tmp_abc9acdc-512d-44cd-978c-a00add5b4815-810x500.jpeg

Katolícky konvertita vysvetľuje prepojenie potratov so satanizmom na základe vlastnej hrôzostrašnej skúsenosti

184
Kultúra smrti

Pomôžte bývalému satanistovi bojovať proti potratom a okultizmu: Zdá sa, že satanizmus je v našej kultúre na vzostupe. Satanský chrám usporiadal v apríli minulého roka v Bostone svoju konferenciu a satanisti sa často zaoberajú potratmi. Preto som si myslel, že by bolo dobré priblížiť vám bývalého satanistu.

V tejto prvej časti dvojdielnej epizódy The John-Henry Westen Show sa rozprávam so Zacharym Kingom, bývalým satanistom, teraz praktizujúcim katolíkom, aby sme sa porozprávali o tom, ako sa zapojil do Satanovej cirkvi.

Keď vyrastal, hovorí mi King, jeho rodičia a baptistický kazateľ popierali existenciu mágie, čo ho fascinovalo kvôli levitácii. Podľa nich bola mágia niečo, čo sa dá robiť len vo filmoch a knihách, napriek tomu, že Biblia zakazuje praktizovanie mágie v 33 rôznych veršoch.

Jedného dňa, keď bol King v škole, sa však skupina detí zhromaždila na záchode, aby predviedla trik “Krvavá Mary”. Hoci od toho nič nečakal, Kinga fascinovalo, keď sa v zrkadle objavila tvár, ktorá vyzerala ako popálená obeť, čo väčšinu detí prinútilo vybehnúť z kúpeľne, pričom niektoré z nich pritom utrpeli vážne zranenia.

“[Zostal som] v kúpeľni a myslel som si: ‘To je tá najúžasnejšia vec na svete,’” hovorí King. “Začal som hrať hru doma … ráno sa zobudím, hrám hru; umyjem si zuby, hrám hru; idem do kúpeľne, hrám hru … hrám ju ’25 až 50-krát denne.”

V snahe urobiť niečo väčšie sa King snažil vykonať skutočné kúzlo, čo sa podľa Kinga dá urobiť len za prítomnosti démonov. Rozhodol sa vykonať kúzlo za peniaze, King urobil kúzlo dvakrát v priebehu týždňa a dostal 15 dolárov. Keď jedného dňa robil “Krvavú Mary”, zastavil sa a povedal postave v zrkadle, že chce peniaze. Nasledujúci deň našiel ruličku, o ktorej si myslel, že sú to peniaze z Monopoly. Ukázalo sa, že je to rulička desiatich 100-dolárových bankoviek.

V dvanástich rokoch začal King tráviť čas so satanistickým kláštorom bez toho, aby vedel, že ide o klát. Počas pobytu tam ľudia brali drogy, vyrábali detskú pornografiu a jedli, čo sa im zachcelo. V kontraste s covenom a svojím otcom King povedal, že on a Boh boli “’nie’ políciou.”

“Satan ma berie na koncerty, dovolí mi jesť, čo chcem, dovolí mi nosiť, čo chcem, dovolí mi brať drogy, ktoré chcem, dovolí mi mať všetok sex, ktorý chcem,” vysvetľuje King. “On’hovorí ‘áno’ na všetko. Boh hovorí ‘nie’ na všetko. Kto’je zase ten zlý?" ”Kingov’pohľad na Satana bol ešte znásobený presvedčením, že Satan sa ho bojí, pretože je baptista, pretože Kinga učili, že tak ako Kristus premohol diabla na kríži, Satan sa bojí baptistickej cirkvi.

Napokon niekto pribehol ku Kingovi a povedal mu, že je v satanistickom covene. Keď sa King s touto otázkou obrátil na jedného z dospelých členov covenu, dospelý mu nenútene potvrdil, čo mu King povedal, a pozval ho, aby sa k nemu pridal. Myslel si, že ak opustí coven, nebude môcť uspokojovať svoje chúťky, a tak sa k covenu pridal a vlastnou krvou podpísal dokument, v ktorom tvrdil, že Kristus za neho nezomrel, netrpel za neho a že svoju dušu predal diablovi.

