Screenshot-2023-07-29-at-3.51.01-PM-810x500.png

Dr. Eric Nepute na summite o bielych plášťoch vyzval kolegov, aby sa postavili proti vyzbrojeným štátnym agentúram

55
Kultúra smrti

Chiropraktik z Missouri Dr. Eric Nepute  sa tento týždeň pripojil k ďalším lekárom na Capitol Hill, aby sa vyjadril k lekárskym zločinom spáchaným počas tzv. pandémie COVID-19 a ku koordinovanému útoku na etickú lekársku prax, ktorý uskutočňuje vláda USA. 

Prejav na summite Biely plášť vo Washingtone, D.C., vo štvrtok 27. júla, ktorý organizovala organizácia America’s Frontline Doctors  (AFLDS), Nepute na konferencii s názvom “Odpor voči vládnym agentúram, ktoré sa bránia zbraniam,” podrobne opísal prenasledovanie, s ktorým sa stretol na začiatku uzávery COVID-19, keď verejne potvrdil účinnosť voľne predajných liekov a doplnkov stravy, ako sú vitamín D, zinok a ivermektín, v boji proti vírusu. 

Neputeho postihla žaloba vo výške 508 miliárd dolárov za to, že sa vzoprel hlavnému prúdu v súvislosti s COVID-19 a takzvanými “vakcínami, ” namiesto toho obhajoval používanie zinku na posilnenie imunitného systému. Formálne obvinenie znelo, že porušil zákon o ochrane spotrebiteľa COVID-19, opatrenie zahrnuté do 3 000-stranového súhrnného zákona podpísaného v roku 2020, ktorý umožnil veľké pohyby peňazí COVID zo strany vlády. Nepute údajne porušil zákon o ochrane spotrebiteľa COVID celkovo 10 175 234-krát, hoci Federálna obchodná komisia (FTC) nevysvetlila, odkiaľ sa vzalo toto obrovské číslo, informoval River Front Times. Toto opatrenie už nie je zákonom. 

Podrobnejšie informácie o spôsoboch, akými sa v USA porušuje zákon o ochrane spotrebiteľa, sa uvádzajú v článku 2 ods. vláda po ňom išla, Nepute v roku 2020 povedal: "Vláda sa rozhodla, že bude pokračovať vo svojej činnosti, federálna vláda rozoslala celosvetovú tlačovú správu hanobiacu jeho lekársku povesť za to, že navrhol iné lečebné prostriedky ako takzvané vakcíny podporované Big Pharma ako liečbu COVID-19 

“Odobrali mi 90 percent príjmov,” povedal Nepute. “Prišli sme o viac ako 20 miliónov dolárov príjmov. K dnešnému dňu som vynaložil 5,1 milióna dolárov na obranu proti federálnej vláde a tyranii, ktorá’sa kvôli tomu stala.” 

Vyhodený z výživovej spoločnosti, ktorú založil — a ktorá prijala od vlády miliónové vyrovnanie — a zaradený na medzinárodnú čiernu listinu, musel Nepute päťkrát obhajovať svoju odbornú lekársku licenciu pred lekárskymi komisiami, ako aj pred štátom Missouri, pričom zakaždým tak urobil úspešne. Päť jeho bankových účtov bolo spolu s osobným bankovým účtom jeho manželky zablokovaných. Jeho možnosť komunikovať s pacientmi na sociálnych sieťach bola zablokovaná. Facebook ho cenzuroval na príkaz federálnej vlády. A dostával vyhrážky smrťou. 

Citujúc svätého Pavla, Nepute vyhlásil: “Nebojujeme proti krvi a telu, ale proti vládcom a kniežatstvám na temných a zlých výsostiach“ Keď si oblečieš celú Božiu výzbroj a nezostane ti nič iné, len“ stáť, stojíš.” 

Podnecujúc svojich kolegov, aby odolali vládnym tlakom, s ktorými sa stretol, Nepute povedal: “Čo’je nákazlivé, je odvaha… My’budeme naďalej hovoriť pravdu a musíme pochopiť, že slúžime veľkému Bohu… Je’našou úlohou naďalej ukazovať údaje… Ak ich budeme naďalej klásť na stôl, je’na Bohu, aby urobil zvyšok.”

PREHLIADNITE SI: EXKLUZÍVNE VIDEO: Chiropraktik a právnik vystupujú proti cenzúre COVID  

Medzi lekármi, ktorí vystúpili na štvrtkovom podujatí, bol aj priekopník mRNA a významný kritik COVID-u dr. Robert Malone, bývalá lekárka pohotovosti Simone Goldová, skorá odporkyňa drakonických uzáverov a mandátov COVID-19 a zakladateľka AFLDS, a Dr. James Todaro, špecialista na oftalmológiu s lekárskym diplomom z Kolumbijskej univerzity v New Yorku. Každý z nich svojím spôsobom bojoval za lekársku slobodu pred cenzúrou a používaním vládnej moci proti kritikom príbehu COVID-19.  

Úplný záznam podujatia na Kapitole si môžete pozrieť tu 

‘Nátlak nie je súhlas’:  

Dr. Mark Trozzi vyzýva Kanaďanov, aby sa odvážne postavili proti naratívu o COVID, ktorý presadzujú ‘globalisti’  

Doctor cancled over COVID treatments speaks out against Big Pharma corruption of the medical industry  

RFK Jr. demoluje Seana Hannityho’návrh, že ivermektín nie je’účinný proti COVID