GettyImages-1586103320-810x500.jpg

Špeciálny poradca Jack Smith vie, že nové obvinenia zo 6. januára sú snahou vlády zosadiť Trumpa

37
Kultúra smrti

Special Counsel Jack Smith usporiadal v utorok tlačovú konferenciu po zverejnení federálneho trestného obvinenia, v ktorom sú proti prezidentovi Donaldovi J. Trumpovi vznesené štyri obvinenia.

Štyri údajné obvinenia sú nasledovné: (

Zajímavé je, že v obžalobe sa nikde neuvádza nič trestné, čo by sa týkalo udalostí zo 6. januára 2021 v budove Kapitolu USA vo Washingtone. Všimnite si však, že v prednese výrokov Lawfare špeciálny poradca Jack Smith vecne hovorí takmer výlučne o udalostiach zo 6. januára.

Absencia trestného obvinenia (t. j. vzbury alebo sprisahania) v kontraste s extrémnym slovným zdôraznením udalosti, ako ju Smith načrtol na tlačovej besede, bude väčšine chýbať. Hovoriť o udalosti, ktorá nie je trestným činom, ako o kontexte pre vykonštruované/napínavé trestné obvinenie, je Lawfare v akcii. Prečo zdôrazniť, ale nie obviniť? Pretože ministerstvo spravodlivosti/FBI nechce riskovať súdne odhalenie a dôkazy o koordinovanej vládnej činnosti v ňom, to’je dôvod.

Jack Smith vie, že je na hrane so svojou Lawfare snahou kriminalizovať právne a ústavné napadnutie výsledku volieb. Je nervózny, PREHLIADNITE:

Čím jasnejšie slnečné svetlo dopadá na vládnu korupciu a zbrojenie, tým viac sa budú musieť tí, ktorí korupciu a zbrojenie páchajú, pred ním chrániť.

V tomto historickom bode sú tieto útoky proti prezidentovi Donaldovi Trumpovi členmi Lawfare, ktorí strkajú prsty do trhlín priehrady spravodlivosti, ktorá je čoraz nestabilnejšia a čoskoro sa zrúti. Tlakom na druhej strane priehrady je kolektívny hnev my, ľudia, a keď sa táto priehrada pretrhne, žiadna vopred pripravená potápačská výstroj ich neochráni.

Žite aj naďalej svoj najlepší život. Nedovoľte, aby ste sa vy alebo vaša rodina stali obeťou strachu z temných predstáv. Pozerajte sa však ďalej než na našu súčasnú blízkosť a majte oči otvorené pre všetky/akékoľvek konštrukcie, ktoré môžu byť opätovne použité na ochranu vládnych záujmov prostredníctvom fyzického uzamknutia.

Pretlačené so súhlasom Konzervatívneho stromového domu.