GettyImages-1372849463-e1690993999105-810x500.jpg

Nigel Farage sľubuje, že bude "bojovať ďalej" po tom, ako britská banka zrušila rozhodnutie o zrušení jeho účtu

42
Kultúra života

V utorok večer sa objavila správa, že banka Coutts zrušila svoje rozhodnutie zrušiť účet Nigela Faragea z ideologických dôvodov.

Zdá sa, že tento krok je vypočítaný tak, aby zabránil škandálu, ktorý sa stále rozrastá a ktorý už viedol k odchodu generálnej riaditeľky NatWest Dame Alison Roseovej a odchodu Coutts - dcérskej spoločnosti NatWest, v ktorej boli uložené Farageove peniaze.

Vzdor obratu, ktorým banka Coutts stiahla svoje politicky motivované rozhodnutie, Farage prisľúbil, že bude pokračovať vo svojej kampani proti bankovému sektoru, ktorý podľa denníka Daily Mail každý pracovný deň zatvorí viac ako 1 000 účtov.

“Dostaňme politiku z bankovníctva, dostaňme predsudky z bankovníctva.” Tak povedal Farage v rozhovore pre GB News, keď vysvetľoval, že “väčšina týchto ľudí nie je v mojej pozícii, nemajú platformu, nemajú možnosť bojovať.”

Farage 30. júla spustil kampaň proti ESG inšpirovanej a rozšírenej praxi deblokovania ľudí.

 

Internetová centrála kampane na AccountClosed opisuje svoje ciele:

Naším spoločným cieľom je napadnúť nekalé praktiky a zabezpečiť, aby sa postihnutým dostalo podpory a spravodlivosti, ktorú si právom zaslúžia.

Škandál siaha okrem bánk aj k spracovateľom online platieb. Postihol oveľa viac ľudí než len významné konzervatívne osobnosti, ako je Farage. Vo výbuchu humornej irónie v septembri minulého roka internetová platobná služba PayPal zrušila účet britskéhoso sídlom vo Free Speech Union – za slobodné vyjadrovanie sa.

 width=
Zpráva denníka Daily Telegraph zo septembra 2022, v ktorej sa podrobne opisuje zrušený zákaz služby PayPal FSU.

Ľavicovému škótskemu nacionalistickému blogerovi Stuartovi Campbellovi boli v júni 2023 náhle zrušené bankové účty a ukončené všetky služby. Ako informoval nižšie, 1. júla to malo za následok pokles jeho úverového ratingu o 142 bodov.

 

Prečo si vytrpel tieto tresty? Zaujímalo ho, či jeho “rodovo kritické” názory motivovali neohlásené rozhodnutie o jeho debakli.

Do 1. júla bola záhada vyriešená. Prečo mu banka bez varovania zrušila účty?

Kampane za slobodu slova a ľavičiari, ktorí odmietajú skazený kult “transgender”, sa pridávajú k státisícom obyčajných ľudí, ktorí sú odsúdení ako nehodní mať bankový účet.

Aká morálna úvaha odmeňuje tieto rozhodnutia?

Odhalenie skrytej agendy

Poslaním Farage’a je tu vrhnúť svetlo na skrytú agendu, vďaka ktorej len v roku 2023 prišlo o svoje účty viac ako 340 000 ľudí.

Údaje zverejnené britským’bankovým dozorom Financial Conduct Authority – prostredníctvom Daily Mail.

Kto sleduje pozorovateľov?

FCA je orgán v Spojenom kráľovstve, ktorý je poverený dozorom nad bankovým a finančným sektorom. Aj on sa však hlási k tej istej agende WEF, ktorá priamo inšpirovala rozšírenú prax debankingu.

FCA sa dlhodobo venuje podpore ESG, a to tak interne, ako aj v rámci svojej úlohy vedúcej medzinárodnej inštitúcie.

FCA sa v roku 2021 zaviazala “ovplyvňovať a podporovať medzinárodne konzistentné výsledky v oblasti ESG”  – v dokument, v ktorom zmapovala svoje plány na rok 2022 na formovanie súladu s agendou WEF.

Strážny pes vedie ovce pred vlkmi.

Globálna agenda

Problém agendy, ktorá riadi politicky motivované byrokratické rozhodnutia, sa však neobmedzuje len na banky. ESG je systém zameraný na realizáciu iniciatívy “Net Zero”, ktorú presadzuje Svetové ekonomické fórum vytvorené CIA.

Sprostredkom na zabezpečenie globálnej dominancie prostredníctvom oslabenia národnej suverenity, priemyslu a odbornej spôsobilosti je ESG v kombinácii s deindustrializáciou, ktorá vytvára recept na chaos. Je to systém, ktorý zachytil energetické spoločnosti, priemyselných výrobcov, vlády a dokonca aj armádu do svojho globálne koordinovaného systému dodržiavania predpisov.

