Houck-810x500.jpg

BREAKING: Katolícky otec Mark Houck ohlásil kandidatúru do Kongresu

54
Kultúra života

Mark Houck, katolícky manžel a otec siedmich detí, ktorý bol minulý rok vystavený razii ozbrojených agentov FBI a federálnym obvineniam po tom, čo bránil svojho syna pred obťažovaním zo strany sprievodu pri potrate, kandiduje do amerického Kongresu v Pensylvánii, ako môže potvrdiť LifeSiteNews.

Houck uviedol, že “kandiduje do Kongresu, aby ďalej chránil moju rodinu, ľudí v 1. okrese & republiky.”

Vysvetlil, že “sa zameria na obnovenie tradičných hodnôt & princípov, ktoré sú ústredným prvkom americkej identity, ako sú viera, rodina, & sloboda slova, náboženstva, & právo nosiť zbraň.”

Houckova’manželka, Ryan-Marie, pre LifeSiteNews potvrdila, že webová stránka kampane je legitímna, a uviedla, že Houck svoju kandidatúru oficiálne oznámi ešte dnes.

Ako pôvodne informoval LifeSite, Houck bol minulý rok vystavený podvečernej razii Bidenovej’FBI, pri ktorej sa na pozemku rodiny vyrojili desiatky ťažko ozbrojených agentov. Ministerstvo spravodlivosti obvinilo Hocka z dvoch trestných činov za údajné porušenie zákona o slobodnom prístupe ku klinikám (FACE) za to, že v roku 2021 počas dvoch stretov na chodníku strčil do potratovej kliniky “sprievodu,”73-ročného Brucea Lovea.

Houck bol v januári právoplatne zbavený obvinení z trestného činu a vo februári sa prihovoril sympatizujúcim členom Kongresu, keď sa zúčastnil na správe o stave Únie. 

V máji svoju výpoveď zdieľal so zákonodarcami z výboru pre súdnictvo Snemovne reprezentantov USA vedeného republikánmi.

Počas májového vypočúvania Houck povedal, že podľa jeho názoru dramatické zatknutie a federálne obvinenia vznesené proti nemu mali za cieľ “ponížiť ma, vystrašiť moje deti a vzbudiť strach v pro-life Amerike.”

Na svojej webovej stránke venovanej kampani Houck načrtáva svoju víziu v mnohých aktuálnych politických otázkach, od rozsahu pôsobnosti vlády až po vzdelávanie a potraty.

Vo vyhláseniach zverejnených na stránke kampane Houck formuluje konzervatívnu víziu “obmedzenej vlády,” sľubuje, že bude “bojovať” za ozbrojené sily, ktoré nie sú “woke” alebo používané ako “program sociálnych experimentov,” a zdôrazňuje farebne slepý pohľad na rasu.

Houck tiež sľubuje, že “bude bojovať za ukončenie priemyselného vzdelávacieho komplexu, ktorý stavia odbory, administratívu & pred indoktrináciu našich detí,” a že “bude podporovať práva rodičov pri vzdelávaní ich detí a zároveň chrániť študentov & ich práva na férovú hru na ihriskách.”

V otázke interrupcií Houck sľubuje, že “sa bude denne usilovať o obnovenie rodinných hodnôt zavedením & presadzovaním politiky, ktorá chráni dôstojnosť ľudskej osoby, najmä pred narodením dieťaťa.”

“Verím, že keď sa pozeráme na rozľahlosť vesmíru &; snažíme sa nájsť život, musíme si tiež uvedomiť, aký je život vo vesmíre vzácny &; preto musíme brániť všetok ľudský život vo všetkých štádiách vývoja,” povedal. 

Houck už predtým uviedol, že chce zabezpečiť, aby plánované rodičovstvo a Bidenova FBI boli “brané na zodpovednosť,” a zabrániť tomu, aby federálna vláda použila zbrane proti akýmkoľvek iným zástancom pro-life.

Povedal, že jeho situácia mu poskytla “úžasnú platformu na ohlasovanie Ježiša” a vyzval priaznivcov, aby si uvedomili, že “utrpenie je skutočným pozvaním” na “stretnutie s Kristom.”

Ve februári Houck povedal, že “rozhodne” plánuje podať žalobu na ministerstvo spravodlivosti za “bezohľadnú” razii FBI, ktorá “terorizovala” jeho malé deti. 

Vyvíjajú sa … POČKÁVAJTE NA AKTUALITY