Mayorkas-810x500.jpeg

Demokrati využívajú imigráciu a otvorené hranice na zabezpečenie budúcich volebných víťazstiev

45
Kultúra smrti

Demokratická strana chce, aby do Spojených štátov prichádzalo viac nelegálnych prisťahovalcov, pretože ich potrebuje, aby jej pomohli vyhrať (t. j. zasahovať do) budúcich volieb. Minulý týždeň to tvrdil kongresman Troy Nehls, keď Bidenov minister pre vnútornú bezpečnosť Alejandro Mayorkas vypovedal pred Kongresom.

Mayorkas, ktorý je kubánsko-židovského pôvodu, je od svojho nástupu do funkcie mimoriadne nekompetentný pri ochrane južnej hranice, a to až do takej miery, že republikáni Snemovne reprezentantov predložili v auguste 2021 články o obžalobe. Tí’v posledných týždňoch vďaka svojej novonadobudnutej väčšine zvýšili na neho tlak.  

Medzi tými, ktorí Mayorkasa odhalili ako globalistu, ktorým je, bol aj kongresman texaskej GOP Troy Nehls, ktorý ho obvinil z podpory “úplného chaosu.” Tvrdil tiež, že pomáha presúvať imigrantov do kongresových obvodov, aby sa z nich stali bašty demokratov.

“Ide o hlasy a voľby!” hromžil Nehls, pričom citoval štúdiu nadácie Heritage Foundation so sídlom vo Washingtone, ktorá zistila, že nelegálni prisťahovalci boli poslaní do 431 zo 435 kongresových obvodov.

Zápisnica tiež obvinila katolícku charitu a ďalšie skupiny, že pomáhajú prisťahovalcom nájsť cestu do vnútrozemia Spojených štátov. “Z 52 kongresových obvodov s najväčšou hustotou zariadení bolo 71 % republikánskych kongresových obvodov,” zistilo sa v správe 

Až Bill Clinton nebol’otvorenými hranicami  

Nehls na zdôraznenie svojho názoru pustil videoklip, na ktorom Bill Clinton v roku 1995 prehovoril v Kongrese. Clintonove’vtedajšie výroky sú šokujúco takmer doslovne to isté, s čím Donald Trump kandidoval v roku 2016.  

Vyjadrenia Clintonovej’si môžete prečítať nižšie v plnom znení:

Všetci Američania, nielen v štátoch, ktorých sa to najviac týka, ale na každom mieste v tejto krajine, sú oprávnene znepokojení veľkým počtom nelegálnych cudzincov, ktorí vstupujú do našej krajiny. Pracovné miesta, ktoré zastávajú, by inak mohli zastávať občania alebo legálni prisťahovalci. Verejné služby, ktoré využívajú, zaťažujú našich daňových poplatníkov. Preto naša administratíva agresívne postupuje, aby viac zabezpečila naše hranice — najíma rekordný počet nových pohraničníkov, deportuje dvakrát viac zločincov ako kedykoľvek predtým, potláča nelegálne zamestnávanie, zakazuje sociálne dávky nelegálnym cudzincom. V rozpočte, ktorý vám predložím, sa pokúsime urobiť viac pre urýchlenie deportácie nelegálnych cudzincov, ktorí boli zatknutí za trestné činy, aby sme lepšie identifikovali nelegálnych cudzincov na pracovisku, ako to odporučila komisia, ktorú viedla bývalá kongresmanka Barbara Jordan. 

Jsme národom prisťahovalcov. Sme však aj národom zákonov. Pre národ prisťahovalcov je nesprávne a v konečnom dôsledku aj sebazničujúce, ak dovolíme také zneužívanie našich imigračných zákonov, akého sme boli svedkami v posledných rokoch, a musíme urobiť viac, aby sme to zastavili.

Komentujúc Clintonove’poznámky, Nehl’s povedal: 

Prezident Clinton pochopil, aká dôležitá je pre náš národ bezpečnosť hraníc. Ale chlapče, ach, chlapče, časy sa zmenili. O 28 rokov neskôr sa ľavica vymkla z koľají. Úplne sa zbláznili. Urobili’pravý opak toho, za čo sa v roku 1995 zasadzoval vodca Demokratickej strany.

Konzervatívci sa musia postaviť proti Amerike Posledné imigračné zákony 

Otvorené hranice sú nielen zjavnou volebnou taktikou demokratov, ktorá má strane zabezpečiť budúce víťazstvá, ale aj zlovestným nástrojom, ktorý sa využíva na obchodovanie s deťmi, dovoz drog do Spojených štátov a pomáha skorumpovaným korporáciám podporovať svoje zisky využívaním lacnej pracovnej sily. 

Charlie Kirk zo spoločnosti Turning Point USA v minulosti podporoval hrozné neokonzervatívne postoje k prisťahovalectvu. V posledných rokoch sa v tejto otázke prihlásil k mnohým proamerickým politikám. Minulý týždeň na Twitteri obdivuhodne povedal nasledovné: 

Ukončite právo na občianstvo od narodenia. Postavte múr. Ukončite medzery v azylovom systéme. Deportujte vyše 10 miliónov ilegálnych prisťahovalcov, ktorí preniknú do Ameriky počas Bidenovho’funkčného obdobia. Zničte kartely pomocou americkej armády. Prinútiť Latinskú Ameriku, aby prijala späť svojich občanov a vyhostila budúce karavány. Ukončiť lotériu rozmanitosti. Znížiť legálne prisťahovalectvo aspoň o polovicu. Zaviesť bodový systém ako v Austrálii. Postavte sa veľkým podnikom, ktoré požadujú právo ‘zamestnávať’ prisťahovalcov pracujúcich za nelegálne otrocké mzdy. Zavedenie elektronického overovania na ochranu amerických pracovníkov. Zaviesť angličtinu ako úradný jazyk. Popraviť obchodníkov s deťmi. Zachráňte Ameriku pre ďalšiu generáciu. Nedovoľte, aby to bol len sen. Urobte z toho realitu.

