ako armáda, zostávajú rovnaké.

“Je to’organizácia, ktorá robí veci určitým spôsobom. A myslím si, že ich filozofia niekedy škodí ľuďom, ktorým slúžia, pretože si myslím, že policajti majú ‘vyhrať a dostať sa domov’ filozofiu,” vysvetlil.

“Vyhrať akúkoľvek bitku na ulici, dostať sa večer domov, a to’je vlastne najdôležitejšie. Všetko ostatné, práva ľudí, správny postup, byť stále úplne férový a čestný a nebyť ani trochu agresívny, to všetko je až na druhom mieste po tom, ‘vyhrať stretnutie, dostať sa v noci domov,’” vyjadril sa Ice Cube.

“Nemôžete nikoho obviňovať, že takto uvažuje ako policajt, ale to je’filozofia. Takže všetko ostatné je až na druhom mieste,” povedal. “Je to’jednoducho povaha tohto bratstva.”

Trans hnutie ‘sa snaží ohýbať vesmír podľa [svojej] vôle, a ono to tak nefunguje.’

Jackson sa vyjadril aj k ťažkej situácii dnešných mužov a uviedol, že je pre nich ťažšie byť sám sebou, pretože páky vplyvu v spoločnosti sa snažia potlačiť prirodzené inštinkty a vlastnosti zdravej mužnosti.

“Nemali by sme’byť nazývaní toxickými pre naše inštinkty,” povedal. “Narodil som sa taký. O čom to hovoríte? … Prečo nemôžeme’byť sami sebou?"”

Ponúkajúc úvahu o skupine, ktorá je v skutočnosti agresívne potvrdzovaná rovnakými pákami vplyvu, Carlson navrhol kontrast: “Ak poviem, že som’trans’ a ľudia povedia, ‘to je’skvelé, ty’si sa tak narodil, my ťa potvrdzujeme.Ale ak povieš: ‘Ja’som len chlap s mužskými inštinktmi,’nepotvrdzujú ťa, ale útočia na teba.”

Gangsta raper” v reakcii na to spresnil: “Každý ťa naozaj nemusí potvrdzovať. Ak sa zobudím a poviem: ‘Cítim sa ako holub’ a ‘Chcem, aby sa ku mne všetci správali ako k holubovi,’ niektorí ľudia môžu povedať: ‘Čokoľvek, vole, budeme sa k tebe správať ako k holubovi.’”

Na druhej strane iní môžu povedať: “’Kámo, nie. To je váš svet a ja doň nepatrím.’A na to musím byť pripravený. Je to veľký svet. Každý sa nemusí prispôsobovať mne.”

Carson odpovedal: “Tomu sa hovorí narcizmus, však? ”

“Áno,”odpovedal Ice Cube. “Zdá sa, že sa snažíš ohýbať vesmír podľa svojej vôle, a tak to nefunguje.”

Rapper Ice Cube povedal Tuckerovi Carlsonovi, prečo sa radšej vzdal 9 miliónov dolárov, ako by mal prijať úder COVID

Tucker Carlson: Trump obvinený za odmietnutie ‘neokonskej vojnovej agendy,’ zradili Pence a Pompeo

Tucker Carlson s trefnou satirou predkladá argumenty, prečo sú USA možno už diktatúrou