Screenshot-2023-07-31-10.08.04-810x500.png

Dr. Robert Malone: COVID boli operáciou CIA na depopuláciu sveta

70
Kultúra smrti

Doktor Robert Malone vo svojom prejave na summite Biely plášť 2023 položil zásadnú otázku o takzvaných vakcínach COVID:

“Prečo by vláda chcela túto technológiu rozvíjať?”

Jeho neochotný záver je, že nové injekcie mRNA vyvinula CIA, aby pomohla pri globálnom programe depopulácie - ktorý v Spojených štátoch existuje už od 70. rokov 20. storočia.

Sledovanie vedca 

Doktor Malone bol jedným z priekopníkov technológie, ktorá viedla k vývoju injekcií mRNA. Jeho takmer unikátny pohľad na mechanizmus ich účinku bol mainstreamovými médiami zosmiešňovaný ako “dezinformácia”, akonáhle začal svet varovať pred nebezpečenstvami týchto nových zásahov.

Vzhľadom na jeho skúsenosti s vývojom toho, čo označuje ako “genetické vakcíny”, by sa mohlo zdať, že Dr. Malone zosobňuje práve tú vedu, ktorú by sme mali sledovať. Nie sú to však jeho referencie ani preukázané odborné znalosti, ktoré viedli k útokom na jeho povesť. Je to skutočnosť, že veda, ktorou sa riadil, ho priviedla k zlovestnému globálnemu programu zámerného poškodzovania. 

Kto sú bábkari? Vláda USA, nacistickí vedci 

Doktor Malone hovorí:

Keď sa pýtame, kto sú za tým všetkým bábkari, musíme sa pozrieť brutálnej pravde do očí. Že za mnohými z nich stojí vláda USA … vo financovaní, politike a činnostiach.

Oveľa ďalej ide pri vysvetľovaní histórie inovácií v oblasti biologickej vojny v modernom svete:

Celá kostra modernej biológie, ako ju poznáme – molekulárna biológia, biochémia, virológia, mikrobiológia – [bola] vytvorená z veľkej časti vďaka masívnym aktivitám USA. vládnych investícií do programov biologických zbraní … ktoré samozrejme všetky pochádzajú z Operácie Paperclip a dovozu nacistických aj japonských špecialistov na biologické zbrane.

Doktor Malone’v jemne prednesenom prejave tvrdí, že vláda USA nie je nepriateľom len svojich vlastných ľudí – ale takmer všetkých, a to všade. Teda takmer, okrem malej elity.

Ak sa vám zdá, že vás tento návrh šokoval alebo ste mu neverili, doktor Malone chápe vaše obavy. Sám to hovorí v písme Substack o Memorande o štúdii národnej bezpečnosti (NSSM) z roku 1974 známom ako The Kissinger Report.

Osobne som sa zdráhal blúdiť králičou norou súvisiacou s rôznymi ‘depopulačnými agendami’ teóriami týkajúcimi sa krízy COVID.

Dôkazy, ktoré Malone svedomito predkladá, ho však presvedčili práve o tom.

Ak sa vám tvrdenie o globálnom pláne depopulácie zdá divoké, zvážte slová doktora Roberta Maloneho na pozadí dôkazov, ktoré ho prinútili ich vysloviť.

Absolútne tu v Spojených štátoch máme depopulačnú agendu a máme ju už od polovice 70. rokov.

Tak to povedal Malone vo svojom prejave. V dokumente z roku 1974, ktorý uviedol na svojom podklade, sa píše toto:

Súhrn ‘Kissingerovej’ správy, strana 2

Program depopulácie sa neobmedzuje na Spojené štáty. Má mať celosvetový dosah.

Strana 2, pokračovanie, obsah správy’

V správe sa výslovne spomína Organizácia Spojených národov a “špecializované agentúry,” čo môžeme považovať za samotné Svetové ekonomické fórum spolu so Svetovou zdravotníckou organizáciou. 

Sám Malone uvádza Nadáciu Billa & Melindy Gatesovej ako ukážkový príklad “Súkromných organizácií” nadšene spolupracujúcich s programom depopulácie.

‘Kissingerova správa,’ obsah, strana 3

Záverečná časť plánu starého takmer štyri desaťročia sa týka vývoja nových “technológií kontroly plodnosti” a využitia masmédií na formovanie podriadenosti svetovej populácie. Vytvorilo by sa to, čo Dr. Malone nazval “masová formačná psychóza”, aby sa vynútilo dodržiavanie tohto programu.

Nakoniec správa predznamenáva prostriedky na podkopanie suverenity národov pri koordinácii “celosvetového politického záväzku” k depopulačnému programu. Ide o plán na globalizované vyvražďovanie ľudstva, o ktorom Dr.Malone tvrdí, že bolo rozvinuté prácou CIA.

DARPA ‘je CIA’

Dr. Malone sa pýta, prečo boli “genetické vakcíny” vybrané na úlohu údajného boja proti COVID-19. Poukazuje na to, že ich rozvoj presadzovala agentúra DARPA – Defense Advanced Research Projects Agency (Agentúra pre pokročilé obranné výskumné projekty) americkej vlády.

Dr. Malone tvrdí, že medzi touto agentúrou a agentúrou, ktorej úlohou je podvratná činnosť, propaganda a zmena režimov – CIA, nie je žiadny rozdiel.

Povedané na rovinu – DARPA je CIA. DARPA je operačnou zložkou CIA na vývoj a nasadenie technológií.

