shutterstock_1937047447-scaled-810x500.jpg

Prepustený rozhodca žaluje NBA za odmietnutie platných výnimiek z mandátu COVID

45
Kultúra smrti

Basketbalový rozhodca veterán žaluje Národnú basketbalovú asociáciu (NBA) za to, že ho prepustila kvôli tomu, že odmietol prijať vakcínu COVID-19 a zamietla jeho žiadosti o udelenie náboženskej aj zdravotnej výnimky.

Alpha News informovala, že Kenny Mauer bol rozhodcom NBA od roku 1986. Do leta 2021 NBA vyžadovala, aby sa rozhodcovia, tréneri a diváci (ale nie hráči) dali zaočkovať proti COVID. Podľa vtedajších zmlúv s rozhodcami by tí, ktorí by to odmietli, boli na rok suspendovaní, ale mohli by požiadať o zdravotnú alebo náboženskú výnimku.

Ako katolík, ktorý sa už z COVID vyliečil, a teda získal prirodzenú imunitu, požiadal o obidve výnimky, ale obe mu boli zamietnuté. Spolu s dvoma kolegami sudcami sa obrátil na federálnu Komisiu pre rovnosť príležitostí v zamestnaní (EEOC). Po šiestich mesiacoch, keď nedostali odpoveď, podali žalobu a bolo im priznané právo podať žalobu. Prípad odvtedy putuje po súdoch.

“Myslím si, že NBA ma chce zlomiť,” povedal Mauer. “Preto to ľudia nerobia”. Nevydržia’ten stres ani tú výzvu.”

Podľa jeho slov mu navyše NBA od januára blokuje prístup k jeho dôchodkovým fondom. “Nechcú’aby som mal peniaze na ďalší boj,”povedal. “Stratil som voči nim veľkú úctu.”

Mauer napriek tomu neľutuje, že zaujal stanovisko. “Nie je to’o Kennym Mauerovi, nie je to’o [Alpha Newsspravodajkyni] Liz Collinovej; je to’o ľuďoch, ktorí by mali mať od Boha dané právo rozhodnúť sa sami za seba,” povedal.

Náboženské a na svedomí založené námietky proti užívaniu injekcií COVID, ktoré boli vyvinuté a vydané v rámci iniciatívy bývalého prezidenta Donalda Trumpa’Operácia Warp Speed v frakciaz čas vakcín zvyčajne trvá, vyplýva z použitia buniek získaných z potratených detí pri ich tvorbe.

Podľa podrobný prehľad pro-life inštitútu Charlotte Lozier, spoločnosti Pfizer, Moderna a Johnson & Johnson použili bunky potratených plodov počas fázy testovania svojich vakcín’ a spoločnosť Johnson & Johnson použila bunky aj počas fázy návrhu a vývoja a výroby. Americká asociácia pre pokrok vo vede’časopis Science a dokonca aj ľavicový “fact-checking” výstup Snopes tiež pripustili súvislosť s vakcínami’potratmi.

Mnohí navyše naďalej pochybujú o bezpečnosti očkovania’ vzhľadom na značné množstvo údajov, ktoré ich spájajú s nežiaducimi účinkami.

Federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí pri očkovaní (VAERS) hlási 35 646 úmrtí, 206 697 hospitalizácií, 20 439 infarktov a 27 322 prípadov myokarditídy a perikarditídy k 21. júlu, okrem iných ochorení. Štúdia z apríla 2022 z Izraela uvádza, že samotná infekcia COVID nemôže plne vysvetliť čísla myokarditídy, napriek tomu, že sa všeobecne tvrdí opak.

Obhajcovia lieku Jab rýchlo zdôrazňujú, že hlásenia predložené do VAERS sú nepotvrdené, keďže ich môže predložiť ktokoľvek, ale USA. Centers for Disease Control & Prevention (CDC) výskumníci zistili “vysokú mieru overenia hlásení o myokarditíde do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

Viac, VAERS nie je jediným zdrojom údajov obsahujúcim červené vlajky. Údaje z databázy Pentagónu’Defense Medical Epidemiology Database (DMED) ukazuje, že v roku 2021 došlo k drastickému nárastu rôznych diagnóz závažných zdravotných problémov oproti predchádzajúcemu päťročnému priemeru, vrátane hypertenzie (2,181 %), neurologických porúch (1 048 %), sklerózy multiplex (680 %), Guillainovho-Barrého syndrómu (551 %), rakoviny prsníka, (487 %), neplodnosti žien (472 %), pľúcnej embólie (468 %), migrény (452 %), poruchy funkcie vaječníkov (437 %), rakoviny semenníkov (369 %) a tachykardie (302 %).

Vlani v septembri Japonská vakcinologická spoločnosť zverejnilarecenzovanú štúdiu, ktorú vykonali vedci zo Stanfordu, UCLA a Marylandskej univerzity a v ktorej sa zistilo, že “štúdia spoločnosti Pfizer vykazovala o 36 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí v skupine s vakcínou” a “štúdia spoločnosti Moderna vykazovala o 6 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí v skupine s vakcínou,” čo spolu predstavuje “16 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí u príjemcov mRNA vakcíny.”

V decembri 2022 republikánsky senátor USA prof. Ron Johnson z Wisconsinu usporiadal diskusiu za okrúhlym stolom, počas ktorej právnik pre občianske práva Aaron Siri podrobnepodal údaje zo systému hlásení CDC’V-Safe, ktoré odhalili, že 800 000 z 10 miliónov účastníkov systému’alebo približne 7.7 %, uviedlo, že po injekcii COVID potrebovalo lekársku starostlivosť. “Dvadsaťpäť percent z týchto ľudí potrebovalo pohotovosť alebo bolo hospitalizovaných a ďalších 48 % vyhľadalo urgentnú starostlivosť,” dodala Siri. “Taktiež ďalších 25 % okrem 7,7 % uviedlo, že nemohlo pracovať alebo chodiť do školy.”

Ďalšia štúdia tímu amerických, britských a kanadských výskumníkov, ktorú v decembri uverejnil v časopise Journal of Medical Ethics, zistila, že povinnosť podávania COVID-u študentom vysokých škôl – relatívne zdravú skupinu s relatívne nízkym rizikom nákazy vírusom – spôsobujú oveľa viac škody ako úžitku: “Na jednu zabránenú hospitalizáciu v dôsledku COVID-19 očakávame najmenej 18.5 závažných nežiaducich účinkov mRNA vakcín, vrátane 1,5–4,6 prípadov myoperikarditídy spojenej s boosterom u mužov (zvyčajne vyžadujúcich hospitalizáciu).”