Dr_Henry-810x500.jpg

Zdravotník z Britskej Kolumbie tvrdí, že nová vakcína COVID je "aktualizovaná sezónna vakcína", nie posilňovacia vakcína

20
Neutral

Zdravotná správa Britskej Kolumbie upúšťa od termínu “posilňovacia injekcia” a budúce dávky experimentálnej vakcíny COVID-19 teraz nazýva “aktualizovanou sezónnou” vakcínou.

Dňa 4. augusta oznámila Bonnie Henryová, hygienička Britskej Kolumbie, že obyvatelia by mali v septembri alebo októbri absolvovať ďalšiu dávku vakcíny COVID, ktorá by sa mala považovať za aktualizovanú vakcínu, nie za posilňovaciu injekciu. 

“Naozaj to považujem za aktualizovanú sezónnu vakcínu, na rozdiel od posilňovacej dávky, pretože ochrana, ktorú máme z predchádzajúcich vakcín, ktoré sme dostali, stále poskytuje dobrú silnú bunkovú imunitu,”povedala Henryová v rozhovore pre Victoria Times Colonist. 

Tlak na očkovanie obyvateľov B.C. prichádza v nadväznosti na doporučenie z 11. júla Národného poradného výboru pre očkovanie, ktorý sa vyslovil za to, aby Kanaďania na jeseň tohto roku dostali ďalšiu vakcínu COVID, ak ju v posledných šiestich mesiacoch nedostali alebo ak v posledných šiestich mesiacoch neboli očkovaní COVID. 

“Bez ohľadu na to, koľko vakcín ste’mali v minulosti, absolvovanie tejto aktualizovanej vakcíny bude dôležité pre každého… na ochranu, ktorá vás čaká na jeseň tohto roka,” tvrdil Henry.  

Henry ďalej potvrdil, že aktualizovaná vakcína využíva “osvedčenú” technológiu a bola bezpečne podaná miliónkrát, a to napriek nedostatku dlhodobých štúdií a krátkodobých štúdií, ktoré odhalili závažné vedľajšie účinky vakcín COVID. 

Podľa Henryho môže aktualizovaná vakcína poskytovať imunitu dlhšie ako rok, pričom povedal: “Môže sa stať, že táto aktualizovaná vakcína bude trvať dlhšie ako rok — tieto veci sa stále učíme za pochodu.” 

Krajina obhajuje vakcínu COVID krátko po tom, čo kanadský program pre poškodenia spôsobené vakcínami oznámil vyplatenie viac ako 6 miliónov dolárov poškodeným vakcínami COVID. Na vyrovnanie však zostáva ešte takmer 2 000 nárokov.   

Na konci júna LifeSiteNews informovali o tom, ako ďalšie podrobnosti ukazujú, že výskum uskutočnený vlastným úradom premiéra Justina Trudeaua’ukazuje, že mnohí Kanaďania zámerne zatajili svoj status očkovania COVID pred federálnymi anketármi, čo znamená, že skutočný počet očkovaní nemusí byť taký vysoký, ako sa pôvodne uvádzalo.    

Mimo to, Kanada’s Adverse Events Following Immunization  (AEFI) databáza sa spolieha na to, že jednotlivci požiadajú svojho lekára, zdravotnú sestru alebo lekárnika o vyplnenie formulára AEFI, čo môže byť niekedy pre jednotlivcov ťažké získať, čo znamená, že počet nežiaducich udalostí po očkovaní môže byť tiež nedostatočne nahlásený.  

Systém Kanadský systém sledovania nežiaducich udalostí po očkovaní spravuje Kanadská agentúra verejného zdravia (PHAC).   

Nedávno sa vyskytol aj prípad osoby, ktorá údajne zomrela na následky očkovania COVID, ale ktorej rodine bolo odmietnuté odškodnenie v rámci národného programu podpory pri poškodení zdravia po očkovaní (VISP). 

V tomto prípade otec 17-ročného Seana Hartmana, Dan, povedal, že americký patológ určil, že za náhlu smrť jeho syna môže nová vakcína COVID-19. Sean zomrel 33 dní po tom, čo dostal jednu dávku injekcie COVID-19 od spoločnosti Pfizer.   

Ako nedávno informoval portál LifeSiteNews, existujú dôkazy že kanadská federálna vláda pod vedením Trudeaua vedela, že očkovania COVID môžu spôsobiť vážne poranenia, a namiesto varovania Kanaďanov sa rozhodla bojovať proti negatívnym názorom na vakcíny formulovaním “víťazných komunikačných stratégií” s cieľom presvedčiť verejnosť, aby sa očkovala.    

Nedávno 41-ročný Ross Wightman z Britskej Kolumbie podal žalobu proti spoločnosti AstraZeneca, federálnej vláde Kanady, provinčnej vláde jeho provincie a lekárni, v ktorej mu bola podaná injekcia, po tom, čo dostal podľa neho neadekvátne odškodnenie od spoločnosti VISP.   

Wightman dostal injekciu od spoločnosti AstraZeneca v apríli 2021 a krátko nato úplne ochrnul. Následne mu bol diagnostikovaný Guillain-Barrésyndróm.