Screenshot-2023-08-07-14.00.15-810x500.png

Generál Michael Flynn vyzval voličov v Ohiu, aby chránili nenarodené deti počas ružencového prejavu

40
Kultúra života

Americký generál vo výslužbe Michael Flynn vyzval obyvateľov Ohia, aby sa modlili, ale aj aktívne pôsobili vo svojich komunitách, aby bránili rodičovské práva a zachránili nenarodené deti pred zabíjaním v lone matky.

“Miestne aktivity majú celoštátny dosah,” povedal. “Každý jeden Američan sa musí postaviť, vystúpiť a prehovoriť.”

Flynn vystúpil spolu s biskupom Josephom Stricklandom, Jimom Caviezelom, Abby Johnsonovou a ďalšími pro-life katolíckymi lídrami na “ružencovom zhromaždení Zachráňme deti Ohia” v nedeľu na Dorl Field v Norwoode, len 10 minút od centra Cincinnati.

Flynn v súčasnosti pôsobí ako hlavný poradca arizonskej organizácie Catholics for Catholics, ktorá spoluorganizovala zhromaždenie s Joeom Conditom a The Catholic Speakers Organization.

Flynn v nedeľu tvrdil, že Amerika je “na okraji útesu,” a že “žije v Žalme 23.”

“Že kráčam údolím smrti v tieni, nebudem sa báť zlého, lebo ty si so mnou,” poznamenal a citoval verš. “A my sme v tomto údolí.”

Flynn dodal, že z tohto údolia sú “dve svetlá … jedno svetlo je to pokušenie, ktoré mnohí politici dostávajú … peniaze, moc, viac peňazí, viac moci.” Druhá cesta z údolia je modlitba, “najmocnejší zbraňový systém, aký človek pozná.

Zámerom zhromaždenia bolo povzbudiť účastníkov, aby sa modlili za prijatie a vyzvali ostatných ľudí, aby hlasovali za “áno” v prípravu prvej otázky v utorok 8. augusta. V prípade schválenia Issue One by sa zmenil súčasný zákon štátu Ohio z požiadavky 50 percent plus jedného ľudového hlasovania na potrebu 60-percentnej nadpolovičnej väčšiny na schválenie navrhovanej štátnej novely. GOP senátor JD Vance podporilopatrenie.

Návrh sa považuje za protiofenzívu v reakcii na propotratové skupiny v štáte, ktoré úspešne zbieralidostatok podpisov na to, aby sa do parlamentu dostal dodatok vypracovaný ľavicovou ACLU na hlasovacom lístku v novembri tohto roku. Dodatok by zakotvil potraty ako “právo” pre všetkých obyvateľov Ohia. Nedávny prieskum ukázal, že 58 percent voličov by tento dodatok podporilo. Logan Church, národný politický riaditeľ organizácie CatholicVote, označil dodatok, ktorý by v skutočnosti umožnil neobmedzené množstvo interrupcií, za “extrémny;

Počas svojich biblicky inšpirovaných príhovorov Flynn informoval účastníkov, že nestoja len proti telu a krvi, ale proti démonickým silám.

“Existujú duchovné, intelektuálne, emocionálne a fyzické zložky toho, čomu’čelíme, ” varoval. “Zlo existuje.”

Flynn obvinil apatiu a lenivosť z toho, ako Spojené štáty prijali wokeizmus a drag queen story hours nad a proti zakladateľom, ktorí podľa neho v prvom rade podporovali “život.”

“Kde sme stratili zdravý rozum? Prečo pripúšťame kritickú rasovú teóriu?" ” spýtal sa. “[Black Lives Matter] nemá nič spoločné s farbou pleti a všetko súvisí s politickou ideológiou zvanou marxizmus.”

Flynn na záver svojho vystúpenia vyzval obyvateľov Ohia, aby zmenili svoje životy a nevzdávali sa nádeje.

“Ak len použijeme zdravý rozum, ktorý nám dal Boh,”prídeme na to, ako zmeniť svoje životy … budeme”oveľa lepšou krajinou. A to’si bude vyžadovať obete.”

Aby ste sa dozvedeli viac o Issue One a ochrane nenarodených detí v Ohiu, navštívte www.ohioissue1.life.