Nanešťastie, nie všetci konzervatívci sú s tým stotožnení, vrátane vychádzajúcej hviezdy Viveka Ramaswamyho, ktorý bol okato kritizovaný na Twitteri za to, že nedávno Elonovi Muskovi povedal, že podporuje hospodársku a imigračnú politiku, ktorú podporujú republikáni z Wall Street a fundamentalisti voľného obchodu. 

Demokratické imigračné zákony škodia Američanom

Konfrontovať Kirkove’a Clintonovej’výroky o zdravom rozume s nedávnymi krokmi pro-potratového demokratického guvernéra štátu Illinois’ J.B. Pritzkera. 

V piatok 28. júla Pritzker podpísalzákon, ktorý umožňuje nelegálnym prisťahovalcom stať sa policajnými dôstojníkmi a zástupcami šerifa’. Na sociálnych sieťach okamžite nasledovala intenzívna reakcia. 

Illinoiská republikánska kongresmanka Mary Milerová označila tento krok za “šialenstvo.”  

Ak by sa Pritzker a Demokratická strana zamysleli nad tým, aký vplyv má ich politika otvorených hraníc a proamnestických opatrení v skutočnosti nielen na Američanov, ale najmä na ich najvernejších priaznivcov, zistili by, že’spôsobujú veľké škody obom. 

Mesto Chicago bolo dlho baštou demokratov. Ako “mesto útočišťa” pre ilegálov od 80. rokov minulého storočia sa za bývalej socialistickej starostky Lori Lightfootovej kriminalita a celkové problémy komunity v Chicagu”len zhoršovali. V februári a máji tohto roka došlo k viac ako desaťnásobnému nárastu počtu cudzincov (8 000 z nich v skutočnosti) bolo do mesta privezených autobusmi, čo vyvolalo rozhorčenie dlhoročných čiernych obyvateľov.  

Na stretnutiach s volenými predstaviteľmi sa miestni obyvatelia oprávnene sťažovali, že ilegáli narúšajú ich spôsob života a hrozia im násilím. Argumentovali tiež, že najprv by sa malo postarať o občanov, ktorí dodržiavajú zákony a žijú v tejto oblasti, a až potom by sa mali poskytnúť zdroje daňových poplatníkov nerezidentom. 

Lightfootová nakoniec požiadala texaského guvernéra Grega Abbotta, aby do jej mesta prestali posielať imigrantov. Niektorí z nich boli údajneposielaní namiesto toho na predmestia Chicaga’ 

Nie je ťažké si predstaviť, že keby títo ľudia boli bieli Trumpovi priaznivci, boli by’označovaní za rasistov a xenofóbov. Liberálne médiá však o ich sťažnostiach, ktoré sú úplne opodstatnené, nepovedali ani slovo. 

The Wall Street Journal si však všimol dvojitý meter a uverejnil článok s názvom “Pokrytectvo útočiskových miest sa rúca. 

S nekontrolovaným prisťahovalectvom bol nútený počítať aj prebudený starosta New Yorku Eric Adams. Každým dňom znie viac ako paleokonzervatívny spisovateľ Pat Buchanan, ktorý pravidelne vyzýval na moratórium na legálnu imigráciu, keď sa sťažuje na problémy, ktoré cudzinci spôsobujú Veľkému jablku.  

Cieľom je vytvoriť trvalé demokraticky ovládané Spojené štáty

Predminulý týždeň prvá dáma Jill Bidenová priletela do Paríža, aby predniesla prejav, v ktorom zatlieskala opätovnému vstupu USA do Organizácie Spojených národov pre výchovu, vedu a kultúru’. Zopakovala mnohé známe globalistické tézy. 

“Najväčšie výzvy našej doby nemožno riešiť izolovane,” povedala. “Samozrejme, musíme sa postarať o vlastného občana. Ale sme’aj súčasťou globálneho spoločenstva… Spojené štáty na to nemôžu’byť samy.”  

Okrem toho, že Biden’zanechal obrovskú uhlíkovú stopu, ubezpečil kozmopolitnú elitu Západu’že pod vedením jej manžela budú Spojené štáty naďalej slúžiť ako svetová’a že Demokratická strana je ochotná a schopná pokračovať v dovoze tých, ktorí bez ohľadu na svoje schopnosti a zručnosti zabezpečia, že strana bude v budúcnosti trvalo pri moci. 

Tienisté sily v zákulisí tohto masového uľahčovania sa v konečnom dôsledku nezaujímajú o domáce problémy, ktoré vznikajú, keď sa neasimilovateľné osoby posielajú do krajiny, ktorej tradície, dedičstvo, jazyk a zvyky sú v rozpore s ich vlastnými. Ide im’len o ďalšie rozpustenie toho, čo urobilo Ameriku tým, čím je, a o upevnenie moci demokratov prostredníctvom demografických zmien.