Tou “technológiou”, ktorá sa tu vyvíja a nasadzuje, je “genetická vakcína” na presadzovanie globálneho programu depopulácie v súlade s medzinárodne koordinovaným programom znižovania počtu obyvateľov. Dr. Malone písalo zapojení agentúry DARPA’do vývoja týchto nových injekcií a na inom mieste tvrdil, že “vakcína” spoločnosť Moderna je “CIA front” – tiež vytvorená DARPA. 

Henry Kissinger, mentor Klausa Schwaba

Ako som napísal pre LifeSiteNews v januári, Henry Kissinger bol nielen mentorom Klausa Schwaba – ale aj mužom, ktorý stál za vznikom Svetového ekonomického fóra.

Moja správa pre LifeSiteNews, 16. januára 2023, ktorá ukazuje Kissingera ako architekta Svetového ekonomického fóra

Malone si to všíma, ako aj skutočnosť, že Kissinger naďalej spolupracuje s WEF. Ide ďalej a tvrdí, že WEF vytvorila CIA na účely presadzovania svojej globálnej agendy.

Táto globalistická sieť neúnavne presadzuje agendy, ako sú antinatalistické politiky, ESG a Net Zero, ktorých agresívna implementácia pravdepodobne spôsobí kolaps priemyselnej spoločnosti. 

Anbsp;antikoncepcia narúšajúca hormóny, vraždenie nenarodených detí a propagácia bezdetného sexuálneho životného štýlu sú prospešné pre agendu depopulácie.

Poskytovanie “blokátorov puberty” deťom, ktoré sa vďaka sociálnej nákaze považujú za “trans”, ich nechá natrvalo sterilizovať.

Tieto faktory predstavujú pozoruhodný súlad s celkovou agendou znižovania počtu ľudí. Je to program s osvedčeným plánom – po ktorom samotnom nasledovalo vytvorenie tých istých agentúr, ktoré navrhol ako potrebné na realizáciu plánu.

Ako príznačné, že štyri roky po tom, čo Kissinger pristúpil k vytvoreniu WEF, je ním objednaná správa o prostriedkoch na dosiahnutie zníženia svetovej populácie.

Motív a prostriedky

Globálne opatrenia na zníženie populácie boli motivované mocou, nie nejakou starostlivosťou o životné prostredie. Rastúci počet obyvateľov rozvojových krajín by v očiach správy viedol k zvýšenému politickému tlaku na USA, aby poskytli rozvoj národom, ktoré sú v rozpore s ekonomickými a strategickými záujmami USA.

Tieto národy sa ľahšie využívajú, keď zostávajú nerozvinuté. Okrem toho je pravdepodobnejšie, že mladšie obyvateľstvo bude agitovať za zmenu, ktorá by tieto národy vymanila spod globalizovanej kontroly, ktorú správa obhajuje.

Táto stratégia s jasným a úplne nehumánnym pohľadom na ľudské záležitosti sa pri druhom čítaní zdá byť v súlade s fázou masovej migrácie takmer bez hraníc, ktorej sme teraz svedkami. Z tohto pohľadu presun mladého obyvateľstva z rozvojových krajín zmierňuje politické nepokoje. Keď tieto nové populácie prichádzajú, ich západné hostiteľské krajiny zažívajú sériu domácich napätí, ktoré samy slúžia na rozptýlenie a rozdelenie obyvateľstva, čo uľahčuje realizáciu globálnej agendy.

NSSM 200, ‘Kissingerova správa,’ ukazuje, že motívmi, ktoré poháňajú program depopulácie, sú zisk a politická moc. Prevzaté z knihy Dr. Robert Malone’Substack.

Odpočet depopulácie

Dr. Malone vo svojom videopríhovore upozorňuje, že “mnohé z vecí, ktoré boli nasadené”, boli “v súlade s verejnou politikou Spojených štátov, pokiaľ ide o kontrolu populácie.”

Odporúčania Kissingerovej správy sa stali verejnou politikou za prezidenta Geralda Forda, ktorý v roku 1975 presadil Rozhodnutie o národnej bezpečnosti 314, odporučil tu a zaznamenané tu.

Doktor Malone vo svojom videopríhovore aj v spomínanom príspevku uviedol, že “zo správy vyplýva, že svetová populácia nesmie prekročiť 8 miliárd ľudí. Je to náhoda, že v roku 2020 dosiahol celkový počet obyvateľov sveta 7,84 miliardy?" ”

Táto náhoda sa zdá byť ešte pozoruhodnejšia, keď Dr. Malone tiež pripomína, že mnohí poprední miliardári sa opakovane stretli, aby diskutovali o obmedzení ľudskej populácie.

Reportáž v The Times, Veľká Británia, máj 2009

Vyššie uvedená správa, stará už 14 rokov, odhaľuje známy zoznam:

Malone’v pokojne zdôvodnenom príhovore poukazuje na dlhodobo koordinované akcie, ktoré sú v súlade s cieľmi Kissingerovej správy z roku 1974. Bez hyperboly odhaľuje organizovanú kampaň na depopuláciu Zeme, v rámci ktorej sa médiá, americká vláda a CIA spolčili s miliardármi a globálnymi mimovládnymi organizáciami vytvorenými na to, aby slúžili tejto agende.

Doktor Malone vytvoril dobre preskúmaný a presvedčivý prípad, ktorý presadzuje vo verejnom záujme. Jeho vedeckú metódu by sme mali dobre nasledovať – metódu, ktorá je ľahostajná k prenasledovaniu pri obrane dôkazov. Prípad bol predložený. Nie je náhoda, že konferencia, na ktorej Dr. Malone vystúpil, mala podtitul Zúčtovanie.