COVID-MNRA-VAX-810x500.jpg

Médiá bagatelizujú zranenia spôsobené injekciou COVID, aby udržali ľudí v nevedomosti o skutočných nebezpečenstvách tejto injekcie

46
Kultúra smrti

Krajinský denník Daily Mail priniesol 28. júla článok o&nbspinfarkte, ktorý utrpel Bronny James na basketbalovom ihrisku. Podľa dvoch britských lekárov, ktorých denník Mail označil za popredných odborníkov a citoval, je predpoklad, že by mohlo ísť o následok zranenia spôsobeného vakcínou, konšpiračnou teóriou.

Tento článok je k dispozícii ako&nbspdokument PDF alebo si ho môžete&nbsppočuť tu.

Článok pripúšťa, že úmrtia na srdcové ochorenia sú na rekordnej úrovni a pripúšťa aj to, že vakcíny COVID spôsobujú poškodenie srdca, ale tvrdo trvá na tom, že tí, ktorí tieto dve skutočnosti spájajú, sa nielen mýlia, ale sú zapojení aj do sprisahania s cieľom prekrútiť pravdu a pravdepodobne aj spravodlivosť. BBC sa tiež pridáva s článkom, v ktorom zbožne tvrdí, že,  “neexistujú žiadne dôkazy, ktoré by potvrdzovali, že by v tom mohli mať prsty vakcíny.”

Srdcom”týchto tvrdení je domnienka, že zápal srdcového svalu vyvolaný očkovaním je zriedkavý, taký zriedkavý, že by nemohol byť príčinou obrovskej miery nadbytočných úmrtí na srdcové ochorenia, ktorá podľa Britskej nadácie pre srdcové choroby predstavuje obrovských 30 000 extra U.Veľkej Británie ročne v porovnaní s úrovňou pred pandémiou.

V tom istom čase, keď Bronny James utrpel tragický infarkt a jeho následky, švajčiarski vedci dokončili vedeckú prácu na uverejnenie s názvom “pohlavne špecifické rozdiely vo výskyte poškodenia myokardu po posilňovacom očkovaní COVID-19 mRNA-1273.” Ide o prelomovú štúdiu, pretože ide o zlatý štandard, starostlivo naplánovanú prospektívnu štúdiu s prísnym harmonogramom testov, a nie o neúplné retrospektívne hodnotenie minulých udalostí.

Tri dni po posilňovacom očkovaní bolo 777 zdravotníckych pracovníkov vyšetrených na poškodenie myokardu a porovnaných s rovnakým počtom kontrol. U 40 z nich (1 z 20) boli zistené zvýšené hladiny troponínu svedčiace o poškodení srdcových buniek. Títo ľudia (65 % z nich boli ženy) boli podrobení následným testom a u 22 z nich (1 z 35) sa usúdilo, že majú poškodenie myokardu spôsobené vakcínou. Táto dôkladná štúdia dokazuje, že poškodenie myokardu bolo masívne podhodnotené. Denník Mail uvádza, že britská vládna’agentúra pre reguláciu liekov a zdravotníckych výrobkov (MHRA) predtým odhadovala mieru výskytu len 1 zo 666. Teraz je známe, že sa mýlila 20-násobne.

V žiadnom prípade nemožno poranenie myokardu hodnotiť ako “extrémne zriedkavé” ako naznačuje Mail. Ani podľa tejto podrobnej diskusie Dr. Johna Campbella, nie je takáto úroveň rizika niečím, čo by ktokoľvek z nás zvažoval podstúpiť, pokiaľ by nečel bezprostrednej smrti ako alternatíve, čo sa nestane. Ďalšiu diskusiu nájdete v tomto informatívnom článku na podstránke.

Našťastie, krátkodobé účinky medzi testovanými vo švajčiarskej štúdii nezahŕňali závažné následky, ale iná progresívna štúdia dokončená v roku 2022 v Thajsku na 314 stredoškolákoch takéto závažné účinky zistila. Je dobre známe, že myokarditída má krátkodobé aj dlhodobé následky. Zvýšená miera nadmernej úmrtnosti na srdcové ochorenia v celkovej populácii však poukazuje na potrebu klásť si otázky. Ich verejné kladenie sa nerovná konšpirácii. Odmietanie týchto tvrdení naznačuje, že ide o snahu zakryť to zo strany tých istých lekárov, ktorí nás nútili, aby sme si dali očkovacie látky, a tvrdili nám, že sú účinné a bezpečné (nie sú).

