MicrosoftTeams-image-4-810x500.jpg

Svetové dni mládeže nasadili sledovač emisií uhlíka, zatiaľ čo bombastické svedectvo odhaľuje Bidensove obchodné transakcie

54
Neutral

Svetové dni mládeže, prebiehajúce podujatie pre mladých katolíkov, na ktorom sa stretávajú a rozprávajú o viere, majú pre pútnikov povinnú aplikáciu, vďaka ktorej môžu na konci podujatia sledovať svoju uhlíkovú stopu prostredníctvom dotazníka. Aplikácia tiež používateľom povie, ako môžu bojovať proti uhlíkovej stope, ktorú vytvorili počas pobytu na podujatí.  

Na zdesenie veriacich katolíkov sa na Svetových dňoch mládeže k účastníkom prihovoril heretický kňaz páter James Martin. Svetové dni mládeže popreli, že Martin bol oficiálne pozvaný, aby vystúpil na podujatí, hoci Martinove tweety’sa zdajú byť v rozpore s týmto tvrdením. 

“Som si istý, že’v aplikácii sú nejaké modlitby, ale… toto nemá nič spoločné s náboženstvom,” vyjadril sa Yore o programe sledovania karbohydrátov. “Čo ma znepokojuje, je to, že [Svetové dni mládeže] zmenili svoje zameranie z viery na meranie uhlíkovej stopy, čo je, ako vieme, úplný podvod,” pokračovala. 

Altman, ktorý komentoval Svetové dni mládeže, súhlasil s Yoreovou, že to nemá nič spoločné s katolíckou vierou, hoci povedal, že je “bez slov” v tejto veci. Altman ďalej poznamenal, že síce nedokáže pochopiť “vo svojej ľudskosti”, prečo Boh dovolí zlým duchovným ovládať Cirkev, “z toho istého dôvodu nedokážem’pochopiť ani Kalváriu, okrem toho, že nám náš Pán chce ukázať božskú lásku a ako to naozaj vyzerá.”  

Maxey, spájajúc Svetové dni mládeže s konaním pápeža Františka’ v širšom meradle, poznamenal, že hoci František môže útočiť na tradície Cirkvi, “my’to nebudeme tolerovať.” “On’sa chystá zničiť Cirkev, ako existuje, ” varoval Maxey. “Nezničí Cirkev, ako existuje tu a hore, ale určite”zničí budovu Cirkvi, ” tvrdil Maxey.  

Yore a Maxey sa vyjadrili aj k účasti Martina’na Jezuitskom podujatí MAGIS, ktoré je určené študentom jezuitských inštitúcií a ktoré sa, ako poznamenáva Yore, konalo v portugalskom Lisabone pred Svetovými dňami mládeže, pričom diskutoval o tejto záležitosti v širšom pohľade na vzdelávacie inštitúcie vedené jezuitmi. 

Konštatujúc Martinove&nbspprednášky na MAGIS-e, ktoré sa podľa nej sústredili na “pravdu a toleranciu, na to, ako byť kresťanom v pluralitnej dobe,” počúvanie vlastného tela a na ekológiu, Yoreová poznamenala, že jezuiti sú “údajne veľkí intelektuáli,” a že rodičia by mali vedieť, o čom Martin na podujatí hovoril. 

Maxey ďalej tvrdil, že katolícki rodičia by sa mali vyhnúť tomu, aby svoje deti posielali na jezuitské vzdelávacie inštitúcie z dôvodu ich politickej ľavicovosti, pričom povedal “Ak chcete vytlačiť démona, prestaňte posielať svoje deti na tieto školy.”Je”úplne jasné, že už nie sú bezpečným priestorom pre americké deti,” pokračoval. 

Aplikácia Temu spojená s CCP, nákupná aplikácia prirovnávaná k Amazonu, zaznamenala všadeprítomnú reklamu, pričom si ju stiahlo 50 miliónov Američanov.  

Expert na CCP Steven Mosher však varuje, že aplikácia by sa mohla používať na zhromažďovanie bankových údajov používateľov, pričom v rozhovore pre FOX News tvrdí, že “The [CCP]  je zapojená do masívneho zberu údajov po celom svete, pričom sa snaží zhromažďovať informácie najmä nie o Američanoch, ale o všetkých občanoch sveta, ale o všetkých nás, ktorých je viac ako sedem miliárd,” a dodáva, že “každý musí pochopiť, najmä 50 miliónov ľudí, ktorí si stiahli aplikáciu Temu, musí pochopiť, že sú tu produktmi.”  

Yore v komentári k aplikácii zopakoval varovanie Moshera’a povedal, že ide o “vykrádanie telefónov používateľov’malvérom a spywarom.”“Musíme k tomu pristupovať rozumne, rovnako ako k TikToku,” pokračovala. “Je mi“jedno, či vás to baví alebo či to baví vaše deti. Vypnite tento kontakt s ČKS prostredníctvom aplikácií alebo prostredníctvom akejkoľvek zábavy, ktorú’sa snažia používať.” 

Maxey, ktorý uviedol, že podľa neho sú Američania “trochu príliš pripravení jednoducho akceptovať všetko, čo sa objaví v našich telefónoch,”diskutoval o tom, že ČKS”využíva spiace bunky a špionážny softvér proti Spojeným štátom.  