Akronym, ktorý znamená “Environmental, Social and Governance”, sa vzťahuje na bodovací systém uplatňovaný na všetky vládne rezorty a súkromné spoločnosti.

Body sa udeľujú za prijatie “zelených” opatrení a za “rozmanitosť” pracovných síl a najmä – riadenie. To si vynucuje správanie pri povyšovaní kandidátov, ktorých identita je ich hlavnou kvalifikáciou. Ako je vidieť vyššie, v prípade Stuarta Campbella ESG agresívne presadzovala “transrodové” osoby do pozícií výkonnej moci vo finančnom systéme. Títo ľudia majú moc zničiť vám život a využívajú ju.

V súčasnosti existujú rôzne skupiny, ktoré obhajujú a oslavujú najímanie a rýchle povyšovanie ľudí za “jedinečný prínos” ich bizarných a protinárodných sexuálnych praktík. Outstanding je jednou z nich a InterBank LGBTQ fórum je ďalšou.

Veľké banky majú zvyčajne svoje vlastné siete LGBT, ktoré sú ocenené v rebríčku, ktorý zverejňuje popredná homo- a psychosexuálna nátlaková skupina Stonewall. Medzi známe mená patria Bank of America, KPMG a, samozrejme, HSBC, ktorej “trans” manažéri de-bankovali Campbella.

Sám Farage odsúdil agendu bánk zameranú na ESG ako toxickú a sociálne rozdeľujúcu stratégiu.

Bolo to predstavenstvo, ktoré schválilo túto kultúru – kultúru, ktorá hovorí o diverzite a inklúzii a v skutočnosti je veľmi rozdeľujúca a v mojom prípade, ako jasne vidíte, dosť jedovatá záležitosť.

Schopnosti, kompetencie a skúsenosti sú až na druhom mieste za politickou korektnosťou, čo je odrazom ideologických nominácií, ktoré za komunizmu spôsobili toľko neefektívnosti, korupcie a krutosti.

Tento systém selektuje proti kompetenciám. Z tohto dôvodu už ani bývalý šampión ESG spoločnosť BlackRock nebude používať tento termín, keďže začiatkom roka 2023 priznala, že ESG a Net Zero zničili hospodársku prosperitu na Západe.

Predstavte si spoločnosť, v ktorej vám zmizne bankový účet, vaše auto je nelegálne a dokonca aj spaľovanie dreva na kúrenie je protizákonné. Po zrušení vozidiel poháňaných fosílnymi palivami a vykurovania domácností by všetci boli závislí od diaľkovo ovládanej elektrickej siete, ktorá by poháňala aj digitálnu menu, ktorú si WEF a jeho globalistickí partneri vo vládach predstavujú.

Širšie sociálne dôsledky

ESG a Net Zero sú dve iniciatívy, ktoré rýchlo degradujú kvalitu a slobodu života na Západe. Tieto stratégie viditeľne podporujú autoritárstvo signalizujúce cnosť a zároveň podnecujú sociálny kolaps. Naše inštitúcie v dôsledku toho zlyhávajú a de-banking je jednoducho znakom toho, že kultúra zrušenia si teraz prišla po naše peniaze.

Obyčajní ľudia už čelia bežnej diskriminácii za to, že netlieskajú programom ESG dúhového hnutia a nahrádzajú kompetencie politikou identity. To, čo sa vyučuje v školách, sú alternatívne osnovy zúrivej propagandy, ktorá vykresľuje dejiny a náboženstvo našej civilizácie ako zásadné zlo.

Skandál s de-bankou a jej galvanizujúca reakcia zo strany Faragea je znakom rastúceho boja. Keď milióny ľudí vidia dopad šialenej a skazenej sociálnej politiky a ich práva sa vyparujú v dôsledku represií v komunistickom štýle, uvedomujú si, že takzvaná “konšpiračná teória” proti nim je skutočná. Práve táto elita, a nie obyčajní ľudia, trvala na zámenách “my” a “oni.

Nigel Farage týmto hnutím spája ľudí proti systému, ktorého záujmy sú diametrálne odlišné od ich vlastných. To je ústredný problém každej zmysluplnej politiky v súčasnosti – že ľuďom vládne elita, ktorá ich považuje za nepriateľov.

V tejto širšej politickej kampani je cestou k víťazstvu budovanie vlastných sietí a pripájanie sa k tým, ktoré už existujú. Spoločne sa môžeme navzájom podporovať v boji za znovuzískanie toho, čo sa kedysi považovalo za samozrejmosť: našej slobody.

Pridajte sa k Lige Život, novej sieti pre čitateľov a občianskych novinárov. Pomôžte nám vybudovať alternatívy, ktoré potrebujeme – spoločne.