Dalšími príčinnými faktormi prudkého nárastu nadmerného počtu úmrtí na srdcové ochorenia, ktoré naznačuje Mail, je zvýšenie reakčného času záchrannej služby na srdcové príhody z 30 na 90 minút. Pre noviny určite nie je príliš ťažké uvedomiť si, že ak bude viac kardiologických príhod, predĺži sa aj reakčný čas, a nie naopak. Ďalším donedávna široko propagovaným návrhom bolo údajné nepredpisovanie statínov počas pandémie, to zmizlo zo stránok novín, keď sa zistilo, že predpisovanie statínov sa v skutočnosti neznížilo.

Ak chcete vedieť, aké zmätené môže byť popieranie zodpovednosti, prečítajte si preklad článku zo Švédska kde 30-ročný muž zomrel po tom, čo dostal posilňovacie očkovanie. Vláda jeho rodine vyplatila finančné odškodnenie, ale udalosť radšej uviedla ako dôsledok omylom podaného lieku, než aby utrpela hanbu a označila ju za úmrtie v súvislosti s očkovaním. Dokument analyzujúci výsledky autopsie po očkovaní vakcínou COVID zdôrazňuje zamýšľané zahmlievanie tohto druhu dvojzmyslov.

Za touto pózou a odmietaním zodpovednosti sa skrýva niečo oveľa temnejšie s mrazivejšími dôsledkami pre verejné zdravie. Nejde len o srdcové infarkty, ktorých počet sa zvýšil na doteraz nevídanú úroveň. To isté platí pre rakovinu, poškodenie obličiek, neurologické poškodenie, mŕtvicu, potraty, nepravidelnú menštruáciu, narodenie mŕtveho dieťaťa, zhoršenie kognitívnych funkcií a, čo je rozhodujúce, nevysvetliteľné úmrtia.

Tieto štatistiky poukazujú na potrebu položiť si otázky iného typu. Spôsobujú vakcíny alebo skutočne infekcia COVID, ktorá podľa bilancie dôkazov teraz pochádza z biotechnologického laboratória, všeobecnú imunitnú nestabilitu a, čo je ešte znepokojujúcejšie, ako dlho to bude trvať a ako veľmi sa to zhorší?

Občas zistíte, že sa musíte postaviť extrémnym výzvam vo svojom osobnom živote. Naše reakcie na tieto krízy určujú, kým sme a čím sa môžeme stať. Môže si to vyžadovať, aby sme si priznali pred sebou samými a pred ostatnými, že sme to všetko urobili zle. Ospravedlnenie a pokora budujú charakter a podporujú čestnosť.

Krízy môžu pohltiť aj celú spoločnosť. Ľahkovážne odmietanie otázok o bezpečnosti vakcín ukazuje, že sme sa dostali práve do takejto spoločenskej krízy. Kríze zdravia a pravdy, ktorej rozmery zrejme prevyšujú všetko, čomu musela civilizácia ako celok čeliť za nášho života. Začiatky tejto krízy sa nepochybne stratili v histórii, ale zlom nastal, keď sa niektorí rozhodujúci činitelia vo farmaceutickom priemysle na začiatku pandémie rozhodli, že by bolo bezpečné vypustiť biotechnológiu na širokú verejnosť. Sme len na začiatku tejto éry. Agenda WHO 2030 predpovedá, že v priebehu desaťročia budeme všetci vystavení stovkám nových vakcín.

O biotechnologickej medicíne sa pred pandémiou dobre vedelo, že je nebezpečná a vo svojej podstate mutagénna. Rozhodujúce však bolo, že kolosálnu chybu úsudku, pýchu, krutosť a chamtivosť nepredstavovalo ani tak to, čo sme vedeli, ale to, čo sme nevedeli. Jediná bunka, ktorá je počiatkom života, obsahuje nespočítateľných 100 biliónov atómov usporiadaných do 42 miliónov molekúl bielkovín a dvadsaťtisíc génov. Vedci majú len hmlistú predstavu o tom, ako bunky fungujú. Netušia, ako bunky vytvárajú vedomie, ako sa bunky spájajú (je ich 37,2 bilióna), aby vytvorili jedinú ľudskú identitu s úžasnými autonómnymi funkciami a imunitou.