“Nepotrebujú kinetickú vojnu, aby nás zlikvidovali,” vyjadril sa Maxey a dodal, že ČKS je viac “zákerná.” Taktiež sa venoval výzve politikov z oboch hlavných politických strán, aby sa postavili Číne, ale nezaoberajú sa koncepciou obmedzenia “čínskych absolventov v každom jednom výskumnom zariadení v Spojených štátoch, ” pričom poznamenal, že čínski študenti platia “približne 30 miliárd dolárov do výsledku nefunkčného vzdelávacieho systému v Spojených štátoch.” 

Devon Archer, bývalý obchodný partner Huntera Bidena’v pondelok vypovedal v Kongrese za zatvorenými dverami. Republikánski zákonodarcovia tvrdia, že Archer im povedal, že prezident Joe Biden bol počas zahraničných stretnutí svojho syna’viackrát pripojený na hlasitý odposluch, zatiaľ čo demokrati zdôraznili, že tieto rozhovory boli nepodstatné. 

Maxey pri komentovaní Archerovej’výpovede zdôraznil, že Archer nebol počas svojej výpovede pod prísahou a že jeho právnik je zástupcom Boise Schillerprávnickej firmy, v ktorej v minulosti pracoval Hunter Biden. Zdôraznil tiež, že s Bidenovcami je séria rosemontských podnikov spojená prostredníctvom Chrisa Heinza, nevlastného syna bývalého ministra zahraničných vecí Johna Kerryho, keďže rosemontské podniky vtedy vlastnila rodina Heinzovcov. 

“Myslím si, že v určitom okamihu musíme’predvolať Chrisa Heinza, aby vypovedal, v žiadnom prípade ho nemusíme obviňovať,” vyjadril sa Maxey.  

Pamätáte sa, že na jar 2014, keď sa Hunter a Devon nechali najímať Burisou a len mesiac predtým uzavreli dohodu s Bohai Harvest, čínskym súkromným kapitálovým fondom financovaným Bank of China/Chariman Xi, [Heinz] odišiel,” dodal Maxey. “A píše list Johnovi Kerrymu, v ktorom v podstate vysvetľuje, že teraz to’zašlo príliš ďaleko.”  

Maxey tiež poznamenáva, že Kerry tvrdí, že ho nikdy neinformoval, hoci uvádza, že má fotografiu, na ktorej Kerryho informujú jeho náčelníci štábu, ktorí boli adresátmi listov. Podľa Maxeyho šéfovia jeho štábu informovali Kerryho dvakrát v priebehu dvoch dní po prijatí listu. Maxey tvrdí, že má list k dispozícii.  

“Myslím, že sme opäť na [začiatku],” Maxey na záver dodal, že ľudia by si mali prečítať Archerovo”svedectvo, pričom pripomenul, že nebol pod prísahou.  

Yore v reakcii na Maxeyho analýzu poukázal na to, že sudca, ktorý viedol súdny proces s bývalým prezidentom Donaldom Trumpom v súvislosti s Capitol “Riots, bol tiež zamestnancom Boise Schiller. 

Toto a ešte viac si naladíte v tohtotýždňovej’epizóde relácie Faith & Reason. 

Faith & Reason je k dispozícii vo forme videa prostredníctvom LSNTV na YouTube, RumbleBanned, apravda zde na LifeSiteNews.

K dispozícii je aj v audio formáte na Acast. Aby ste si chceli predplatiť audio verziu na rôznych kanáloch, navštívte webovú stránku LifeSite’Acast zde.

Vytvorili sme&nbsppre túto reláciu špeciálny e-mailový zoznam, aby sme vás mohli každý týždeň upozorniť, keď zverejníme novú epizódu. Zaregistrujte sa teraz tak, že kliknete sem.

Zdroje epizód

1. Svetové dni mládeže v Portugalsku

8 UNIKÁTNYCH VECÍ, KTORÉ BY STE MALI VEDIEŤ O SVETOVOM DNI MLÁDEŽE 2023 V LISABONE

Pápež František v lisabonskom príhovore bije ‘populizmus a konšpiračné teórie’

Páter James Martin sa prihovorí účastníkom Svetových dní mládeže 2023

The Newman Guide

2. Aplikácia Temu prepojená s ČKS

Populárna čínska nákupná aplikácia Temu je pravdepodobne zásterkou pre komunistický zber údajov, varujú odborníci

3. Aktuálne informácie o zločineckej rodine Bidenovcov

Vyšetrovanie Bidena: Zverejnené celé svedectvo Devona Archera

Aktuálne informácie o systéme s Glennom Greenwaldom

Americké univerzity sú mäkkým cieľom pre čínskych’špiónov, tvrdia predstavitelia amerických tajných služieb

Trumpov sudca pracoval v právnickej firme, ktorá najala Huntera Bidena

4. Dobré správy

Oklahomský guvernér podpísal nariadenie, ktorým zakázal pohlavne nekonfliktným mužom vstup na ženské toalety, do väzníc

Jim Caviezel, generál Michael Flynn, Abby Johnsonová sa 6. augusta zhromaždia s ružencom | Cincinnati, Ohio
Pro-life katolícky otec Mark Houck kandiduje do Kongresu

Bojkot Konzervatívcov’ Bud Light bol jedným z najúspešnejších v nedávnej histórii

Prieskum ukázal, že čoraz viac stredoškolských chlapcov je konzervatívnych, dievčatá sa stávajú liberálnejšími

Mladý muž zatknutý pri čítaní Biblie pred protidrogovou šou vo Wisconsine zameranou na deti