Seymour_Hersh_3413572451-e1680776808449-810x500.jpg

Novinár, držiteľ Pulitzerovej ceny, odhaľuje deštruktívnu chamtivosť globalistickej agendy na Ukrajine

76
Kultúra smrti

Dňa 27. júla sa Seymour Hersh vrátil s ďalším odhalením tajných akcií americkej tajnej služby. Na rozdiel od naratívu, ktorým sa kŕmia Američania a ľudia na širšom Západe, za útokom na Kerčský most do Ruska na Kryme zo 17. júla stáli Spojené štáty.

Od októbra 2022 ide o druhý takýto útok, pričom išlo o operáciu, ktorej sofistikovanosť a umiestnenie v teraz už ruskej provincii Krym naznačuje priamu provokáciu Rusov zo strany USA a NATO.

Jedná sa o poslednú epizódu v sérii násilných akcií, ktorých cieľom je predĺžiť vojnu proti Rusku. Odhalením tejto operácie ako operácie USA Hersh ukazuje, že eskalácia a pokračovanie vojny je rozhodnou politikou globalistickej Bidenovej administratívy. Tieto útoky sa zdajú byť bezohľadné - dokonca šialené - pretože z dlhodobého hľadiska nič nedosahujú.

Nedávajú zmysel, ak ich nepovažujeme za zámerný prostriedok na vyprovokovanie Ruska k totálnej vojne. V kontexte zástupnej vojny na Ukrajine je toto desivé vysvetlenie bohužiaľ najpravdepodobnejšie.

Obrázok horiaceho Kerčského mosta (Zdroj: Anadolu Agency)

Obrovské plytvanie ľudskými životmi, ničenie, ktorému sa dalo predísť, a jadrové rinčanie koordinujú mainstreamové a internetové médiá na oslavu vojny, ktorá pozoruhodne stále nemá stanovený goal – nad rámec vlastného obscénneho modelu rastu.

Čo robia USA na Ukrajine?"

Ukrajina, ktorá bola predtým hlavnou destináciou na nákup náhradných detí, už pravdepodobne vôbec nie ještátom.

Pro-life a prokresťanský maďarský líder Viktor Orbán podčiarkuje, že Ukrajina nemá žiadny národný dôchodok a už sa nemôže nazývať suverénnym štátom . Naisto nie je schopná uskutočniť sofistikované útoky proti veľkej infraštruktúre:

Ukrajina stratila svoju suverenitu, keď prijala západné peniaze a zbrane, vyhlásil v piatok maďarský premiér Viktor Orbán.

Maďarský premiér Viktor Orbán vyhlásil, že jeho krajina nezmení svoj postoj k Ukrajine.

Premiér v piatok vyjadril svoj nepopulárny názor, keď vyhlásil, že “Kyjev stratil svoju suverenitu a prijíma peniaze a zbrane od Západu, preto sa konflikt okamžite skončí, len čo si to budú želať USA.”

ďalej uviedol, že celý svet je zmätený, prečo Washington odmieta ukončiť vojnu, a čaká na odpoveď.

Orbán tvrdí, že Spojené štáty sa snažia ukončiť vojnu.USA by mohli “ukončiť vojnu okamžite”  a že svet je záhadou, prečo to odmietajú urobiť. On aj zvyšok sveta mimo mediálnej slučky Impéria vie, že tento konflikt organizuje Bidenova administratíva.

Prečo teda globalistické médiá tieto útoky neustále označujú za ukrajinské akcie? Jednoducho povedané, “Ukrajina” je značkou marketingovej kampane.

Táto kampaň má dva rozmery – moc a zisk. Práve na ich obranu – a nie na obranu ukrajinského, amerického alebo akéhokoľvek iného národa – neustále prilieva olej do ohňa NATO pod vedením USA.

Nikdy nepočítame náklady

S spoločnosťami ako BlackRock a Goldman Sachs, ktoré sú pripravené využívať povojnovú Ukrajinu, sa zdá, že v hre je racionálne rabovanie. Rusi sa však zmocnili hlavných priemyselných oblastí a okupujú väčšinu pobrežia a mimoriadne úrodné poľnohospodárske regióny. 

Táto budúca koristnícka činnosť zrejme neprinesie ovocie. Medzitým sú to obyvatelia USA a širšieho Západu, ktorí vidia, ako sa drancujú ich pokladnice. Vojna je reket, a čím horšia je pre obyčajných ľudí, tým vyššie sú zisky pre darcovskú triedu.

