tmp_745d5153-81ec-421b-84cc-4e31591da0f4-810x500.jpeg

EXKLUZÍVNE: Mariňák strávil čas vo vojenskom väzení za odmietnutie potratovej injekcie COVID

48
Kultúra smrti

Ministerstvo obrany čelí žalobe zo strany katolíckej námornej pechoty. Dôvodom je prenasledovanie desiatničky Catherine Arnettovej, ktorá odmietla užívať potratovú injekciu COVID. Arnettová tvrdí, že mandát na očkovanie nie je zákonný a všetky následné opatrenia proti nej sú nezákonné. Podala žiadosť o náboženskú výnimku, odvolávajúc sa na svoju katolícku vieru a námietajúc proti používaniu buniek z tkaniva plodu pri výrobe očkovacích látok.

Dôsledky za jej odmietnutie očkovania pocítila v apríli a máji 2022, keď ju od ostatných mariňákov oddeľovali. Stratila automatický plat a neskôr aj vodičský preukaz. Odmietla nastúpiť do lietadla do Kalifornie, čo malo za následok jej oddeľovanie od mariňákov. V septembri predchádzajúceho roka začala mať problémy s konkrétnym veliacim dôstojníkom, ktorý sa ju snažil presvedčiť, aby sa očkovala.

V decembri minulého roku bola preložená na jeho veliteľstvo za účelom \"rehabilitácie\". Podala žiadosť o odškodnenie, tvrdiac, že situácia vyzerá ako odveta. V januári 2023 ju nový veliteľ uväznil. Následne bola uväznená na vojenskej základni na Okinawe na štyri mesiace. Počas tohto obdobia nemala prístup k Najsvätejšej sviatosti, čo pre ňu bola jej \"duchovná potrava\".

V apríli tohto roku bola Arnettová premiestnená do väznice v San Diegu. Súdne obvinenia boli stiahnuté, ale námorná pechota sa rozhodla ju administratívne oddeľovať. Arnettová odmietla oddeľovať sa od námornej pechoty a bola zatknutá. Bola vyhodená z vojenskej základne a čelí federálnemu obvineniu z neoprávneného vniknutia na cudzí pozemok.

Arnettová žiada o modlitby a podporu. Má zriadený Fond na podporu života, ktorý použije na výskum očkovacích látok a právne konzultácie. LifeSite spustil petíciu, v ktorej žiada, aby bola Arnettová opätovne prijatá do zamestnania.

Tento príbeh je príkladom prenasledovania a obmedzovania slobody prejavu a náboženských práv. Je dôležité, aby sme podporovali tých, ktorí sa postavia za svoje presvedčenie a bojujú za svoje práva.