abby-johnson-ohio-810x500.jpg

Abby Johnsonová vyzýva voličov v Ohiu, aby odmietli potraty a mrzačenie pohlavia počas prejavu na ružencovom zhromaždení

21
Kultúra života

Bývalá výkonná riaditeľka plánovaného rodičovstva, ktorá sa stala pro-life aktivistkou, Abby Johnsonová sa v nedeľu počas ružencového zhromaždenia obrátila na občanov Ohia a vyzvala ich, aby hlasovali za volebné opatrenie na ochranu detí pred potratmi a mrzačiacimi lekárskymi zásahmi pri zámene pohlavia. 

Johnsonová sa prihovorila voličom v Norwoode v štáte Ohio na zhromaždení sponzorovanom organizáciou Katolíci pre katolíkov a organizáciou Catholic Speakers Organization k otázke 1, volebnému opatreniu, ktoré by v prípade schválenia vyžadovalo zvýšenú podporu voličov na prijatie dodatkov k štátnej ústave. O tomto opatrení sa bude hlasovať tento týždeň. 

“Som tu, pretože som mama ôsmich detí,”začala Johnsonová. “Mám päť chlapcov a tri dievčatá, takže za ne naozaj bojujem, pretože to je to, čo ako rodičia robíme. Bojujeme za naše deti…Stojím tu pred vami, pretože sme tu preto, aby sme povedali, že’máme toho dosť.” 

“Rodičia venujú pozornosť a my sme skončili. Máme už dosť genderovej ideológie, vokov a všetkých ostatných farieb dúhy, ktoré nám v mene tolerancie strkajú do krku.” 

Johnson vykreslil živý obraz potenciálnych hrôz, ktoré by sa mohli stať v štáte Ohio samozrejmosťou, keď opísal, čo “Plánované rodičovstvo a ďalší zástancovia potratov” robia v iných štátoch, aby naše deti uprostred školského dňa odviezli do školy”, aby sa stali obeťami nezvratných zákrokov, ktoré sú označované za “nevyhnutnú” zdravotnú starostlivosť a vykonávajú sa bez vedomia rodičov. 

“V mnohých štátoch vysadia rodičia mladé dievčatá v škole a ony budú tehotné A za chrbtom ich rodičov učiteľ, školský poradca, pani v bufete, zdravotná sestra, ktokoľvek im dohodne stretnutie v špinavom, hnusnom potratovom zariadení v ich meste. Ich rodičia nemajú ani potuchy o tom, že dievča’je tehotné; nemajú ani potuchy o tom, že dievča malo sex, možno, nemajú potuchy—o ničom.” 

Johnsonová, ktorá pred svojou konverziou pracovala takmer desať rokov pre Plánované rodičovstvo, vysvetlila, že dievčatá vo veku 12 a 13 rokov sú vodené do potratových zariadení a podpisujú súhlasné formuláre “ktoré nevedia prečítať a nerozumejú im” —ktoré im zamestnanci nevysvetlia. 

“Na tom papieri sa píše, že’súhlasia s rizikom smrti, neplodnosti, sepsy, ktorá môže viesť k smrti, zachovania produktov počatia — viete, čo to je? Ponechanie produktov ich dieťaťa. Mohli by mať časti svojho dieťaťa, ktoré sú zadržané v ich maternici. V maternici im môže plávať hlava dieťaťa, pretože potratár ju celú nevytiahol. A hlava ich dieťaťa’by potom mohla spôsobiť infekciu v maternici a oni by na ňu mohli zomrieť.” 

Po čine, pokračovala, zamestnanec školy jednoducho vráti dieťa do školy, kde “ho rodič vyzdvihne v rade na vyzdvihnutie v škole a ten rodič absolútne netuší, že jeho vnúča bolo v ten deň zabité.” 

“Ak to ’v Ohiu nedáte do poriadku, plánované rodičovstvo a ďalšie im podobné skupiny budú môcť dávať deťom – možno vašim deťom, možno iným deťom – krížové pohlavné hormóny,” povedala Johnsonová. “Tieto krížové pohlavné hormóny sú syntetické karcinogény… sú to lieky spôsobujúce rakovinu. Budú’môcť podávať tieto lieky vašim deťom bez vášho vedomia alebo súhlasu.” 

“Otázka 1 je zdravý rozum,” dodala a zdôraznila, že výsledkom odmietnutia opatrenia by mohli byť tajné potraty a mrzačiace operácie na zámenu pohlavia. “Toto je hlasovanie zdravého rozumu.” 

Johnsonová na záver vyzvala voličov, aby sa podelili o informácie o potenciálnej katastrofe, ktorá by mohla nastať v prípade odmietnutia Issue 1, s “aspoň ôsmimi ľuďmi”, pretože “chceme, aby sme to vyhrali s prehľadom.” Taktiež zdôraznila, že “to, čo sa stane tu, otvorí dvere mnohým, mnohým ďalším štátom”, aby sa vydali rovnakou cestou. 

Okrem zdôraznenia hrôzy tajných potratov Johnsonová povzbudila dav aj tým, že vyzdvihla víťazstvá konzervatívcov bojujúcich proti ľavicovým kultúrnym programom. Poukázala na to, že Bud Light’zisky naďalej klesajú po tom, čo značka nadviazala spoluprácu s genderovo zmäteným influencerom Dylanom Mulvaneym. Podobne aj Target prišiel o miliardy dolárov kvôli bojkotu po tom, čo spojil sily so satanistom a propaguje výrobky pre deti s LGBT tematikou. 

Pomenovala aj bojkot prebudených Disney filmov a Riley Gaines’ obhajobu ochrany ženského’športu ako ukážkové príklady konzervatívnych Američanov, ktorí reagujú na tlak ľavice odmietnutím jej radikálnych ideológií.  

Ako už predtým poznamenalLifeSiteNews, “áno” hlasovaniu o otázke 1 by sa na prijatie ústavných zmien vyžadovala 60 % podpora voličov, zatiaľ čo súčasná požiadavka je 50 % plus jeden hlas.  

Radikálny návrh na zakotvenie “práva” na interrupciu do ústavy štátu sa má objaviť na hlasovacích lístkoch v novembri, zatiaľ čo mimoriadne voľby o Issue 1 sa budú konať v utorok 8. augusta. 

Kňaz vyzýva katolíkov, aby sa modlili, postili a hlasovali proti ‘extrémnemu’ návrhu na zakotvenie potratov v ústave štátu Ohio 

Pro-family group warns Ohio abortion amendment would end parental consent for child ‘transitions’