Preto sa nikdy nepočítajú ľudské náklady – a preto sa finančné náklady oslavujú, akoby nemali konca. Globalistická Bidenova administratíva sa zaviazala, že poskytne “všetko, čo bude potrebné” na udržanie zbytočného zabíjania. Dlho očakávaná ofenzíva na Ukrajine trvá už niekoľko týždňov a nepriniesla žiadne významné úspechy za cenu obrovských strát na životoch desiatok tisícov ľudí.

Na Ukrajine sa bežne objavujú videá – mimo cenzurovaných západných médií – mladých mužov, ktorí sú na uliciach mlátení tlačou. Tu skupina uniformovaných mužov chytí mladého muža a odvlečie ho na front. Dokonca aj v ukrajinských médiách sa bežne objavujú príbehy o tom, že na frontovej línii sú teraz muži, ktorí ešte pred niekoľkými týždňami nikdy nevzali do ruky pušku. Nie sú to vojaci, ale potrava pre delá. Zabíjajú ich, aby udržali mediálnu kampaň, ktorá má vojnu predať voličom na Západe. 

Nijaké množstvo mŕtvych tiel nedonúti rôznych špekulantov, neoconov a globalistických politikov zmeniť kurz, pretože priemyselné ničenie ľudských životov je základným princípom ich ideológie.

Hodnoty, o ktorých toľko počúvame, nie sú hodnoty Boha, rodiny a vlasti, ale depopulácia, potraty a čoraz rýchlejšie odstraňovanie základných slobôd slova a svedomia. Tí istí ľudia, ktorí doma ničia slobodu a snažia sa uväzniť svojho hlavného politického súpera v prezidentskom súboji, vyslovujú srdcervúce výzvy o demokracii v… Ukrajine.

Brutálne hodnotenie

Hersh’sa vo svojej správe opiera o svoje anonymné kontakty vo vláde USA. Prečo by sme mu mali veriť na slovo? Jeho novinárske výsledky pri odhaľovaní štátnej bezpečnosti USA hovoria za jeho pravdivosť.

Jeho najnovší článok, o ktorom sa diskutuje v ZeroHedge, obsahuje hrubé hodnotenie neporiadku, ktorý sa na Ukrajine narobil. Je to predstavenie zlyhania, korupcie a nekompetentnosti, ktorého rozuzlenie by mohlo zatieniť aj debakel v Afganistane. Toto je jeden z triezvych dôvodov na eskaláciu. Totálna vojna s Ruskom môže byť jediným spôsobom, ako sa Ríša lži môže vyhnúť katastrofálnej strate tváre.

Hershov’nemenovaný zdroj je ako zvyčajne dynamit. Ako uvádza na Substack:

V tejto chvíli, keď je ukrajinská protiofenzíva proti Rusku zmarená, úradník povedal, že ‘Zelenskyj nemá žiadny plán, iba vydržať.’

‘Je to’akoby bol sirotou’– chudákom v spodnej bielizni– a my nemáme reálnu predstavu o tom, čo si Zelenskyj a jeho partia myslia.

Za mediálnou dymovou clonou visí vo vzduchu otázka, či už vôbec niekto riadi Ukrajinu – alebo či je to vôbec možné –.

‘Ukrajina je najzkorumpovanejšia a najhlúpejšia vláda na svete, mimo Nigérie, a Bidenova’podpora Zelenského môže prameniť len zo Zelenského’znalosti Bidena, a to nielen preto, že sa staral o Bidenovho’syna.’

Hershova’náhodná narážka na korupciu Bidenovej rodiny ’silne angažovanej na Ukrajine od Bidenovho’pôsobenia vo funkcii viceprezidenta za Baracka Obamu ’ je ďalším dôkazom hĺbky škandálu okolo zinscenovaného zverstva tejto vojny. 

V americkej spravodajskej komunite, povedal úradník, sú ľudia, ktorí sa obávajú Putinovej reakcie na nedávne útoky ukrajinských dronov v centre Moskvy. ‘Bude Kyjev ďalší?"’

Z toho vyplýva, že vláda Spojených štátov štuchá do ruského medveďa, pričom sa tvári, že nie. Ide o základnú stratégiu národa, ktorý chce vládnuť svetu prostredníctvom globálnej siete propagandy, depopulačných opatrení a agresívnej demontáže západného spôsobu života. Hershov’posledný článok je výzvou, aby sme boli svedkami múdrosti bezbožníkov, keď sa ich plány rozvíjajú v najvyššej hlúposti, ktorou je vyprovokovanie plnohodnotnej vojny.