HarryStyles-810x500.jpg

Popová hviezda Harry Styles venuje milióny zo zisku z turné plánovanému rodičovstvu a ľavicovým skupinám

67
Kultúra smrti

Popový spevák Harry Styles nedávno ukončil svoje dvojročné, 173-koncertné turné “Love on Tour, ” ale návštevníci možno netušili, že výťažok z neho v konečnom dôsledku podporí viaceré ľavicové ciele vrátane potratov.

Britský denník Evening Standard uviedol, že turné vynieslo viac ako 6 mil.5 miliónov eur, ktoré sa majú rozdeliť na dobročinné účely,“ale časť peňazí sa rozdelí skupinám, ktoré by polovica krajiny zďaleka nepovažovala za dobročinné.

Medzi príjemcami sú aj propotratové skupiny Plánované rodičovstvo a Lekári za reprodukčné zdravie, ako aj Everytown for Gun Safety, ktorá presadzuje celý rad nových obmedzení kontroly zbraní.

Live Action poznamenala že Styles sa v minulosti zasadzoval za potraty, pričom v reakcii na minuloročnú zvrátenie rozsudku Roe v. Wade, “Niekto potrebuje operáciu a niekto môže rozhodnúť, že ju nemôže mať? To mi nedáva zmysel. Je to také spiatočnícke, že je až desivé vidieť, ako ďaleko sme sa v mnohých ohľadoch dostali. Za tieto veci by mal byť odpor a rozruch.”

“Nikto vám nemôže hovoriť, čo máte robiť so svojím vlastným telom. Je’tvoje,”vyhlásil Styles v septembri minulého roka. “Je to tvoja voľba. Držte spolu a bojujte spolu.”

“Máte neuveriteľný talent a veľmi dobrú hudbu, ale zároveň propagujete zabíjanie predčasne narodených ľudí,” Live Action’s Sami Parker predtým povedal. “A to’je naozaj veľký problém. A predtým, než poviete: ‘Ach, to sú ľudia, ale v skutočnosti to’nie sú ľudia, ktorí si zaslúžia rovnaké práva z dôvodov X, Y, Z, vedzte, že to’je presne ten istý svetonázor, ktorý viedol k najhorším nespravodlivostiam v oblasti ľudských práv všetkých čias. Je to’naozaj nebezpečný svetonázor.”

Hollywood je známy svojou dominantnou krajne ľavicovou zaujatosťou v jednej otázke za druhou, vrátane potratov. Niektorí však nesúhlasia s ortodoxiou zábavného priemyslu’proti životu, ako napríklad herečka Alexa PenaVega a herci Kevin Sorbo a Dean Cain.

Kým plánované rodičovstvo utrpelo neúspech s novými vykonateľnými pro-life zákonmi účinne zakazujúcimi potraty v 14 states, zatiaľ organizácia zďaleka nie je na mizine. 

V júni vyšla správa American Life League’STOPP International 2023 o odmenách generálnych riaditeľov Planned Parenthood zistilo, že všetkých 53 generálnych riaditeľov pobočiek plánovaného rodičovstva zarába viac ako 100 000 dolárov ročne, pričom priemerná odmena sa zvýšila z 237 999 dolárov v roku 2015 na 317 564 dolárov v roku 2020. Prezidentka Americkej federácie plánovaného rodičovstva Alexis McGill Johnsonová zarába 683 697 dolárov a všetkých 10 vedúcich pobočiek viac ako 450 000 dolárov, čo je oveľa viac ako priemerný plat generálnych riaditeľov neziskových organizácií v USA, ktorý je 184 809 dolárov.

V apríli spoločnosť Planned Parenthood zverejnila svoju prvú výročnú správu poRoe, ktorá odhalila, že napriek novému stavu výrazne znížil celkový počet interrupcií, samotné plánované rodičovstvo vykonalo 374 155 interrupcií, čo je druhý najvyšší počet interrupcií v histórii – svedčí to o uprednostňovaní tejto problematiky pred všetkými ostatnými službami (ktoré opäť klesli), a získalo 670 USD.4 milióny eur z prostriedkov daňových poplatníkov v minulom roku od Bidenovej pro-potratovej administratívy.