Koniec sa King presťahoval a pri hľadaní iného satanistického covenu mu bolo povedané, aby sa obrátil na niekoho zo Svetovej cirkvi satana, organizácie, o ktorej Kingovi povedali, že si nerobí reklamu. Keď sa objavil na večierku s preukazom totožnosti, našiel tam niekoho v smokingu, s cylindrom a prútikom, s tvárou pomaľovanou farbou pripomínajúcou člena skupiny “Kiss.” Kingovi sa spočiatku nepodarilo zistiť, kto je tento muž.

Na ďalšom večierku Kingovi povedali, že tento muž je najvyšší čarodejník, osoba zodpovedná za všetku “oficiálnu mágiu.”Pri snahe stať sa vysokým čarodejníkom sa King dozvedel, že všetko, čo musí urobiť, je získať si pozornosť diabla” 

“Z pôsobenia v mojom prvom covene som vedel, že potrat si získava pozornosť diabla”” rozpráva King. Podľa neho stačí, aby si mág pri zaklínadle zašpinil ruky krvou; či’je to krv matky’alebo dieťaťa’je nepodstatné. Ďalej, hoci nemusí vždy priniesť celú požadovanú vec, získa jej časť, pokiaľ diabol dostane to, čo chce, mŕtve dieťa.

King mi ďalej hovorí, že plánovanie rodičovstva, hoci zakazuje kresťanskú činnosť, nezakazuje inú náboženskú činnosť a dovolí satanistom využívať ich priestory na coven party a byť prítomní pri potratoch. Uvádza tiež, že satanistické potraty sa nie’vždy uskutočňujú v plánovaných rodičovstvách, a vysvetľuje, že’videl čistejšie farmy ako plánované rodičovstvá, hoci lekár a zdravotná sestra budú vždy po ruke, pretože “nechceme zabiť ženu.”

Keď mal King 20 rokov, bol požiadaný, aby sa stretol s generálnym riaditeľom a predstavenstvom Svetovej cirkvi satana, čo zvyčajne naznačuje, že človek sa chystá zmiznúť. Pri opise stretnutia povedal, že to bola pekná miestnosť s koženým kreslom a čiernym závesom.

“Povedali mi, že som“bol vybraný za ďalšieho Najvyššieho čarodejníka,”hovorí King. “A zatiahli za tú šnúru a čierny záves sa posunul nabok a bolo tam asi deväť rôznych kostýmov, ktoré som si mohol vybrať, alebo som si mohol vybrať svoj vlastný. Mohol som si jednoducho vymyslieť svoj vlastný vzhľad.

King bol najvyšším čarodejníkom 12 rokov. “Urobil som 146 asistovaných potratov, pomohol som rozdeliť 120 cirkví,”hovorí King a zdôrazňuje, že diabol sa”nesnaží zničiť cirkvi, ale rozdeliť ich.

Pre viac informácií z príbehu Zacharyho Kinga’si nalaďte túto mrazivú epizódu The John-Henry Westen Show a zostaňte naladení na druhú časť.

The John-Henry Westen Show je k dispozícii vo forme videa na stránke relácie’s YouTube kanál a vpravo tu na mojom blogu LifeSite.

K dispozícii je aj v audio formáte na platformách, ako sú SpotifySoundcloud, a Acast. Čakáme na schválenie aj pre iTunes a Google Play. Ak sa chcete prihlásiť na odber audio verzie na rôznych kanáloch, navštívte Stránku vysielania tu.

Vytvorili sme’pre túto reláciu špeciálny e-mailový zoznam, aby sme vás mohli každý týždeň upozorniť na zverejnenie novej epizódy. Prosím, prihláste sa teraz kliknutím sem. Môžete sa tiež prihlásiť na Kanál YouTube a YouTube vás’upozorní na nový obsah.

Môžete mi posielať spätnú väzbu alebo nápady na témy relácií prostredníctvom e-mailu [email protected].

Pomôžte bývalému satanistovi bojovať proti potratom a okultizmu: Fond na podporu života