To, čo sme si mysleli, že vedia, možno označiť len za strohú predstavu poskladanú z niekoľkých izolovaných faktov získaných z nespočítateľného počtu experimentov. Vedci ne’chápu, ako je riadený vnútrobunkový transport a selekcia. Majú len hmlistú predstavu o úlohe elektrických polí, tvaru molekúl, vibračných módoch, takzvaných tmavých oblastiach nášho genómu a kooperatívnych funkciách viacerých génov.

To, čo vieme s istotou, je nesmierna presnosť a zraniteľnosť aj veľmi malých úprav ich štruktúry. Bunky veľmi tvrdo pracujú na ochrane tejto precíznosti, každá z nich každý deň dokončí viac ako 70 000 samoopravných prác. Vzhľadom na to je veľmi zrejmé, že tí, ktorí pracujú v oblasti génovej terapie, vedeli z predchádzajúcich neúspechov a katastrof, aké potenciálne nebezpečné môžu byť vakcíny COVID. Niektorí z nich varovali svojich nadriadených, ktorí ich nielenže ignorovali, ale začali širokej verejnosti nahovárať, že táto biotechnológia je úplne bezpečná a takmer stopercentne neomylná. Bola to veľká lož, nehovoriac o zločine storočia.

Ako nepochybne veľmi dobre viete, ak ste raz povedali jednu lož, je veľmi ťažké vyhnúť sa ďalším klamstvám, ktoré sa nakoniec môžu stať svetom nepravdy, ktorá nahlodáva vaše svedomie a pokoj. To sa stalo osudom spoločnosti počas pandémie. Nikto sa na tom nepodieľa s väčším nadšením ako štvrtá moc. Denne noviny uverejňujú články, v ktorých tvrdia, že nadmerné úmrtia, ktoré sa celosvetovo počítajú na milióny, sú normálne alebo neexistujú a nemajú nič spoločné so zjavným vinníkom. Vlády sa na to pozerajú z druhej strany a zbožne si umývajú ruky ako Pilát Pontský, zatiaľ čo lekárske úrady sa zaoberajú zatajovaním údajov a odmietajú vykonávať testy a pitvy.

Nová generácia biotechnologických liekov je priamo zameraná na úpravu vnútorného fungovania buniek, riadiaceho systému, ktorý udržiava našu fyziológiu a náš život v bezpečnom lete. Nemalo by’byť prekvapením, že hendikepovanie pilota môže spôsobiť pád lietadla. Jediným prekvapením je, že sa ignorujú milióny havarovaných lietadiel na celom svete. Žijeme v úplne inom svete, než sme si mysleli, že obývame. Dúfam, že nie sme takí hlúpi, aby sme prestali klásť otázky na radu tých, ktorí zjavne profitujú z pandémie.

Po predchádzajúcej správe, že len v Británii došlo k 100 000 úmrtiam navyše na srdcové choroby, Mail na záver bez dôkazov tvrdí, že počet úmrtí súvisiacich s očkovaním bledne v porovnaní s odhadovaným počtom 230 000 úmrtí, ktoré údajne zachránilo očkovanie COVID (???) – údaj, ktorý je všeobecne spochybňovaný a považuje sa za divoko nadsadený. Aj tak však dva ku piatim nie je pomer, ktorý by som akceptoval, keby som mal dať svoj život do zálohy, vy áno?

Články ako tie v Daily Mail a BBC, a tých je denne uverejnených veľa, nie sú len zlou žurnalistikou, ale sú súčasťou zákernej snahy propagovať lieky, o ktorých sa vie, že ľuďom škodia. Ich cieľom je utíšiť obavy ľudí na celom svete, ktorí sa prebúdzajú a uvedomujú si ich tragické vedľajšie účinky a úplnú neúčinnosť. Ich cieľom je očividne nafúknutie ziskov biliónového priemyslu, ktorý sa ukázal ako bezcitný a zločinecký, neschopný ovládať politiku verejného zdravia, ako to robia prostredníctvom otáčavých dverí medzi regulačnými orgánmi a zasvätenými osobami v priemysle a prostredníctvom obscénnych výdavkov na reklamu a darov zdravotníckym pracovníkom.

Prevzaté so súhlasom Hatchard Report.