scientist-in-lab-810x500.jpg

Britskí vedci sa pripravujú na "ďalšiu pandémiu" vývojom vakcíny proti neznámej "chorobe X

43
Neutral

Britskí vedci v prísne stráženom vládnom laboratóriu začali vyvíjať vakcíny proti potenciálnej budúcej pandémii. 

Dve stovky vedcov v súčasnosti pracujú na vakcínach proti neznámej “chorobe X” v laboratóriu Porton Down v anglickom grófstve Wiltshire, uvádza sa v správe Sky News. 

V tomto prísne stráženom laboratóriu sa testovali injekcie proti novým variantom COVID a “teraz sa táto práca rozširuje, aby sa počítalo s tým, čo môže byť ďalšou pandémiou,” uviedol vo videoreportáži reportér Sky News Thomas Moore. 

“Nevedia, čo to bude, či vírus alebo baktéria, alebo nejaký iný patogén, takže sa to jednoducho nazýva choroba X,” vysvetlil Moore.&span> 

Vtáčiu chrípku považujú vedci pracujúci v laboratóriu za najpravdepodobnejšieho kandidáta na vyvolanie “ďalšej pandémie”. Ďalej vyvíjajú vakcíny proti potenciálnej epidémii opičích kiahní a hantavírusu, ochoreniu, ktoré sa vyskytuje predovšetkým u hlodavcov. 

Laboratórium údajne úspešne vyvinulo “prvú vakcínu na svete”proti krymsko-konžskej hemoragickej horúčke, ochoreniu, ktor锚íria kliešte a má 30 % úmrtnosť.Toto tropické ochorenie sa považuje za potenciálnu globálnu pandemickú hrozbu, keďže sa údajne v dôsledku “klimatických zmien” čoraz častejšie vyskytuje v Európe. 

“Skenujú horizont vlákien, aby sa pokúsili vyvinúť vakcíny, ktoré by mohli byť v budúcnosti potrebné,” povedal novinár Sky News. “Ak chcete, budú ich mať na polici, ak vypukne epidémia, môžu ich stiahnuť a vyvinúť vakcínu do sto dní. Teraz si uvedomte, že vývoj vakcíny proti COVID trval 360 dní, a to bolo mimoriadne rýchlo. Nabudúce to pôjde ešte rýchlejšie, pretože COVID nás naozaj naučil, že pandémia sa môže veľmi rýchlo rozšíriť po celom svete.”   

Profesorka Jenny Harriesová, vedúca britskej Health Security Agency, povedala pre Sky News, že vyvinúť vakcínu do 100 dní “by bolo neslýchané.” 

“Normálne by to trvalo päť alebo desať rokov,”povedala Harriesová. “V prípade COVID to bolo približne 360 dní. Takže toto je naozaj vysoká ambícia. Ale v prípade niektorých vírusov je to určite možné.” 

Globalisti sa pripravujú na novú pandémiu 

Od vypuknutia epidémie koronavírusu v roku 2020 a následnej drakonickej politiky uzávery poprední globalisti, ako napríklad Bill Gates, neustále varuje pred “ďalšou pandémiou.” 

Počas panelovej diskusie na Svetovom ekonomickom fóre (WEF) v roku 2023 s príznačným názvom “100 dní na prekonanie ďalšej pandémie,” bývalý britský premiér Tony Blair predpovedal, že vakcíny proti budúcim pandémiám si budú vyžadovať “viacero injekcií.”Blair vyzval na vytvorenie digitálnej infraštruktúry “aby sa vedelo, kto bol očkovaný a kto ešte nie”” 

O niekoľko mesiacov neskôr Európska únia (EÚ) a Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) oznámili partnerstvo s cieľom vytvoriť “globálny systém” očkovacích pasov postavený na “EÚ’systéme digitálnej certifikácie COVID-19.” 

Okrem toho vedúci “nudge jednotky” zamestnaný vládou Spojeného kráľovstva počas krízy COVID v nedávnom interview, že uzávery budú obyvateľstvom akceptované v prípade budúcich pandémií, pretože ľudia už “vedia, čo je to cvičenie.” 

Profesor David Halpern z tímu behaviorálnych poznatkov (jednotka “nudge”) pripustil, že jeho agentúra používa psychologickú manipuláciu na prípravu obyvateľstva a obhajoval používanie správ založených na strachu “za extrémnych okolností.” Povedal, že vizuálne podnety a chytľavé slogany sa môžu použiť na naladenie ľudí, ak “sú nesprávne kalibrované.”